Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

türkçe rap

Başlatan sümeyye, Haziran 22, 2007, 11:12:39 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

ki bence daha güzel o 50 kuruş mudur nedir onu hiç sevmiyorum bi de snop mudur nedir birileri var ya onu =)
en son sansar ın 2. dünya savcaşıyla ilgili bi şarkısını duymuştum festte zaten şarkının anladığım tek kısmı da burasıydı :p

§ïяĝαиα

zaten asıl klasikleşen yabancılar yani inanın  Türkçe rap daha dinlenesi..yabancılarda klişe işte klibinde yüzlerce karı oynat..boynuna kafam kadar zincirli mincirli kolyeler tak..elinde bi kadeh zaten kliplerin çekildii yerler de hep aynı..ya disko,club  tarzı bi yer yada son model bi arabanın içi :(..yazık
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Requiem

Bi de bu rap yapanların İstanbula karşı bi hassasiyeti var sanırım.. Çoğunun parçasında "istanbul bizimdir vermeyiz kimseye hoyt höyt yaklaşmayın istanbulumuza" gibi sözler var
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

hermione

ben şarkılara eşlik etmeyi severim, edemezsem de sinirleniyorum. o yüzden sevmiyorum rap müziği...

ölü gelin

Quote from: Requiem on Haziran 25, 2007, 09:31:09 PM
Bi de bu rap yapanların İstanbula karşı bi hassasiyeti var sanırım.. Çoğunun parçasında "istanbul bizimdir vermeyiz kimseye hoyt höyt yaklaşmayın istanbulumuza" gibi sözler var
ya o birazda milliyetçilikten gelio gibi :D çünkü nefret vardı eskiden onların bi şarkısı sırf istanbulun fethi üzerineydi :D çok görkemli bi olay gibi anlatıyolardı :D

makinacı

Quote from: ölü gelin on Haziran 25, 2007, 10:04:34 PM
ya o birazda milliyetçilikten gelio gibi :D çünkü nefret vardı eskiden onların bi şarkısı sırf istanbulun fethi üzerineydi :D çok görkemli bi olay gibi anlatıyolardı :D

sizce de bu tür şarkılar ucuz milliyetçilik değilmi? adamlar senin istanbulunu zaten parayı basıp almış...ortasına 2 tane kule dikmeye hazırlanıyor. istanbuldaki dükkanların neredeyse tamamının adı yabancı isim...sen nereye vermiyorsun istanbulu...giydiğin ayakkabıyı kendin üretip converse yada adidas süperstar giymeyi bırakmadan nereyi vermiyorsun

demezlermi adama...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ölü gelin

abi ben sanki böle muhalefet olmayı seven bu sitenin güzide üyelerinden birini kopyasını görüyorum noluyo hayırdır sendemi bize gıcık gitmeye başladın :D

makinacı

Quote from: ölü gelin on Haziran 25, 2007, 10:11:00 PM
abi ben sanki böle muhalefet olmayı seven bu sitenin güzide üyelerinden birini kopyasını görüyorum noluyo hayırdır sendemi bize gıcık gitmeye başladın :D

yok yaw gıcık gitme falan yok...sıcakmı geçti ne oldu bende annamadım...garip yaw...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Darkshines

Quote from: lpfan659 on Haziran 25, 2007, 10:08:06 PM
Quote from: ölü gelin on Haziran 25, 2007, 10:04:34 PM

sizce de bu tür şarkılar ucuz milliyetçilik değilmi? adamlar senin istanbulunu zaten parayı basıp almış...ortasına 2 tane kule dikmeye hazırlanıyor. istanbuldaki dükkanların neredeyse tamamının adı yabancı isim...sen nereye vermiyorsun istanbulu...giydiğin ayakkabıyı kendin üretip converse yada adidas süperstar giymeyi bırakmadan nereyi vermiyorsun

demezlermi adama...

Her şarkıya milliyetçi falan diye bakarsak işimiz var.Yani en azından bu şekilde sözleri olan veya benzeri olan nice şarkı vardır.Bu arada yanlış anlama mevcut olabilir de İstanbul'un fethi tarihin en görkemli olaylarından biridir..Gibisi yok (:

mustapha

bi ara dinledim ama yok ya açmıo beni ceza medcezir tavsiye ederim güsel şarkı

sümeyye

aslında kendini rapçi zanneden (bkz. ege çubukçu :D ) ler dışında, türkçe rapte yabancılara özentilik görmüyorm
sonuçta yabancı rapte adamlar sadece uyuşturucu ve paradan bahsediyolar
ama tRAP farklı :)
ben en çok sagopa kajmer dinliyorum
şarkıları çok anlamlı geliyo
we gereksiz bi iş yapmıyo
tavsiye ettiğim şarkısı,monotonluk maratonu ve kendime sarılır donarım ;)
...kendime sarılır donarım!!!...

Umut neredesin,yine bittin,nerelere gittin...Ben seni göremeden!!!

mthnLP

t-rap te adam akıllı bir tek sagopayı bilirim.ve cezanın tek tük 1 kaç şarkısını begenirim.yabancı rapcilerden sean paul un sarkıları cok hosuma gider.ama bir süre sonra kesio

MuafLover

Türkçe rap şuanda çok önemli noktalara geldi tabi bunu sağlayan 2 eski dost şimdi birbirlerine düşman gibi davranan Sago ve Ceza'nın büyük bir yeri var şuanda ikisinide dışarda çok önemli dünyaca duyulmuş festivallere davet ediyorlar
Ör/Ceza Mart mayıs ayı gibi dünyaca ünlü Splash festivaline katıldı.(yanlış yazdıysam özür dilerim) ve ana sahnede gece konser verdi

lp_mike_chester

sago - ceza - istanbul attack  işte rap...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Mosso

sahsen hıc sevmem hatta nefret ederım.ama dınleyene karısmam...:D