Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En Sevdiğiniz Renk ?

Başlatan §ïяĝαиα, Haziran 02, 2007, 02:22:11 PM

Previous topic - Next topic

sizi anlatan ya da bütünleştiğiniz renk hangisidir ?

siyah
beyaz
mavi
mor
bilimum dier renkler [kırmızı,pembe,sarı]

hermione

Quote from: shimy on Haziran 29, 2007, 07:44:42 PM
abi siyah zayıf gösterir bi kere çok avantajlı bi renk artı kirlendiği hemen belli olmaz

yazın hiç giyilmiyo ya boğuyo sanki beni :D

§ïяĝαиα

ehe konumuz siyah renk midir deilmidir deil yalnız hatırlatim de :)..milletin siyah seçmesinin nedeni açık:çünkü bu bi klişe eer metal dinliosan siyahla bütünleşmek zorundasın die bi kural var sanırım herkesin aklına sokulmuş biçimde..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Roswegas

bence öyle değil

metal müzik dinleyenler genelde  melankollik olur.Bu durumu karşılayan en iyi renk de  siyah  olduğu için böyle tercih ediyolar.

ölü gelin

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 29, 2007, 10:53:58 PM
ehe konumuz siyah renk midir deilmidir deil yalnız hatırlatim de :)..milletin siyah seçmesinin nedeni açık:çünkü bu bi klişe eer metal dinliosan siyahla bütünleşmek zorundasın die bi kural var sanırım herkesin aklına sokulmuş biçimde..
valla ben zayıf gösteriyor diye giyiyorum hep siyah takılınca çok monoton oluyor be :D değişik şeyler giysen bile sanki hep aynı şeyi giyiyormuş gibi oluyorsun :D

raines

siyaha karşı bi antipatim yok severim siyah renkli şeylerde giyerim arada bi. ama bana göre siyahı sevenler yani herşeyi siyah olsun diye uğraşanlar bana göre özentidir

shimy

özenti değil de harbi zayıf tutuyo ya :D göbek yağlarım földür földür çıkmıyor en azından :D ama normalde renkli herşeyi severim :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

''ıyıler sıyah gıyer'' desem kımın aklına bısı gelır...

§ïяĝαиα

ya bende metalciler siyah giymek zorundadır demiyorum ki..!.sadece kimi insanların aklında böle bişi var nedense..aireten bende sürekli siyah giyen bi insan deilim aksine fazla da siyah giymem yani :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

sawash-LP

siyahı çok severim...ama bunun metalci olmamla bi alakası yok tabi hoşuma gidiyo :)

android

siyah mor ve yeşil

MYSTeRY;)

SiYaH ;)
GeLMeMiŞ YaRıNDaN HeP Mi ŞiKaYeTÇiYiZ BiZ!!!

lp_s3rh@t

siyah

Shot at 2007-07-09

ebru_91

pembe :D
cursedprincess

lp_jean

siyah ve mor
ikisinin uyumunada bayılıyorum

black_ece

Quote from: black_ece on Temmuz 11, 2007, 11:49:55 PM
Quote from: gokhan on Haziran 30, 2007, 04:39:48 PM
''ıyıler sıyah gıyer'' desem kımın aklına bısı gelır...

tabiki benim
oha nasıl hatırladın =)

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 30, 2007, 06:39:02 PM
ya bende metalciler siyah giymek zorundadır demiyorum ki..!.sadece kimi insanların aklında böle bişi var nedense..aireten bende sürekli siyah giyen bi insan deilim aksine fazla da siyah giymem yani :)
adam benim okuduum kitaptan bahsediyo sen metalciler siyah giymek zorunda mı ki aa falan diyosun hahahahaha
komik ya