Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

What I've Done listelere giriş yaptı..

Başlatan [lp]_endLeSs, Nisan 11, 2007, 07:41:40 PM

Previous topic - Next topic

uNReLiEveD

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 19, 2007, 08:30:26 PM
ben bunnarı not alıp yarın bana lpgci tüpçü diyenlerin beynine sokcam...
gizem hiç uğraşma zaten LP başarılarıyla öyle diyenlerin ağzının payını vercek ;)

LinkinBerk

What i ve done u dinlediğim zaman demiştim zaten bu şarkı zirve yapar die öle de oldu foerver linkin park

LpNumB

Bu kadar yüksek beklemiodm ama isimleri yetiyo ya :)

[lp]_endLeSs

Quote from: [lp]_endLeSs on Nisan 19, 2007, 08:25:32 PM
Quote from: [lp]_endLeSs on Nisan 12, 2007, 09:38:23 PM
Bu hafta Linkin Park ın yeni single "What I've Done"  billboard.com da Hot 100 listesine 7. sıradan girdi.. Modern Rock Tracks listesine 1 numaradan, aynı zamanda da Mainstream Rock Tracks listesine 3 numaradan giriş yaptı.. (LP times)

Bu hafta billboard.com da WID Hot 100 listesinde 13. sıraya geriledi ama Modern Rock Tracks listesinde bu hafta da 1 numarada.. Mainstream Rock Tracks listesinde 2 numaraya yükseldi..ama Hot Digital Songs listesinde 8 numaraya geriledi..

Bu hafta ise WID Hot 100 listesinde 17.sıraya geriledi..Hot Modern Rock Tracks listesinde yine 1 numarada...Hot Mainstream Rock Tracks listesine de yine 2 numara...Hot Digital Songs listesinde 12. sıraya geriledi... Pop 100 listesinde de 21. sırada..

( linkin-parkworld )

§ïяĝαиα

bu "hot" listeleri lp ye daa çok ehemmiyet veriyo... :D baksanıza hep 1.sırada filan...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

uNReLiEveD

Bu hafta Linkin Park What I've Done adlı parçasında Billboard\Hot 100 de 13.sırada ,Modern Rock kategorisinde ise yine 1.durumda...Dijital şarkıda ise 9.sırada yer alıyor.
(LP times)

bu konuyla birleştirdim... ;)  [lp]_endLeSs

AyCeeL_mikee

slm yeni geldim bn bnde lp nin hayranıyım tapıyorum adetaa hepsi sprler 15 mayıs bi gelsin saniyesinde albüm elimde olcak ehhehe lp lp lp... ;) :)
edit: Lütfen konuyla alakasız postlar atmayınız...kendinizi tanışma salonunda tanıtabilirsiniz...

[lp]_endLeSs

What I've Done, Modern Rock Tracks ve Mainstream Rock Tracks listesinde 5 haftadır 1 numarada..Hot 100 listesinde 28., Pop 100 listesinde 31., Hot Digital Songs listesinde 24. sırada...

§ïяĝαиα

Top Sellers da da 1 numaraya yükselmiş...
burdan  bakabilirsiniz...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

[lp]_endLeSs

WID Billboard da Modern Rock Tracks ve Mainstream Rock Tracks ta hala 1 numarada (6 haftadır)..Hot 100 listesinde de 23. sıraya yukseldi..

Billboard Modern Rock Tracks
What I've Done - #1 (Last week - #1)
Billboard Mainstream Rock Tracks
What I've Done - #1 (Last week - #1)
Billboard Hot 100
What I've Done - #23 (Last week - #28)
Billboard Hot Digital Tracks
What I've Done - #17 (Last week - #24)