Official LPFT rock party highlights

Başlatan thanoth, Haziran 21, 2007, 09:22:11 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

abi yannız şunu belirteyim ben boyun felci filan yaşamıyorum :D haha

özgür69

boyun felcini bırak... bana içirilen ayrandan sonra bide kahve diye getirdikleri şeyi ayranın üstüne içmem beni mahfetti, ama raines in ilgisi beni çok mahcum etti halbuki orda tadını kaçırmamak için söz vermiştik  :-[  ama herşey biyana süperdi, mükemmeldi iyiki gitmişim bee... emeği geçen herkeze sevgilerimi saygılarımı teşekkürlerimi sunuyorum, özellikle başroldeki çağdaşa... ;) ;D
.                                      

raines

saçmalama olm siz iyi olunda gerisi yalan ya

ölü gelin

ama yiğit kabul et baba rolünu orda sen aldın gözlerim yaşardı ve de hissiyatım bozuldu bi hoş oldum :D

özgür69

harbiden ama yaa baba gibiydin, sen olmasan halimiz duman ;D
.                                      

Kozy_mac

sonunda tatildeyim=) millet coşmuş bile ulan bu yaşda boyun ağrısını boşver kafa kolda kırılır=)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

thanoth

sırt ağrısından uyuyamadım. ilerde soran olursa,"ne ağrısıymış ben muhteşemdim" diycem ama bu gece zor uyurum   ;D

edit,sonraki sabah(uyumadım) işte burakbob ruinedpants(gerçekçi olması için içine kağıt havlu konulmuş halde):

makinacı

ewet partinin alanyadan gelen miafiri olarak bide ben annatayım
DOST
saat 9 buçuk gibi dost un önüne gittim. gökhanla bir kişi daha orda bekliolardı. gençler hayır mı neci bekliyonuz parti mi var dedim. evet diyince gökhan beni tanımaya çalıştı.2. tahmininde beni tanıdı,ama dişlerimden tanıdığı için sabah sabah ben bi göt oldum.sonra baktık biz yawaş yawaş kalabalıklaşınca dostun önünden kovulacaz,dier dostun önüne geçtik. (ama ilerde ordanda kovulcaz belirtiyim) sonra böle teker teker toplaştık.çağdaş efendi her geleni şatafatlı bi törenle karşıladı :D neyse dost önü için bu kadar yeter.
OTOBÜS
daha sonra otobüse bindik çift katlı bir otobüstü kendisi.otobüs yolculuğuma önce yeşimin yanında başladım daha sonra baktım uur orda yannız kalmış. kıyamam dierek yeşimi satığ uurun yanına gittim.bu yolculuk sırasında sölediim her 3 kelimeden 2 si yasemin i kopartmaya yetti. bende annamadım bu olayı. yasemin ve oradaki bikaç kişi(gizem gökan raines vs) benim kimliimdeki resme falan baktılar.neyse otobüsten indik ve bi bakkalın önünde indik...
market önü beklemesi ve mekana gidiş

yiğit ousan yeşim ve çağdaş markete biraları vs almak için gittiler. orada biz bikaç gruba dağıldık ister istemez( millet daa birbirini tanımıo napsın)
ben yasemin doruk gökhan uur birde biyoloji öretmenliği mezunu üye insan(adını çıkaramadım :D) bir arada takıldık genelde o sırada...yasmin zaman zaman sinir krizleri geçirdi. o sırada ben insanlık geleceğini kurtarcak projeyi buldum :D biz bunları yaparken içerde yiğit "pastırmaları da çekeyim mi abi akşam bunlar atv de çıkıcak" diyerek markettekilerin gönlünü fethetmiş.

marketin müşteri servisinde 22 adet biz ve benim görebildiğim kadarıyla 2 teyze ve bi amca vardı. ben en önde yiğit ve çağdaşla oturuordum. yolculuk sonunda çağdaş ile biraz fazla yakınlaştık :D saolsun çağdaş ile şöför arasındaki anlaşmazlık yüzünden az daa bulamıoduk mekanı :D

mekana giriş ve parti başlıo

hayallerimizi yiğitin ağzından söylüorum:

"abi ben böle geniş bi arazide kolonlar amfiler falan bişi bekliodum bu kadar ufak bişi olduunu walla beklemiordum"
ordaki 22 kişinin en az 15 inin görüşleri buydu. ama çağdaş ın babasını gerçekten taktir ettim. gerçekten çok güzel bi mekan ayarlamış ufak böle şehrin gürültüsünden kaçmak için ideal. çok sewdim ben mekanı...(bide babası meyvelere dokanmayın die özellikle tembihledi :D )

içersi biraz basık olduu için ben pek partinin yapıldıı klubede durmadım.kim dışardaysa onla muabbet ettim bikaç şarkıda içerdeydim bide bazı arkadaşlara yardım olsun die içeri girdim çıktım...bide "vıcı vıcı" yapmak için biraz içerdeydim :D alkol almak için bile içeri girmedim :D saolsun yeşim yasemin gizem falan birasız bırakmadılar beni...

partiyi an an anlatacak değilim. kameralardan izlersiniz.
önemli anları yazayım
*saroş olanları tek tek uyutan yiğitin gidim 90 desibel müzik yapılan alev alev yanan cehennem gibi mekanda girip bi saatten faza bi süre uyuması
*gökhan ın dansı
*doruk ve ousan ın biraz"glam" dansı
*burak ın sandalyeyi kırması(burak deildiyse kimdi bu)
*gizem in piercing ini düşürmesi
*yasmin ben ve adını hatırlayamadıım bi elemanın daha gidip türk kahvesi alıp çekersiz bi şekilde sıcak suyla karıştırıp saroş arkadaşlara dağıtmamız...
istanbuldan gelen mektubun okunması...

