Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Brad'den teşekkür..

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 23, 2007, 09:10:54 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

LP MySpace'de Brad'den gelen mesaj..

Brad'den teşekkür..

Size, duyduğumuz minnettarlığı gösterdiğimi umuyorum.Bize verilen güven duygusuyla riskler aldık ve müzisyen olarak kariyerimizin başından sonuna kadar, sürekli kendimize meydan okuduk..

Minutes to Midnight sadece şuydu: büyük bir risk..Bu albümü yaparken, kendilerini yeniden keşfeden bir grup olarak uğraştık..Yeni baştan başlama nedelerimiz: denemek,hayal etmek ve eğlence. Çok inanılmaz bir seyahate cıktık ve heycan verici bir yerde  sonuçlandırdık..

muazzam destekleriniz için teşekkürler. Umuyorum ki bu albüme bizim gibi derinden bağlanırsınız..

BBB

selinkinpark

tesekkürler
ama ne yalan söyliyeyim biraz hayal kırıklığı oldu bu albüm=/

lp_mike_chester

hayal kırıklığı olmadı bence bu albüm  gene  çok satcak.... diğer albümleri gibi...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

rock_mania

ben de basta sevmiodum ama dinledikce ısınıyorum. bence bu albümüyle de lp eski basarısını yakalayacak

NEVERlandLP

bence de ilk önce sevilmeyebilir ama sonra alışıyo insan.albüm gerçekten güzel.işte budur diyosunuz zamanla

§ïяĝαиα

evt millet billboard listelerine bakalım mesela...LP genede yapıyo abi yaa...yani biz pek ısınamadık ama kapan kapmış...:)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Albrayn

albümü ilk dinleyince gerçekten hayal kırıklığına uğrayacam zannettim ama öle olmadı dinledikçe müzikleri hoşuma gitmeye başladı albüme ısındım :)

S@N£M_LP

ilk dinlediğinde insana bu acaba gerçekten lp mi dedirdiyo ama sonradan dinledikçe ne kadar harika bişi olduğunu anlayıp işte o zmn inanıyosun lp olduğuna açıkçası bn öle oldum ama şimdi en sevdiğim albümlerinden biri
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU

The sun goes down
I feel the light betray me