Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

www.lp.efsanesi.com üyeleri

Başlatan lp_s3rh@t, Temmuz 08, 2007, 05:44:33 PM

Previous topic - Next topic

lp_s3rh@t

slm bu siteden önceki sitemiz www.lp.efsanesi.com du .

o sitede özlediğiniz şeyleri tartışalım bu siteye aktaralım tabi öel bi eksiğimiz warsa o siteden sora takılmaz oldm da ben

Shot at 2007-07-09

Mr. MeTaLkiSS

Eheh buranın ordan tek eksiği geyik bölümü ama fazlaları say say bitmez.. Geyik de olmuycak zaten yine de varsa bi o siteden fln özlenen yazın =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

bence lpft lpe den katbekat daha iyi eksiğide yok fazlası var :D harıl harıl çalışan iki tane haber modumuz var ki onlar sayesinde en güncel haberleri alıyoruz lpe de böyle birşey yoktu lp habere yeni bir çeviri geldiğinde sevinçten dört köşe oluyorduk :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_s3rh@t

o doru da ilk gözağrınız yabana atmayın ben lp yi o sitede tanıdım benm içn ayrı bi yeri war
neyse çok acıklı oldu

Shot at 2007-07-09

selinkinpark

aa sendemi ordanmıymışsın auua ne güsel benimde ilk sitemdir orası pek bi ayrıdır yeri=)

shimy

ilk göz ağrımız haklısın ama şu anki hali kadar kapsamlı değildi kabul edin =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

raines

lpe de de geyik yoktu ki :S

çadaş tek farkı orda geyık vardı demıs ama orda da yoktu :)

yanı kapatmıstık cok cosunca bılen bılır.

zten ordan gelen bı alıskanlık burdada olmaması

evet orası ilk deneyımımız ve bebegımızdır severz ve ozlerız ggerek uyelerı gerek sıteyı

makinacı

güzeldi...ne bileyim orada özlediğim olay kafa dengi insanların sohbetine tanık olmak(tanık olmak diorumçünkü bazen dinlemek katılmaktan daha değerlidir...)tı belkide...o zamanlar (isimleri atıyorum) aerandil_lp birşey derdi, sonra miss_1565 ona mantıklı bi cevap verirdi sonra olay iyice deişirdi sonra raines girerdi araya, birilerine laf eder(hatırladığım kadarıyla koraya çok laf edilirdi(mike shinoda idi o zaman koray), sonra mantıklı bi şekilde tartışmayı tatlıya bağlardı...
bide özlediğim fussy var...7-24 online olmak teriminin canlanmış şekli...kendisi ile hiç msnde konuşmuşluğum yok. ama onun o sitedeki varlığı yeter...her konuya mutlaka post atar,kikiki die gülerdi...

birde o sitede LP ile alakalı ürünler alımı satımı die bi bölüm wardı...tee o zamanlar raines bana tişört sözü werdiydi...unutmam, unutamam asla...

şimdilik LPE den aktaracaklarım bu kadar.
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Requiem

Quote from: lpfan659 on Temmuz 09, 2007, 12:09:34 AM
hatırladığım kadarıyla koraya çok laf edilirdi

bana laf mı edilirdi? =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

aynen şu yazılanları hatırlamazsan ben gidip intahar edicem...ki daha birçokda şey wardı
Quotebir ara papaz kaçtı oynamıştıki bir ara papaz cidden korayın kıçına kaçmıştı

senin imzan bile aklımda"Büyük insanlar kendilerinden daha zayıf insanları korkutma küçüklüğünü göstermezler"

saygılar...

edit: laflar aşşalamak amaçlı deildi...sewilen bir üye olduğu için takılma amaçlı söylenen şeylerdi yanlış anlaşılmayaym +

