TT nin Yasakladığı Sitelerden Dosya İndirimi (megaupload vb..)

Başlatan lp_fm_mania, Temmuz 09, 2007, 01:06:40 PM

Previous topic - Next topic

lp_fm_mania

Bi konuda böle bi sorun olduğunu gördüm bnde konuyu herkesin görmesi için buraya koyayım dedim. İşte Türk telekomun yasakladığı sitelere giriş yapmak ( megaupload gibi  ::) ) için kullanacağımız yöntem :

1. En baş bize yardımcı olack olan programımızı yani TREEWALK DNS yi indiriyorus

Windows 2000, XP, 2003 için direk indirme linki:

http://ntcanuck.com/download/051111twdns.zip

Windows 95, 98, ME İşletim sistemleri için direk indirme linki:
http://ntcanuck.com/download/BIND-LE.exe

2. İndirdiğimiz dosya olan 051111twdns.zip (1,19 MB) i zip ten çıkarıyorus
3. Ardından treewalk.exe yi çalıştırıyorus
4.

Kurulumun düzgün olması için TreeWalk bizi Antivirus ve Firewall programlarımızı disable etmemiz için uyarıyor. İsteneni yapıyoruz. Antivirüs ve firewall yazılımlarımızı kapatıp NEXT sekmesine tıklıyoruz

5.

Bizi lisans sözleşmesi ekranı karşılıyor. I accept the agreement seçili yapıp sözleşmeyi kabul ederek NEXT sekmesine tıklıyoruz.

6.

Next i tıklıyorus

7.

Bu son ekranda kurulumun tamamlandığın, bilgisayarımızın başdan başlatılması gerektiğini görüyoruz.

Eğer bilgisayarımızı yeniden başlatmaya hazırsak Finish'i tıklıyoruz.

Bilgisayarımız reboot oldukdan sonra eğer firewall yazılımı kullanıyorsak, gerekli izinleri veriyorus.

Yazılım otomatik bir şekilde; yerel ağ bağlantılarımızda TCP/IP ayarlarında dns sunucu ayarımızı 127.0.0.1 yaptı. Böylece istediğimiz sitelere artık girebilirs  ;D

€roS

Bu program yararlı bişiye benzio ama bunun vista home premium da çalışan sürümü yokmu :(

lp_fm_mania

Vista olanını bulursam en yakın zamanda koyucam  ::)

---------------------------------------------------------------------------------------

Başka bi yöntem daha war bu daha kısa ama hiç denemedim o da şöle oluo:

Önce masaüstünden ağ bağlantılarını tıklayın sonra ağ bağlantılarını görüntüle yi tıklayın , yerel ağ bağlantısını sağ tıklayıp özellikleri seçin burdan internet iletişim kuralları (TCP/IP) nı seçin ondan sonra ise yukarıda otomatik ip i tıklayın ve en önemlisi en altta aşağıdaki dns sunucu adresini kullan ı seçin
ve ( 4 . 2 . 2 . 1 ) olarak girin hepsi bu kadar

§ïяĝαиα

tmm saolasın megaupload dan indirmioduk bişi indiririz artık ::)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...