partiden akılda kalanlar bunlar bende...
içkilerle ilgili pek bi yorum yapamıcam çünkü yola gidiceim için sadece bira içtim(6 tane: 4 tane kendim 1 tane muzzy bi tanede istanbullular için) ama tattığım 4 kokteylden 3 ünde votka tadı yoktu :D en hoşuma gideni de yiğitin "öldürür" dediği kokteyl di.ölürsek beraber ölelim die içtim ondanda :D
stres dolu dönüş macerası
ewet fotoraflar falan çekildi.ousanbizimle geldi(hatta ilerde bize haber falan vericek bir durumu) çağdaş doruk ve gökan ı orada bıraktık kalanları toplayıp gidioruz. tabi benim biraz acelem olduundan hafif bi stres war üzerimde. herneyse biz önde uğurla muabbet ede ede ilerlioduk. bi baktık bu özgür denen uzun çıkmış yolun kenarındaki koltuklara(orda koltuk ne arıosa)şaklabanlık yapıo. o anda dedimki "tanrım ne olure biri şunu öldürsün" ve tanrı beni ciddiye aldı.(cidden) önce çocuu ordan düşürdü. sonrası da var...
biz zaten zar zor otobüs duraanı bulmuşuz. benim g.tüm 3.5 3.5 atıyo. artık otobüs falan bulamadık biz direk ilk gelen taşıtla beni yollamaya karar werdik. sonra şansa otobüs denk geldi. biz tam bindik yukarı çıktık ousan geldi dedi" yiğitle yasemin aşşada kaldı. biriki eleman bunlara sataşıo" biz direk aşşa indik baktık yiğitler geldi. ama yanlız deil! saolsun özgür yolda bisiklet süren kızlara laf attığı için kızların sewgilisi mi herneyse 3 tane dallama gelip özgürü tehtid etti. otobüs şöförü saolsun elemanları arkadaşımız(!) sandığı için beklediği için biraz zaman kaybettik. ama bişi olmadı. yolculuk esnasında ben aşşa inip şöföre biraz acele etmesini rica ettim. özgürü biraz üzücek cewaplar werdim.çocuk bunalıma girdi(pardon dostum ama sende stresliyken üzerime geldin) neyse biz durağa geldik yiğit saolsun bi taksi çevirdi. taksiye atlayığ gittim(atlamaktan daa çok düştüm ama olsun :D )

kısacası EFSANE Bİ PARTİ İDİ ... herkese çok teşekkür ederim... 
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

thanoth

ben kırmadım!  ;D ;D ;D   

tırtın teki gelip altımdan sandalyeyi çekti ve sandalye de o baskıya dayanmak için yapılmadığını fark edip kırıldı.

ben sadece bağıl ağırlık görevini üstlendim.

ousan

Quote from: dmpfx120 on Haziran 22, 2007, 10:20:57 AM
ewet fotoraflar falan çekildi.ousan çağdaş doruk ve gökan ı orada bıraktık kalanları toplayıp gidioruz.
bende sizle geldim lan.. bide yanın ilerlerinde geldiğimin kanıtı olan olaylar var.. çelişkilisin olum :D
ahah :P

makinacı

Quote from: ousan on Haziran 22, 2007, 10:48:37 AM
Quote from: dmpfx120 on Haziran 22, 2007, 10:20:57 AM
ewet fotoraflar falan çekildi.ousan çağdaş doruk ve gökan ı orada bıraktık kalanları toplayıp gidioruz.
bende sizle geldim lan.. bide yanın ilerlerinde geldiğimin kanıtı olan olaylar var.. çelişkilisin olum :D
ahah :P

tamam len ne şeediosun ben sende kaldın die hatırladım  bi an için düzeltiorum tamam :D

hermione

ben bu kadar yıllık hayatımda ousanın dansı gibi bir dans görmedim , göremem de...o neydi ya öle o ne seksilik, inanılmaz bişey, ağzım açık kaldı.ben seksiyim diye geçinen hiç kimse öyle dans edemez :D

örsancım saol ya.. biyoloji öğrt üye insan = olcay hadi onu da çıkaramadın hermione deseydin bari....

makinacı

akla gelmedimi gelmio işte napam :D

ousan

Quote from: hermione on Haziran 22, 2007, 11:33:26 AM
ben bu kadar yıllık hayatımda ousanın dansı gibi bir dans görmedim , göremem de...o neydi ya öle o ne seksilik, inanılmaz bişey, ağzım açık kaldı.ben seksiyim diye geçinen hiç kimse öyle dans edemez :D

örsancım saol ya.. biyoloji öğrt üye insan = olcay hadi onu da çıkaramadın hermione deseydin bari....
of utanıyorum ama ben :S

hermione

Quote from: ousan on Haziran 22, 2007, 11:47:47 AM
Quote from: hermione on Haziran 22, 2007, 11:33:26 AM

of utanıyorum ama ben :S

sen onu dans ederken düşünseydin, hiç utanıyomuş gibi bir halin yoktu:D umarım onu kamereya almışlardır, o dakkaların ölümsüzleşmesi lazım bence..:D