Requiem

ahah o laf atma değil o hakkaten öyle oldu aushauhahau papazkaçtı oynuyoduk sonra papazın oyunda olmadığını farkedince hepimiz ayağa kalktık nerde lan papaz diye.. ben papazın üzerine oturmuşum =) o lafı söyleyen de yiit laf sokmak amaçlı olamaz yani ahauhua ki bana söylenmiş bi laf da bulabileceğini sanmıyorum =)

Bir de benim imzam öyle değildi..

makinacı

laf sokmak demedim şaka amaçlı laf sölenmesinden bahsediorum

söz böyleydi bea :S deildiyse nasıldı :S

Requiem

şaka amaçlı diyosan sokmadığımız laf yoktu tabi =) O lafı hatırlayamadım bende ya ama içinde gölge kelimesi geçiyodu.. senin bu söylediğin yapı da bi imzam vardı ama başka bi anlamı vardı =) Hatırlayabilirsem yazarım

makinacı

Quote from: lpfan659 on Temmuz 09, 2007, 01:08:48 AM

edit: laflar aşşalamak amaçlı deildi...sewilen bir üye olduğu için takılma amaçlı söylenen şeylerdi yanlış anlaşılmayaym +

Requiem

Quote from: lpfan659 on Temmuz 09, 2007, 12:09:34 AM
(hatırladığım kadarıyla koraya çok laf edilirdi(mike shinoda idi o zaman koray), sonra mantıklı bi şekilde tartışmayı tatlıya bağlardı...

Edit kısmını okumadım pardon.. Direk burayı okuyunca direk tartışma amaçlı laf atıldığını zannettim ki öyle anlaşılıyo :)

Herneyse imzayı hatırlayamicam galiba ama içinde "karanlık" ve "gölge" kelimeleri geçtiğini kesin hatırlıyorum.Ayrıca senin söylediğine yakın bi mantıktaydı =)

Ben de o siteden aklımda kalan bir kaç gereksiz ayrıntıyı söyliyim =)

-yiit'in kırmızı hipnoz mantığındaki avatarı.. burda da bi ara kullandı sanırım

-nil'in (fussy_girl) imzasında ve avatarındaki küçük kız modelleri

-Nazlı'nın sanırım faint klibinden çakma bi avatarı vardı

-Hulusi'nin(aerandil_lp) robota benzeyen bi avatarının olması

-Yiit'in site görünümüyle zırt pırt oynarken en sonunda radyasyon işaretine benzeyen bi skin de kırmızı lpe halini alması

-siteye ilk üye olduğum zamanlar (yiit'in tavsiyesiyle) sitenin mavi bi skin de olması ve ardarda nın o zamanlar isminin linkin_park_ist olması

-sitede o zamanlar başka bi selinkinpark olması

-örsanın ilk avatarının da şuan kullandığı avatarı olması

-mentor'un jim carrey'in kusma anının olduğu gif bi avatarı olması

-hande_lp,zynp.(hatırlayamadım) isimli baya aktif üyelerin daha olması

-meteora'nın çıktığı ilk zamanlar somewhere i belong'un klibini internetten ilk olarak bizim siteden bulmam ve cafede 20 kez o parçayı ardarda dinlemem

-miss1565 isimli üyenin avatarında küçük bi kız olması.. sanırım salıncağı da vardı kızın

-cemil'in avatarında rob'un in the end klibinden çorlanmış hareketli bi avatarı olması.. daha sonra live in texaslıyı koymuştu =)

-Örsan'ın da dediği gibi Nil'in kikikiki gülme efektini sürekli kullanması ve kendisinin gerçekten artık öyle güldüğünü düşünmemizi sağlaması..

-Tansu'nun avatarına kapşonu altına gizlenmiş karanlık bi fotoğrafını koyması

-lp_serh@t ın oraya üye olduğunu öğrendiğimiz halde onu hatırlayamamız =)

bunlar sadece aklımda yer edinmiş küçük şeyler sizin de varsa yazın ben de geldikçe yazarım =)