Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Linkin Park, Pearl Jam'den etkilendi..

Başlatan [lp]_endLeSs, Ağustos 03, 2007, 09:54:56 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

AOL deki son röportajında gitarist Brad Delson'ın, Pearl Jam'in, canlı performanslar hakkında Brad'in görüşünü nasıl değiştirdiği hakkında bazı ilginç yorumları var.

"Minutes To Midnight'ın çıkışıyla ve kabul görmesiyle birlikte güvenle şunu söylemeliyim ki şu an kendimizi bir kariyer grubu olarak görüyorum."

Alive Festival için Lisbon, Portekizde, Pearl Jam performans sergilerken grup sahne arkasındaymış ve tamamen etkilenmiş.

"Sahnede yaptıkları şey karşısında gerçekten çok etkilendim. -- ne kadar canlı bir şovdu... Onlarla Lisbon'da çaldık ve kendimizi az da olsa kibirliymiş gibi gördük. Sonra ben sahnenn kenarında oturdum, Pearl Jam'in performansını izledim ve hemen karşısında eğilme gereği hissettim. Bizi gerçekten yok ettiler. Bu şunun gibi bir şeydi..'Aman tanrım, büyümemiz için gerçekten çok fazla yol var." -Brad

Brad aynı zamanda grubun canlı performanslarını indirilmesi için kaydedilmesinden de bahsetti:

"Bu bizim berbat olmamamız gerektiğini gösterir. Aslına bakılırsa bu şey YouTube'a düşecek bu yüzden elinde bir telefonla zıplayıp aynı zamanda kaydeden bir fanın kayıtları değilde gerçek bir mix yapmalıyız." -Brad

Tamamını okumak için AOL.com u ziyaret edin..