Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

7-10 Arası Yeni Haberler

Başlatan ousan, Nisan 11, 2007, 09:16:29 AM

Previous topic - Next topic

ousan

Degişen Linkin Park
'Politik konular,güncel olaylar,deri ceketler..Linkin Park'a ne oldu?Hepsi olgunlaşmış gibi gözüküyor.'
TodayOnline'da yer alan haberde LP ile ilginç yorumlar yer almakta. Haberin önemli kısımları:
-Linkin Parkın yeni soundunda bir çok farklı öğe yer almakta. Bennington bu bilinçli bir değişim diyor. Aynı şeyleri yapmayı ve bu albümün önceki iki albümümüz Hybrid Theory ve Meteora'ya benzemesini istemedik.
-'Little Things Give You Away' ise grubun Amerikada meydana gelen kasırgayı anlatan (yani onunla ilgilendirilebilecek) bir şarkı ve grubun en güvendikleri şarkıları. 'Hands Held High' ise savaş karşıtı bir şarkı olmasıyla dikkatleri üzerine topluyor. 
-İlk defa bir albüm kapağında grubun 6 üyesi yer alıyor. Üstelik deri ceketleriyle. Bennington 'erkek' gibi giyindik diyerek şaka yapıyor.
---------------------------------------------------------------------------
What I've Done UK Charts'ta
Brian ve Benchy'nin raporuna göre What I've Done single'ı UK(ingiltere) de top 40 listesinde 39. sıradan giriş yaptı.
Globo Mike ve Joe ile röportaj yaptı
Globo mike ve joe'le wid vidyosu ile söyleşi yaptı. Ne yazıkki dilleri portekizce olduğundan ne dedikleri tam olarak anlaşılmadı ama yeni bir haber yayınlanmadı. Videoyu buradan indirebilirsiniz.
Mike'ın Scholarship İçin Resimleri
Mike Shinoda Scholarship Fund için yaptığı resimleri satmaya devam ederek para temin etmeye çalışıyor. Geçtiğimiz Kasim ayında sergi açmış ve yaptığı resimleri sergi açarak sergilemişti.

Mike Shinoda'ya ise bu zamana kadar Scholarship Fund için ne kadar paraya ulaştığı soruldu.

Mike Shinoda ise paranın ne kadar olduğunu hesaplamadığını tablolarının ise internet üzerinden satışının devam ettiğini söyledi.
Olumsuz What I've Done Yorumu
Newsday'de Lp'nin yeni parçası What I've Done ile ilgili negatif yorum yer almakta.

Yazar, şarkının eski Lp gibi ritime sahip olmadığını Chester Benningtonun böğürdüğünü gitarlarda eski bilinen Lp'den eser kalmadığını öne sürmekte. Şarkıda Mike Shinoda'nın rap yapmamasınıda şarkının güzelliğini etkileyen faktörler arasında gösteriyor. Grubun eski tarzlarından odukça uzaklaştığınıda sözlerine ekledikten sonra 'Minutes To Midnight' ın insanlar tarafından alınması için bundan daha fazlasının olması gerektiğini savunmakta.
My Chemical Romance PRT 07 yi Dört Gözle Bekliyor
Linkin Park PRT ile ilgili haberleri saklasada MCR gitaristi Ray Toro PRT 2007 de LP ile beraber turlayacaklarını belirtti. Bunun yanı sıra grupla tanışma imkanlarnın olduğunu ve mükkemmel bir grup olduğunu söyledi. Kendilerinin sevdikleri ve yapabildikleri en iyi müziği yaptıkarını belirtti. Ayrıca turneye başlamak için sabırsızlandıklarını PRT 2007 de bir çok kaliteli grupla çalışacakları için mutlu olduklarını belirtti. Projekt Revolution Tur 2007 deki diğer gruplar ise Placebo, Taking Back Sunday, H.I.M., Saosin
www.linkinpark-tr.com ve www.lp-tr.com a teşekkürler :)

§ïяĝαиα

hımmm saol ousan ...lp times da yazıyodu ama bi halt anlamadığım için çevirmedim...negatif yoruma gelince;olur böle şeyler naapcan işte...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ousan

utkan anlayamadığım bi nedenden ötürü artık çevirdikleri haberi burada paylaşmamıza izin vermiyor :(

shimy

neden öyle bir büyüklük yapıyor sevgili arkadaşımız bir zamanlar "googleda LP dendiğinde ençok bu site çıksın istiyorum" diyen sevgili arkadaşımız ???
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

§ïяĝαиα

utkan bu siteyle iyice ilgisini kesti bence çünkü ;sizi bilemem ama beni msn listesinden silmiş nedense...ne güzel hocalık yapıyodu bana :D ossun öğrendim ben çoğu şeyi saol utkan hocam neetcen...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

คг๔คг๔ค

ne alakası war diyemicem ilk kez bi konuaya muhaleet olmıcam ama bu albüm alınıcak ousana da burda bi lafım war artık mujdeli haberi wer millete

sirtreze

benim yorumumu Newsday yapmış...ama bakalım diğerleri nasıl ya bekleyelim...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

black_ece

Quote from: ousan on Nisan 11, 2007, 05:26:10 PM
utkan anlayamadığım bi nedenden ötürü artık çevirdikleri haberi burada paylaşmamıza izin vermiyor :(
orijinali bul ben çeviririm zaten onu gördüğüm yerde de bi iki lafım olucak kendisine ...

muzzy

WID a olumsuz yorum yapılıorsa öbürleri nolcak:S

Sumween

Quote from: คг๔คг๔ค on Mayıs 03, 2007, 08:58:14 AM
ne alakası war diyemicem ilk kez bi konuaya muhaleet olmıcam ama bu albüm alınıcak ousana da burda bi lafım war artık mujdeli haberi wer millete
evet ousan söz sende!
utkan her gün online oluyodu artık olmadığına göre beni de silmiştir msnden.bu çocuk dönüm noktası mı yaptı ne hayatında,tabi herkes benim gibi dönemeçleri haplarda aramıyo :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Kozy_mac

olumsuz yoruma gıcık oldum bu arda inglizcesine nerden ulaşabilirim bide ben bakıyım?bilen varsa linki atsın  :-\
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Doğu-inc

herkese merhaba . . . ilk mesajım olumsuz olsun istemezdim ama olumsuz yorumların tümüne hak verdim doğrusu..

mistoecan

ne yazık.eski lp tadı damak kaldı sadece.çok heycanla beklenilen albümün soundu lp den cok farklı bir tad weriyor:-( keske daha iyi olsaydı...

chaz_lp

what ıve done ye olumsuz yorumu ancak müzikten anlamayanlar yapabilir