Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

solda birleşme

Başlatan ewrimcan, Mayıs 22, 2007, 06:31:04 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

bu ülkede pislik insan cok la cok pislik bir ülekede yaşıyoruz aynı anlama gelmez.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Mr. MeTaLkiSS

Eh anlayış farkından dolayı olmuş sanırım olay şöyle açıklıyım ben sana benim hangi ülkeye gitçez lafım orda bu ülkeden gitmek istediğim bu ülkeye nankörce davrandıım anlamında diil. Hepsi pislik anlamında çek git lafına yanıttı. Aynı şekilde o arkadaşın da bu anlamı içercek şekilde söylediğini düşünmüyorum.

Bak bi de şöyle bişi var kendi dediğin lafın içindeki ironiyi görmüşündür umarım. Bir ülkede pislik insan çoksa pislik bi ülkedir çünkü pislik insan çoktur. Ha pislik insan varla pislik bir ülkede yaşıyoruz aynı anlam diil ama sen de pislik insan çok demişin dikkat edersen.

Ya bi de kusra bakma burda diyorum ama şimdi kankanın dediği şeyin konuyla da pek alakası yok bi de böyle lafı ii koymuşun fln gereksiz yani kendi düşüncesi varsa gelsin söylesin. ha öbür türlü olcaksa msni kullanın zaten bir sürü topicte de söylenmiş ikili konuşmalarınızı lütfen msnde yapın yoksa da edinin ya da pmle fln yapın..

Ve en nihayetinde solda birleşme konusuna devam...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

bütün ülkeler pislik se abi git öl yaşama hiç pslik içinde yaşicaksan bu da sondu ben susar :-X
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

€roS

şşşşş alo sağ sol ne iş :P bırakın bu işleri insanlar ortada ortak noktada birleşsin benim düşüncem bu kim nederse desin buna en yakınımda dahil sağ sol olcaksa demokrasi ikiyemi bölünecek çok saçma bu sağ sol meseleleri oldum olasıda nefret ederim bu tür tartışmalardan >:( aynen kanka bende susar

Mr. MeTaLkiSS

Ben sağlı sollu bişi dememişim ki yahu şşş alo fln diye beni dürtüyosun =] haspin ya gece gece burda zati sağ sol tartışması fln da yok sen neye atarlandın ben onu anlamadım dayı.
Limp Bizkit forever...

€roS

tamam onu biliom söledin demiom zaten bu tür tartışmalara gerenk yok yani tamam ülke pismis insanlar yaşamasına bakıomu he bakıo ama nasıl paldır küldür olur.sen insanlar kötü yok ülke pis dersen nerde konaklamayı düşünüon acaba kusura bakma ama uzayda hayat biras pahalı orda beşyıldızlı bi hotel yaptırırdık yaşaman için aman orda oksijen bile yok yani işte pis dünyanda yaşıcan geçinmeye bakcan herşeyi kötülemekle olmas bu işler

Mr. MeTaLkiSS

Ben ülkemden memnunum gayet abicim pislik var demem çekip gitmemi gerektirmiyo ki. Oturur savaşırım o pislikle elimden geldiince. Kötülemenin yanında kabullenip, olgunlukla karşılayıp savaşırsam gayet de olur bence. Daa uzuycak bi konu yok ya gözünüzü seweyim çok daıldı şu solda birleşme konusundaki yorumlara deam edilsin pls
Limp Bizkit forever...

gokhan

merak etme cagdas ben senın yanındayım beraber sawasırız o pıslıklerle =)