Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Soundtracks

Başlatan Mike989, Temmuz 16, 2007, 02:47:03 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

titanic film müziği bulan warsa atsın...:)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Darkshines

Tarantino filmi olan From Dusk Till Dawn'ın müzikleride harikadır.Meksika ezgileri hayran ettiriyo kendine..

raines

narnia - lullaby

§ïяĝαиα

Quote from: lp_mike_chester on Temmuz 19, 2007, 07:31:41 PM

sen lime'a celine dion die yaz titanic müziklerinin allahı gelir..

bu arada eklemeyi unutmuşum..House of Wax'ın soundtrackleri süperdi..deftones,marilyn manson parçaları falan kullanılmıştı..onları bilirsiniz de shutterfly-gun in hand..bunu önerdiiniz parçalar kısmına da yazdım gerçekten süper bi parça bulursanız mutlaka dinneyin

NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ad infinitum

Amelie filminin müzikleri şimdiye kadar duyduğumun en iyileri tarzınıza uymayabilir ama gerçekten çok güzel
Donnie Darko'nun soundtrack albümü başarılı bir albüm,özellikle hepinizin bildiğini düşündüğüm gary jules parçası ''mad world''
Butterfly Effect'in sonunda çalan oasis şarkısı ''can't stop crying your heart out'' baya bir etki yapıyor insan üzerinde
Back To The Future'un o unutulmaz john williams bestesi olan tema müziği ayrıca filmin içinde geçen johnny b goode(chuck berry parçasıdır) ve earth angel(the penguins'in şarkısı)da çok güzel şarkılar
28 days later'ın soundtracki aynı zamanda 28 weeks laterda da vardı-''In The House - In A Heartbeat''
Requiem For A Dream'in-hope overture(clint mansellkronos quartet parçası)
Bir de son olarak Danny Elfman müzikleri

Littleches

*Soundtrack deyince aklıma en başta Silent Hill gelir filmi ve oyunlarının soundtrackları harikadır "Akira Yamaoka" ya ait tüm soundtrackler. " You're not here" , "Prayer" , "Float up from dream" , "Room of angel" ve daha birçoğu.

*Donnie Darko'nun soundtrack albümü özellikle herkesin bildiği Gary Jules'un Mad World parçasını coverlaması ayrı bir olay.

*Kafam sakin olduğunda vazgeçmeden dinlediğim Harry Potter soundtrackleri var. "The arrival of baby harry" , "Prologue" , "Harry's wondrous world" , "The spiders" gibi muhteşem parçalar var.

*The big blue orjinal ismi ile Le grand bleu'nun tüm soundtrackleri süperdir çünkü Eric Serra gibi bir üstad tarafından yapışmıştır özellikle "My lady blue" ve " The big blue overture" sizi ağlatabilir.

*Gone in sixty seconds'ın tüm soundtrack albümü harikadır , "The Cult - Painted on my heart" ve bir klasik olan "Crystal method & The chemical brothers - Gone in sixty seconds" harikadır Fifa 98'de de kullanılmıştır , "Moby - Bring sally up" ta giriş parçası olarak etkilemiştir.

*Queen of the damned soundtrack'leri adlarını saymama gerek olmadığını düşünüyorum (:

*Resident Evil soundtrackleri yine aynı şekilde.

*Matrix filminin inanılmaz parçası "Clubbed To Death - Rob Dougan".

*Freddy VS Jason filminin soundtracklerinin hepsi harikadır. Özellikle "Seether - Out of my way" ve "Mushroomhead - Sun dosen't rise".

Şimdilik aklıma gelenler birde çok etkilendiğim 3 tane türk filmi vardır ki bunların soundtrackleri ayırt edilemez veya seçilemez benim için albümler baştan aşağı mükemmeldir.

*Ağır Roman
*Eşkıya
*İstanbul kanatlarımın altında

edit kuralını ihlal etmeyelim edenleri uyaralım düzeltelim vs vs vs arkadaşlar...black

Quote from: §ïяĝαиα on Ağustos 05, 2007, 10:37:03 AM
Quote from: lp_mike_chester on Temmuz 19, 2007, 07:31:41 PM

sen lime'a celine dion die yaz titanic müziklerinin allahı gelir..

bu arada eklemeyi unutmuşum..House of Wax'ın soundtrackleri süperdi..deftones,marilyn manson parçaları falan kullanılmıştı..onları bilirsiniz de shutterfly-gun in hand..bunu önerdiiniz parçalar kısmına da yazdım gerçekten süper bi parça bulursanız mutlaka dinneyin

Grubun adı "Stutterfly" dır. Shutterfly değil. Evet ayrıca sana katılıyorum Gun in Hand harika bir parçadır tabi hangi versiyonunu dinlediğini bilmiyorum ama grup olarak ta inanılmaz bir gruptur iyi oldu bu topiğini açayım (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Requiem

Quote from: Littleches on Ağustos 16, 2007, 09:57:05 PM
*Soundtrack deyince aklıma en başta Silent Hill gelir filmi ve oyunlarının soundtrackları harikadır "Akira Yamaoka" ya ait tüm soundtrackler. " You're not here" , "Prayer" , "Float up from dream" , "Room of angel" ve daha birçoğu.

Bu kısma katılıyorum.. Mutlaka inceleyin derim =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

lp_jean

cesur yürek
yüzüklerin efendisi
titanik               =====>>> bunların film müziklerini beğeniyorum!
karayip korsanları     

Mr. MeTaLkiSS

Eheheh alışılmışın dışında bi olay tabiki ama bi filmin değil bi oyunun soundtrack'inden bahsetmekten kendimi alıkoyamam şayet bu kadar başarılı ve güzelse... NFS Underground'un soundtrack'ini kesinlikle edinin arkadaşlar =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

neverforgivenangel

the watcher filminin bütün soundtracklerini dinleyin ya..hele girişteki muhteşem....deaadd i amm the maannnnnnn

Sumween

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ağustos 25, 2007, 09:39:42 PM
Eheheh alışılmışın dışında bi olay tabiki ama bi filmin değil bi oyunun soundtrack'inden bahsetmekten kendimi alıkoyamam şayet bu kadar başarılı ve güzelse... NFS Underground'un soundtrack'ini kesinlikle edinin arkadaşlar =]
Evet kesinlikle katılıyorum..
La finestra di fronte- Andrea Guerra (Karşı Pencere)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

orrk

korn didmytime
rammstein freune freu ya da öyle bişiydi
ayrıca titanic
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

Sumween

Soundtracklarda kendini kaybeden ben önerilerinizi dikkate alıyo ve de son olarak Saw 1'in sonundaki müziği size öneriyorum. Ben de limewireden buldum sadece Saw soundtrack yazıyo.

I choose hush...

usankf

yaf arkadaslar asıl unuttugunuz var... ne olabilir tabiki :

The Godfather . . .

ne biliyim ama cok guzel muzik... babadan sonra Mıssıon Imposıbble, Blade, Madagascar... bunlarıda severim işte az biraz...
[$]"-'

Sumween

Geçen seferki Sahil Günlüğü programında bi ara çalan müziğin ne olduğunu bilen var mı dicem saçmasapan olucak.Şöyle çeviriyim muhtemel bi şekilde Evanescence parçasıydı ama hangisiydi bilmiyorum, sadece sesi Amy Lynn'e benzettm..

I choose hush...