Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Brad ile Röportaj

Başlatan §ïяĝαиα, Ağustos 05, 2007, 08:18:32 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

Adelaide Now adlı bi sitede Brad ile yapılan bi röportaj var röportajın tamamına burdan bakabilirsiniz..işte röportajın bi kısmı;

Kate Kyrıacou:Henüz "yobbo" ve "feral" gibi kelimelerin anlamlarını bilmiyor olabilirler ama onlar kesinlikle dünyanın en arkadaşçıl alt-rock gruplarından biri..
(geçen hafta duyurmuştuk)grubun gelecek Avustralya turu Kaliforniyalı grubun Adelaide ekibiyle ilk karşılaşması olacak.Şimdi gitaristleriyle yaptığımız röportajı aktaralım;

Brad:İnsanlar biz Avustralya'dayken bize çok arkadaşça davrandılar,gerçekten.! diyor grubun kurucu üyesi ve gitaristi.

Dünyanın neredeyse her yerini dolaştık ve doğru söylemek gerekirse bu iyi insanların bir kısmının Avustralya'da yaşadıklarını öğrendik.Bu gerçekten heyecan verici ve bunu vurgulamayı seviyorum.

ve bu nu-metal rocker çok kibar olmadığı konusunda ısrar ediyor (burda yanlışlık yapmış olabilirim)

Kate KyrıacouPeki,vurgunun küçük bir "yobbo" olabileceğini düşünmüyor musunuz?

Brad:(gülerek cevap veriyor)Küçük bir ne ?Bu da ne demek ?

Kate KyrıacouBilirsiniz,bir miktar "feral"..diye açıklama yapıyor

Brad:Bir miktar ne?Özür dilerim ama Avustralyaca bilmiyorum

Avustralya turu akıllara Linkin Park'ın inanılmaz başarısını getiriyor..Bildiğimiz gibi 3.stüdyo albümleri çıktığı ilk haftada tam 625,000 kopya satmıştı.

Buna rağmen on yıllık müzik hayatları boyunca albümleri 50 milyondan fazla satan grup yine de şunu itiraf ediyor;MtM piyasaya çıktığında sattığı rakam biraz gerginlik ortamı yaratmıştı üyeler için..

Brad:Aslında gerginlik doğru bir kelime olmayabilir çünkü harika bir albüm yaptığımızı düşünmüştük ve kendimizden bir hayli emindik.Ama sizin de dediğiniz gibi yine de biraz gergindik bu yaptığımız büyük,yaratıcı hareketten.

Müzikal anlamda,pazar yerinde bu albümün bu kadar büyük sonuçlar doğurabileceğini gerçekten bilmiyorduk.Artık daha fazlasını yapabileceğimizi sanmıyorum.Bu albüm bizim bile beklentilerimizi aşıyor.

Kate Kyrıacou:Delson;grubun bu yaptığı son işin,bazı farklı kesimlerin onlara duyduğu "ani güveni" adeta patlatıp söndürdüğünü söylüyor. (burdada hata yapmış olabilirim)

Ama sonradan anlıyorum ki;yaptığımız gerçekten sağlam bir şeymiş gibi görünüyor !

Bu çok eğlenceli,Bob Dylan'ı izlerdim..vs.vs. devamını çeviricem
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

primula

çeviri için saol

υηƒσяgινєη.