Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

www.lp.efsanesi.com üyeleri

Başlatan lp_s3rh@t, Temmuz 08, 2007, 05:44:33 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

koray büyüksün la ağlatcan beni :'(
edit: o zamanki üyelerde izmirli elemanlar bissürüydü ya,hande vardı kemal vardı hür vardı yağmur vardı varoğlu vardı

hatta şöle de bi anektodu paylaşasım geldi...

lp_kemal isimli geyikçi üye -küfürlü post attığı içindi büyük ihtimalle- raines tarafından uyarılır,banlanmakla tehtid edilir,daha sonra LP_kemal ceza alır,ama ceza süresi bitmesine rağmen LP_kemal in banı kalkmaz, daha sonra LP_kemal_2 adıyla yeni bir üyelik alır, değişen sadece kullanıcı ismidir. kemal aynı kemaldir. daha sonra kemal tekrar banlanmakla tehtid edilir. kemal rainese"banlarsan bi daa üelik alırım bende email çok lp_kemal_9999 bile alırım" der.

raines de bunun üzerine ne kadar e mailin olursa olsun senin ipne(ay pi ne yani) ban atarım LP_kemal_3 olarak bile giremezsin der.

ve kemal olayı yanlış anlar...

böle bi olaya da tanıklık etmiştim...hatırlayanlar lp_kemal i hatırlıcaklardır. o zamanlar "bnm için bi LP bide MM (marlin manson) var" diyen kemal,şu anda LP lafını duyunca küfürlerine başlıyor. zaman zaman msnde sohbet ediyoruz. muabbeti hala aynı..."erkek adam 62 den tavşan yapmaz,2ye böler gereğini yapar" diyebilen yegane insan...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

lp_s3rh@t

yaa üyeydim de shimy le ufak sorunlarım wardı :)ama o sitedeydim merwe sayesinde girmiştim ama ben hepinizi hatırlıorum beni hatırlamayarak çok ayıp ettiniz kırıldım haberiniz olsn :(

Shot at 2007-07-09

ousan

Quote from: lp_s3rh@t on Temmuz 09, 2007, 10:32:48 AM
yaa üyeydim de shimy le ufak sorunlarım wardı :)ama o sitedeydim merwe sayesinde girmiştim ama ben hepinizi hatırlıorum beni hatırlamayarak çok ayıp ettiniz kırıldım haberiniz olsn :(

hmm bazıları en eski lpefsanesinden bahsediyosun sanıyodur o zaman.. çünkü en eski lpeefsanesinde shimiy yoktu :)

lp_s3rh@t

benm bahsettiğim zamanlar shimy awatarında deja-vu kullanıyordu :D

Shot at 2007-07-09

ousan

dahada eskisi var :)

Requiem

Biz bi 3 yıl önceden bahsediyoruz =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

lp_s3rh@t

ben 3 yıl önce pantolonumu göğüslerime kadar çekmiş saçlarımı yana taramış okul çantamı iki koluma geçirmiş ewden yemeğimi almış okula gidiodum we haluk lewent dinniodum :D:D:d

Shot at 2007-07-09

shimy

Quote from: lp_s3rh@t on Temmuz 09, 2007, 10:32:48 AM
ahaha benimle sorunun mu vardı :D ben niye hatırlamıyorum ya :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_s3rh@t

sorunu sölersem anında hatırlarsında boşwer :D zaten salaklıımdı  :D

Shot at 2007-07-09

makinacı

Quote from: Requiem on Temmuz 09, 2007, 11:18:31 AM
Biz bi 3 yıl önceden bahsediyoruz =)

ewat ama olsun güzel anlardı...

bide oğuz vardı Lp brad

galatasaray ve jet li fanı :D

selinkinpark

ha biliorum onu hatırlıyorum imzasında jet li nin resmi vardı =)

makinacı

gazoz kapaı wardı...bizim sitede geyiğin bir numaralı adı iken gidip yeni LP sitesi açanlardan olduydu :D

gazoz kapaı nın avatarı imzası yazdıkları falan komediydi ya..en son davranışı da öle :D

Mr. MeTaLkiSS

Ama bi ara vardı geyik yani =] Gerçi tamam burda da 1 sene öncesine kadar vardı aynen burdaki de kapandı tamam demekki eksik değilmiş o zaten eksik olsa nolur ya =]
Benim net hatırladığım da şey var mesela Ben korn'un sewdiğim şarkılarını yazmıştım örsan manyağı adidas did my time fln nerde diye bir adet soru sormuştu =] aehaeha kıro ya..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

makinacı

niye onlarda güzel huh...

ayrıca şu anda öle bişi olsa s.ksen öle bi yorumda bulunmam :D büyüyormuyum ne :)

Mike989

bu siteye ilk girdiğimde (yani www.lp.efsanesi.com a) mal gibi duyuru bölümüne mi ne Yeni albüm ne zaman diye bi topic açmıştım. :) sitenin yeni haline gelince eskisinden kat kat iyi :)