Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

2007 Projekt Revolution Tour

Başlatan [lp]_endLeSs, Haziran 30, 2007, 12:11:03 AM

Previous topic - Next topic

haruka

ya bunu birine sölemessem çatlıcam,burası yazmak için dogru konumu bilmem ama yanlışsa kusura bakmayın :( ya babamla lp konserine gitcez(kısmetse) pr nin yeni ayagından biri olan avusturalya konserine cok heycanlıyım .d eger antalyada oturuyosanız we pasaporta sorun cıkmazsa bizimle gelebilirsiniz :9 tabi aile iznine ihtiyacımız olcek bide tabi..

[lp]_endLeSs

Quote from: haruka on Ağustos 24, 2007, 07:20:31 PM
ya bunu birine sölemessem çatlıcam,burası yazmak için dogru konumu bilmem ama yanlışsa kusura bakmayın :( ya babamla lp konserine gitcez(kısmetse) pr nin yeni ayagından biri olan avusturalya konserine cok heycanlıyım .d eger antalyada oturuyosanız we pasaporta sorun cıkmazsa bizimle gelebilirsiniz :9 tabi aile iznine ihtiyacımız olcek bide tabi..

süper bişey bu ya :o
pasaport için hiç bi sorunum yok..annem hemşire, babamda doktordu o yüzden almam çok kolay (yeşil kart fln)..antalya'ya da gelirim ama sorun şu ki annem beni yurtdışına göndermiyo..sordum :p

sana iyi eğlenceler dileyebiliyorum sadece =)

haruka

hmm yani sizbilrsiniz ailenizden onay cıkarsa müthiş bi deneyim yasıya biliriz :d

chaz_lp

sana ii eğlenceler ne kadar şanslısın LP yi canlı kanlı görcen darısı başımaa

delilah

bizi her ayrıntıdan haberdar et ;D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

LpNumB

Raporu beklioruz  ;D

_MİNERVA_

ya aıle ıznı bu yastan sonra yok yanı tum ızınler benımde nasıl olcak zaten ıs geregı pasaportumda var ant dayım. ozel msjda atabılrsnz beklıyrm

oguz_brt_lp

bncede ya pr yi lp duzenkiyo olamaz  ;D  ;D  ;D
Düşlerim Başka Şeyler Ağlarım Hiç Bıkmadan Giderim cok Uzaklara Ardıma Hiç Bakmadan :'-(

oguz_brt_lp

cooooooooooooooooooooooook gusel
Düşlerim Başka Şeyler Ağlarım Hiç Bıkmadan Giderim cok Uzaklara Ardıma Hiç Bakmadan :'-(

//rocker//mike

şu konser haberlerinde ahh bide türkiye yazdını görsek....

rock angaiz

bilgi için saolun da  nye  linkin park ın  fiyetı  düşük   ??  benim  o  dikkatimi  çekti.. ;)[youtube=425,350][/youtube]
deniz