Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

Chaz.Glsn.Mike

YAzık ama fernandoya  belliydi zaten bu arada bu bölümü yeni keşfettim bnde Ferrariciyim Massa ve kimi ;) sonunuza kadar arkanızdayım :)

son yarışta polde massa olmasına rağmen kimiye 3 saniye kazandırması büyük avantaj oldu. Centilmence bir harekketi
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

ölü gelin

nolmuş lan başlığıma
neyse haberleri vermeye devam edeyim formula 1 'in kış testleri başlamış bulunmakta
fernando alonso renaultla anlaşmış  2008 sezonunda orda yarışacak
bi de şey var ispanya'da alonso taraftarları hamilton'a karşı acayip kıl davranışlar sergiliyorarmış bilmiyorum niye yapıyolar ::)

gokhan

ispanyolaların ılk yaptıgı sey diil ki bu sene ıspanya yarıs takvımınden cıkartılabılır kı bence cıkartılsın....

ölü gelin

eveeeeeet yanlış hatırlamıyacaksam eğer bu pazar yarışlar başlıyor tarihin en çekişmeli ve en alonso'suz sezonu başlıyor

muzzy

valla başlasın artık yav..f2008 de çok karizma olmuş bu arada..

lp_mike_chester

sabırzıkla bekliorum=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

arabanın seksliğine sessiz kalamadım şöle bişi yaptım.. :P

http://img403.imageshack.us/img403/4382/icemanlc0.jpg

muzzy

sondakiler aldıkları puanlar...maçtan geldiim halde uyumadım canlı izledim ama değmedi..kiminin bu şanssızlığı hiç mi bitmicek anlamıyom..nese..

1 22 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 58 1:34:50.616 1 10
2 3 Nick Heidfeld BMW 58 +5.4 secs 5 8
3 7 Nico Rosberg Williams-Toyota 58 +8.1 secs 7 6
4 5 Fernando Alonso Renault 58 +17.1 secs 11 5
5 23 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 58 +18.0 secs 3 4
6 8 Kazuki Nakajima Williams-Toyota 57 +1 Lap 13 3
7 14 Sebastien Bourdais STR-Ferrari 55 +3 Laps 17 2
8 1 Kimi Räikkönen Ferrari 53 Engine 15 1

ölü gelin

salla sen o tek puanlık yarışı kankam benim
adamım gene kopuşta şu an için şampiyonada lider malezya yarışında aldığı mükemmel birincilik ve bahreynde yeteneğini perçinlemesi (azcıkta massa'ya çalışması) veee sonuç kimi raikkonen şu an için lider
haaa unutmadan robert kubica'yı da es geçmeyelim eğer biraz tecrübesi olsa ve daha iyi bir takımda yarışsa yapamayacağı şey yok yeni gözdem o zaten kendini göstermek için  fazlaca gözü kara davranıyor büyük takımlar hemen kapmalı onu geleceği çok parlak :D 

muzzy

seneye kesin kaparlar zaten..herif bide o kadar zayıfki yakıt ağırlığını dert etmelerine gerek kalmıyor:P ..nese kimi götürüyo bakalım bu yıl arabadan çekmicez inş..

ölü gelin

kim zayıf kubica mı yoh be o adam geçen yıl hayvan gibiydi zorla diyet yaptırmışlar hehaheha aynı adamdan bahsediyosak taabi bence ferrari massa yı yollayıp kubica yı almalı hiç bi kaybı olmaz

muzzy

olabilir seneye belli olmaz..

ölü gelin

soğukkanlı ve pasif insan anca böyle bi yorum yapar azcık heyecan yap yahu anaaa :D
kubica'yı ferrari almaz imiş amma alonsoyu alabilirmiş ıyh kimi o takımı derhal terketsin :D
bu arada yarışlara üç hafta var önce ispanya katalonya pistinde olacak ardından da türkiyeye gelecek yanlız sezonun en sönük döneminde buraya verdiler
gördüler türkiyede potansiyel olmadığını ulan f1'i bile batıracaz yav yamyam türkler :D

muzzy

valla ya..zaten gelen yoktu şimdik hiç olmucak...bide alonso ferrariye gelirse kimi çok sevinir ii anlaşırlar ama ben tutmam ozman da :P

ölü gelin

sırf gelen yok diye bu zamana aldılar ya açlıktan nefesi kokan bi milletin formula 1 pisti neyine kel başa şimşir tarak yani :D alonsonunda gelmesi aslında bi bakıma iyi olur niye raikkonenle ikisi düşman kardeşler kimi az daha hırs yapar daha bi eğlenceli olur yarışlar :D