Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

saw 4

Başlatan mustapha, Haziran 28, 2007, 10:04:46 AM

Previous topic - Next topic

lp167

amk ben daha 1 . filmi yeni izledim.onuda atv de.daha 3 film var puffff.sevdim filmi sevmesem nese.

Doqqyjuice

yha bi cozemediler walla 3 filmdir su olayı... oyun icinde oyun... tam diyosunki hah hersey bitti hobaa tekrar sar basa... jack the ripper a donmesinden korkuyorum... en son bi uzay aracında gormustum kendisini... palası fln duruyodu... olmemistir o olmemistir... sawda bitmez biz yine her sene azımın suyu aka aka izleriz...
Remember remember the nineteenth of November...

ad infinitum

http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=346309

bir de böyle bir şey var arkadaşlar bir bakın bence

Hasan-Can

yaa bence işi tadında bıraksınlar 3. filmi. texas elektrikli testere katliamı kadar iğrenç olmaz hiç bir film izlemeyenlere tavsiye ederim

lp_rockgirl

ben izledim ama onun asıl testereyle alakası yok adı öyle ama fark ettiysen sawla alakalı bi film değil adı sadece testere texas katliamı gelsin 4 de gelsin bitmiceğide belli zaten çnükü 3.de işleri kız üstlenmişti ben bekliorum 4.yü zaten... ama bi 5. yada 6. sıkar sanırm artık:S

Hasan-Can

bence 3'den sonrası kasar jigsaw öldü çünkü saw filminin senaristi ilk filmindeki o fotorafçı çocuk olduğunu duydum ne kadarı doğru bilmiyorum

lp_mike_chester

her flimdede sunu dese olmaz yane şimdi senle bir oyun oynucaz:(:(:(
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

n.shinoda

ben gittim filme jigsaw;ölmüş olabilirim ama oyun yeni başlıyor diyor amanda zaten ölü onunla bi ilgisi yok filmin neyse gerisini sölemiim  ;D ;D ;D

n.shinoda

dayanamicam şunu da söliimde jigsaw a otopsi yapilirken midesinden kaset çıkıo :-X :-X :-X

Hasan-Can

aman beya sende bütün filmi anlattın neredeyse  :-X bizde izlicez boş wer anlatma gerisini :D

LpNumB

ßnce serinin en karmaşık filmiydi ama o kadar çok germedi ...

n.shinoda

Quote from: Hasan-Can on Ekim 28, 2007, 12:00:14 AM
aman beya sende bütün filmi anlattın neredeyse  :-X bizde izlicez boş wer anlatma gerisini :D
;D ;D ;D

Cies_Lp

ya sae 3 saw 4 de olan olay zaman olarak aynı burdaki erzurumda tek sinema salonuoldugu için sinemaın sahipinin ogluyakın arkadasım  :) :) :)
flimin en soon serisi saw 7 olarak biticek iğrenç ama cok güzel bir flim
herif insaları öldürmekle haklı  :) :) :) :) :) 

Bu Son degikl yeni bir Başlangıç  ;)
__ Anne Bu Duvardaki Resimler Ne Böyle
__ Yavrum Onlar Şerefsiz Ressamlar 

Hayatımdaki En Mutlu Anım İsmail Yk Yüz Felçi Oldugunu Duydugum Andır Ama Bişi Olmadı Köpeğe

betul__17

Quote from: Cies_Lp on Kasım 05, 2007, 08:36:20 PM
ya sae 3 saw 4 de olan olay zaman olarak aynı burdaki erzurumda tek sinema salonuoldugu için sinemaın sahipinin ogluyakın arkadasım  :) :) :)
flimin en soon serisi saw 7 olarak biticek iğrenç ama cok güzel bir flim
herif insaları öldürmekle haklı  :) :) :) :) :) 

Bu Son degikl yeni bir Başlangıç  ;)

oleyy ii ya yapsınlar ben 7 sine kadarda islerim valla ;D ;D

Sumween

İzlemesi iyi de, saçmalaşır bence... Yani öh dedirtirler insana dünyada o kadar bol caninin birbirini bulması cinayet tarzlarının aynı olması filan, filmin gerçekçilik olasılıkları düşer. Sıkıcılaşır...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!