Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Azrailin can alışı....

Başlatan bloodwrath, Haziran 07, 2007, 03:08:07 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

bnm bu sıralar bu tip şelere ilgim oldugundan dolayı durmadan degişik konular hakkında arastırma yaptıgımdan ve salak salak kendimi korkutmaktan baska bi boka yaramayan videolar izledigim icin bu benı cok etkılemedi..ama ürkütücü..

ousan

of bunu demek istiyorumda gülmek ve şok olmak arasında kaldım... aslında hareketleri çok komik ama olay garip.. bide bilimsel bi açıklaması var.. beyni zarar gördüğünden o hareketleri yapıyor... kendini kontrol edemiyor.. azrailin alakası yok :)

muzzy

zaten azrail işi saçmalık da..yinede çok acayip bi durum yaw..

Roswegas

ben de çok etkilenirim am o kadar korkunç değil yani izleyebilirsin raines

çok ilginnç bişey ilk defa gördüm böylesini, ama bilimsel olarak açıklanmıştır kesin bence orda bi an bi sinirsel uyartı karışıklığına sebep olmuştur o darbe ..(tıp tercih edeceğim her halimden belli :) )

bu arada adamın ölmemiş olmasına da sevindim

gokhan

bunu ızlemıstım sok edıcı bısey gercekten...

blind_clown

arkadaşlar dengeden sorumlu yer beyincik:))herkes ayrı bir şey söyleyip tahminlerde bulunmuş ama belli işte beyinciğin olduğu yere darbe aldığı o yüzden vücuduna hakim olamayarak saçmalıyor..öss de çok soruyorlar ya kuşun bi yeri çıkarılıyor sonra orda oraya uçuyor falan diye cevap da:beyincik:)
aynı durum işte, her ölen böyle ölürdü o zaman azrail canı böyle alsa:)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ebru_91

bu ne ya ödüm patladı!azrail fln gerçek olmasa bile müzik çok korkunç
cursedprincess

delilah

ya müzik deyip durmayın şuna.. iki tane kuran okuyan insan sesi.. birbirine girdiği için korkunç olmuş o görüntülerle birlikte.. etkileyici olsun diye yapmışlar insanlar ürpersin diye.. ama gerçekten ürpertici..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

§ïяĝαиα

aaa evet bunu arkadaş gösterdiydi bana..adam parende filan atıyo bi acaip in midir cin midir anlamadım da :D ilk başta inanmamıştım ama...gerçek sanırım...tekmeyi atanın yerinde olmak istemezdim yaa..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

yiğit,olcay ikinizi birbirinize sarıp öyle izleticem anaaam korkucak bişi yok bakın yahu =)

hermione

Quote from: black_ece on Haziran 09, 2007, 10:16:44 PM
yiğit,olcay ikinizi birbirinize sarıp öyle izleticem anaaam korkucak bişi yok bakın yahu =)

yok valla ben çok düşündüm, yapamıcam...:D

Mike989

ürkütücü

bloodwrath

adam çok güzel akrobatik hareketler sergiliyor:D

Sumween

adam ölüyo la dalga geçmeyin :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

linkin_izzo

Quote from: elif_lp on Haziran 07, 2007, 05:39:35 PM
omiriliğe gelmiş olmamlı o zaman, hani denge şeysi oydu ya(öle miydi?) kötü bi ölüm ya.. tekmeyi atanın yerinde olmak istemezdm , nasıl bi vicdan azabıdr ya!  :(
bencede ya allah kimseye böle ölüm göstermesin
A (LP)ACE FOR MY HEAD CHES_TR