Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Seçim

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 12, 2007, 12:17:09 PM

Previous topic - Next topic

seçim olucak hangi partiye oy atardınız ??

akp
chp
dp(anap-dyp)
mhp
genç parti
sp
işçi partisi
tkp
ödp
bbp
shp
dehap
diğer

nane

ehe genç parti oy verenlere 100 knt vercekmiş öyle bi söylenti duydum :D :D :D

CHP

Roswegas

Burdan 3 tane çıkmış GP

vay be..

click

allah aşkına akp ye kim bu kadar dolu oy verdi  :o

Roswegas

verenlerin 4 te biri

korkarım pazargünü oy vereceklerin daha oranı yükseği olacak..

lp_s3rh@t

gelin bizde parti kuralım .::LP::.  genel başkan ousan  :D   cumhurbaşkanı da shimy olur black_ece dışişleri bakanı bütün site de milletwekillerini oluşturruz eer bu ülkede yetrnce lp fanı warsa girdik meclise tek başıan iktidar :D  hatta oy werenede modluk we lp konseri waad ederiz :D

Shot at 2007-07-09

lp_mike_chester

çok şey istion sende:):):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp_s3rh@t

olmucak iş deil yaa :D

Shot at 2007-07-09

tome3.mpq

şimdi akp yı bastan sktredelım
yaşar nurinin gelmesini aşırı şekilde isterdim cok akıcı ve yurekten konusmalarına tanık oldum oturumlarda 1 defa hıcbır partının (bıldıgım kadarıyla) vaadetmedıgı genel ıdam yasasını yururluge alıcam demıstı ama mhp basta otekı partıler sadece teror ve savas suclarında ıdamı vaadedıo konusmasından bı kesıt: eger adam gıdıp 6 7 yasındakı kıza tecavuz ederse taksımın ortasında sallandırırım o serefsızı.. cok hosuma gıttı sırf bu yuzden bıle oyumu alabılır
chp de olabılır ama eskı benlıklerı yok maalesef
genc partıde olabılır cunku hıcbır basbakan adayı cem uzan kadar ekonomı bılgısıne sahıp degıl eger ekonomıyı duzeltmek gıbı bı gayesı olursada basarılı olacagına %100 ınanıyorum
mhp de gelebılır devlet bahcelı akıllı bı ınsan vede ızledıgım kadar gayet terbıyelıde bı ınsan ayrıca kartvızıtı ıyı olan adaylardan 1. prof dr. yasar nurı 2. bıldıgım dr. devlet bahcelı
cok zor secım olucak ama yaşar nuri öztürkun gelmesını hepsınden cok ısterım

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

LpNumB

Chp ye atardm heralde Anti-Akp konusunda en güçlü aday onlar :P

lp_d!do

oha aQp ye kim bukadr oy verdi:S uhh!!!nese tabiki de chp ATATÜRKÇÜLÜK'TE suan en duyarlı onlar.
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]

Mike989

Quote from: maneater on Mayıs 21, 2007, 07:41:14 PM
mhp ye verirdim bn.ama sneye 18 olacağım için oy veremiyorum ileriki yıllara artq..  :)

ezqi

tabiiki CHP ama coktan akp kazandi bile... ülkeyi kimlere bırakıoruz.. ya sabıııır

ANTİ-soad

her gördüğüm 2 kişi den  biri   (oy kullanan) istikrar demiş
her zaman arkasına bakan bir paranoyak gibiyim

ezqi

ya cumhurbaskanıda abdullah gül olur artık... toptan batarızz... BAYKAL İSTİFA!!!...

ANTİ-soad

Quote from: MeTaL_4eVeR on Ağustos 02, 2007, 02:53:30 PM
ya cumhurbaskanıda abdullah gül olur artık... toptan batarızz... BAYKAL İSTİFA!!!...
bu milletin evladı bu millete hayırlı olsun :D
her zaman arkasına bakan bir paranoyak gibiyim