Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Tokio Hotel

Başlatan lp_mike_chester, Temmuz 05, 2007, 09:15:25 PM

Previous topic - Next topic

linkieboppers

pek dinlediim sölenemez ama bazı şarkıları da güzel..solistleri üstüne (kız mı erkek mi) teyzemle iddiaya girmiştim ve kaybetmiştim.. ;D

ezqi

ya bende ilkten kız sanıodum ama sonra ögrendimki erkekmiş. aslında sonradan baktımda pekde kıza benzetemedim  :-\  ya zaten dogru dürüst müzik yapamıolar. ses denen bişi yok-----------

melisss

Quote from: ezqi on Ocak 05, 2008, 09:35:38 PM
ya bende ilkten kız sanıodum ama sonra ögrendimki erkekmiş. aslında sonradan baktımda pekde kıza benzetemedim  :-\  ya zaten dogru dürüst müzik yapamıolar. ses denen bişi yok-----------

bncede
        I miss  youu

linkieboppers

tüm sayfayı bastan sona kadar okudum..Evet belki guzel muzık yapamıyorlar ya da giyim tarzları hoş değil..ama emeğe saygı gerekıyor biraz..Alman bir arkadasım war bana almanca sarkılarını cevirdi..Biraz garip anlamları var..Yalnış bilmiyorsam bill ve tom küçükken anne-babaları ayrılmış..sarkılarının çoğu onu anlatıyor..solistlerinin oyle gorunusunun olmasının nedeni bir zamanlar david bowie(yalnış yazmış olabilirim..) nin bir filmini taparak yani çok sewerek izlemesiymiş daha sonra da onun gibi gorunmek istemiş
piyasaya nasıl çıktıklarına gelince: yine yalnış bilmiyorsam bill ve tom un babası öğretmenmiş alman arkadasımın soyldiğine gore almanya da en fzla maası da öğretmenler alıyormuş..
benim bildiklerim bu kadar..Çok süper bi grup denilemez ama yine de guzel sarkıları war..

Heart Attack

Quote from: lp_mike_chester on Aralık 22, 2007, 10:57:17 AM
LP den sonra en sewdiğim 2.grup ! ! ! forever Tokio Hotel....
bunu daha önceki mesajlarında 3-4 kez belirtmişsin . Bari bir kez yaz da post sayını arttırmaya çalıştığın belli olmasın
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

lp_mike_chester

oke :) ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

chaz_lp

ya ilkten sinir olurdum gruba ama sonra bill in LP hakkında söylediklerini duyunca fikrim değişti sevmeye başladım(bu arada bill LP hakkında da şey demiş şimdi buna sormuşlar en çok hangi grubu beğeniyorsun ya da hangi gruba ödül vermek istersin demişler o da Linkin Park ı çok beğeniyorum ve bi gruba ödül verecek olsam kesinlikle onlara veririm demiş)
ayrıca beichte- ready,set,go - durch den monsun şarkıları bence güzel

black_ece

Quote from: chaz_lp on Ocak 26, 2008, 12:26:13 PM
ya ilkten sinir olurdum gruba ama sonra bill in LP hakkında söylediklerini duyunca fikrim değişti sevmeye başladım(bu arada bill LP hakkında da şey demiş şimdi buna sormuşlar en çok hangi grubu beğeniyorsun ya da hangi gruba ödül vermek istersin demişler o da Linkin Park ı çok beğeniyorum ve bi gruba ödül verecek olsam kesinlikle onlara veririm demiş)
ayrıca beichte- ready,set,go - durch den monsun şarkıları bence güzel

sen her grubu LP yle ilgili yorumlarına göre mi değerlendiriyosun acep ?? =))

her neyse bence hala berbatlar

primula

υηƒσяgινєη.

mi_numetal_sa

ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

ousan

Quote from: linkieboppers on Ocak 22, 2008, 03:15:28 PM
tüm sayfayı bastan sona kadar okudum..Evet belki guzel muzık yapamıyorlar ya da giyim tarzları hoş değil..ama emeğe saygı gerekıyor biraz..Alman bir arkadasım war bana almanca sarkılarını cevirdi..Biraz garip anlamları var..Yalnış bilmiyorsam bill ve tom küçükken anne-babaları ayrılmış..sarkılarının çoğu onu anlatıyor..solistlerinin oyle gorunusunun olmasının nedeni bir zamanlar david bowie(yalnış yazmış olabilirim..) nin bir filmini taparak yani çok sewerek izlemesiymiş daha sonra da onun gibi gorunmek istemiş
piyasaya nasıl çıktıklarına gelince: yine yalnış bilmiyorsam bill ve tom un babası öğretmenmiş alman arkadasımın soyldiğine gore almanya da en fzla maası da öğretmenler alıyormuş..
benim bildiklerim bu kadar..Çok süper bi grup denilemez ama yine de guzel sarkıları war..

evet tip olarak tarzları david bowie nin abartılmış hali.. glam inde değişik bi versiyonu sayılabilir.. çünkü tam olarak glamde değiller.. emo da değiller bence... ama yinede kötü.. ki ben glam hayranı bi insanım...ama nednese bunları sevmedim... keşke müzikleride david bowieninkiler kadar kaliteli olabilse...

Lp_SpeCTer

Bunlarda güzel arkadaşlar o kadar da kötü deil yani  ;)
Tabi Linkin Park'ın yanında laflarlı bile olmaz ama :D

lpci_ç@ğl@

ya ıykkkkk bi grup karşıım bnlara acayip derecede anti tokio hotel zuhahaha 8) ;D

melisss

yessssss aynen bnde anti tokio   ;D
        I miss  youu

ebru_91

ergenliğe ulaşmadan dağılmaları dileğiyle  :P
cursedprincess