Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Michael Jackson

Başlatan black_ece, Mart 24, 2007, 11:33:14 PM

Previous topic - Next topic

shimy

hehehehe yaseminle bu herifin videolarını izler izler moonwalk yapardık :D bebelik halleri işte ;D halada yapıyoruz gerçi ;D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

DefToNeS

moonwalk harekitini öğrenmem koca 1 günümü almıştı :)
Tanrı nefret eder gölgeden,siyahtan ve dövmelerden
Eminim tamamen ezilmiştir beni tüm anlayanların şerefi
ve aydınlara göre yıkanmış beynimin tedavisi yok
Bu beni kül gibi mi gösterir ? (Deftones-7 words)
SATURDAY NIGHT WRIST - just get it now

shimy

abi ne diyon yaw biz 1 hafta uğraşmıştık en sonunda ayağımıza yağ sürmüştük ;D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

DefToNeS

kıh kıh kıh.....valla benim çorabım yırtılmıştı ama bilgisayardan öyle yavaş çekimde inceledim...bilimsel araştırma yaptım :D sonunda aya ayak basabilmiştim :D
Tanrı nefret eder gölgeden,siyahtan ve dövmelerden
Eminim tamamen ezilmiştir beni tüm anlayanların şerefi
ve aydınlara göre yıkanmış beynimin tedavisi yok
Bu beni kül gibi mi gösterir ? (Deftones-7 words)
SATURDAY NIGHT WRIST - just get it now

§ïяĝαиα

thriller ın özellikle dansını beğeniorum lan biz bu adamın heal the world şarkısını sölicez 18 nisanda..polonya ve irlanda birliklerine ...bizim okula gelcekler de şarkıyı ilk defa söylediğim zmn duydum ama hoş güzel
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ugur-acikgoz

smooth criminal,scream,give in to me, bad,morphine sevdiğim şarkılarındandır ayrıca remember the time ın klibini çok seviyom :) :)

numb22

az önce haberlerde dinşledim müslüman olmuşşşş anaa belki yasıodr yukarda ama tembellik edip okumadım:P

blind_clown

Quote from: numb22 on Nisan 21, 2007, 07:44:07 PM
az önce haberlerde dinşledim müslüman olmuşşşş anaa belki yasıodr yukarda ama tembellik edip okumadım:P
müslüman mı inanmıyorum:))bi insan bu kadar mı değişim meraklısı olur ya bi değiştirmediği cinsiyeti kaldı:))ama yine de severim ya herifi konserleri süper oluyor..yeni albüm cıkarcak falan deniliyordu ama..gelse tr ye keşke ölmeden görsek adamı canlı canlı..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Sumween

cinsiyet değişimi yapacağını sanmıyorum, müslüman alemi iki Bülent Ersoy kaldırmaz bence...adam gibi hiç bi şarkısını dinlemişliğim yok bu adamın merak da etmedim, eskiden beri haberlerde gördüğüm kadarıyla derece derece beyazlamasını gördüm o kadar...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mike989

bu adamın Thriller klibi tüm zamanların en iyi video klibi seçilmişti geçen sene. o şarkıyı da bir zamanlar çok dinlerdim

tHeDReAd

Adam tamamiyle bi idol ama kendini harcadı be yok beyazlamaktı yok bilmem neydi yazık etti

Wuslat'a iki kala Yanlızım...Anlamsızım...

lp_mike_chester

benim abim bunun hareketlerini yapıo kopuom ewde... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

geçerken_ugradım

Güzel müzik yapan çılgın bi insan bence :) :D

the_R8Ds

gecen hafta dunyanin en coq satan albumu thrillerin (104 milyon adet kopya satti) 25. yildonumunu kutladilar bence coq byk bi basaridir ayrica michael jackson 11 subatta wil.i.am ile ortak calisarak ozel bi version olan  'thriller 25' adli albumu piyasaya surecek 

ölü gelin

Quote from: shimy on Mart 27, 2007, 03:24:34 PM
hehehehe yaseminle bu herifin videolarını izler izler moonwalk yapardık :D bebelik halleri işte ;D halada yapıyoruz gerçi ;D
oooha unutulurmu onlar be
şu dünyaya gelmiş en bomba üç klip vardır o da buna aittir beat it,thriller, ve smooth criminal
sevilemzmi bu adam...   tapılır yav tapılır
bu arada bunun danslarını -shimy ve benden sonra taabi :P - en iyi yapan isim sayın çavdar efendidir haberiniz olsun 8)