Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

lp ve türkiye

Başlatan maviş, Temmuz 21, 2007, 08:25:42 PM

Previous topic - Next topic

tarabiastar

tamam ama kimse linkin park a götü kalkmış demesin gerginlikte olmaz.adam çıkmış linkin park a götü kalkmış dio kimse buna tepki göstermiyo ayıp ya.

haruka

ben sadece buraya gelipte iğrenc sahne showharını kakalayıp bide dünyaca ünlü tribi takınanlardan bahsettim sadece performans acısından konustum.lp hakkında yorum yapmadım.belkide sadece lp burdada çok büyük bi hayran kitlesi olduğunu bilmiyodur.yanlıs hatırlamıyosan radar live için bi teklif yapılmıstı. ozamanda lp ecenın dediği gibi ilk mtm tanıtım turunu kısa kesmişlerdi.onun dışında teklif gittimi de bilmiyom

raines

Quote from: tarabiastar on Eylül 05, 2007, 04:52:40 PM
tamam ama kimse linkin park a götü kalkmış demesin gerginlikte olmaz.adam çıkmış linkin park a götü kalkmış dio kimse buna tepki göstermiyo ayıp ya.

ne tepki gösterilcek anlamadım?
Şahsi düşüncem bu belki kime ne ?
Ha tartışırız fakat niye bu kadar koydu ki sana ?
LP para mı veriyor sana bizi savun bize denilenlerle mücadele et hadi yavrum diye.
İşte senin gibi lp ile bütünleşmiş ve hayattaki müziğin sadece lp oldugunu sananlar yüzünden zaten adamlar bu durumdalar. Bi adamın ayakkabı numarası bilinir mi yahu? ben kendı ayakkabı numaramı bılmıyorumm cok cıddıyım ya. Maalesef durum bu senın gıbıler yuzunden bu adamlar havada yürüyolar ve yer beyenmıyolar bana göre.

Quote from: tarabiastar on Eylül 05, 2007, 04:13:44 PM
arkadaşlar size hiçbir şekilde katılmıyorum. Linkin Park a kimse götü kalkmış diyemez.kimse düşünmüyo ki linkin park gelen tekliflerimi reddediyo diye.hayır.Arkadaşlar linkin park a davet mi gidiyo.davet götürenlerde götü boklu adamlar 3 kuruş parayla linkin park ı türkiyeye getirmeye çalışıyolar.hakkettiği parayı alıpta gelenler işte benim saydıklarım. sen dünyaca tanınan bi grup olsan hadi kalkın Singapur a konsere gidelim dermisin? biri sana adam akıllı teklif götürse gidersin ama. Kusura bakma ama Linkin Park a götü kalkmış demene müsade etmem

lütfen mesajlarınıza edit yapın...black_ece

ayrıca kimse bişey bilmeden konuşmasın. pohpohlanmış falan diyosunuz ama linkin park hakkında bişey bildiğibniz yok rainer midir nedir sana bu lafım

Adam gibi teklif derken?
Odalarında striptiz yapan kızlar mı bulunması lazım?
Avakado çorbası yada karides pidesi mi koyucaklar anlamadım?
Her gruba aynı teklifler gider zaten tamam 3-5 birşey oynar fakat çok çok farklı olucak yani senin dediğin gibi cazip teklifler nası olucak onu hiç anlamadım?
Yani buraya slayerından anathemasına kadar bır dunya grup geldı saymakla bitmez e bu adamlar senelerını verdıler. Sen dogdugunda bu adamlar bilmem kaç yüzbin kişiye konser veriyolardı. Bide böyle düşün. lp kim oluyo ki teklif beğnmiyor. Ben buna küstahlık derim. Yok tur tarihiymiş yok o uyuşmamış hadiii bırakkk her sene gittiği yerlere gitmeyip Türkiyeye gelemezler miydi yanı? Komiklik yapmayın.

Ayrıca rainer deil raines çokta takılma istersen rörönes de bana koymaz da boş artistliklerle uğraşma yukarda nicki göremiyecek kadar kuş beyinli değilsin ama bu kadar ucuz artistlikler yapıcak kadar da komikmişsin. bana da bi daha tehdit vari konusma yok sana bu lafım falan nesin şaka mı?

uyarı vermem bir daha şimdi veriyorum biraz daha saygılı ol istersen

Littleches

Quote from: raines on Eylül 05, 2007, 12:39:39 PM
Türkiyeye geldiğini belirttiğiniz ve bakın bunlar geldi niye lp gelmiyor dediğiniz gruplar o kadar komik ki :)

evanescence nedır?
avril lavigne kimdir?

bunlar türkiyeye geldi diye her grup gelebilir mi sanıyorsunuz? bu saydıklarınızın çok mu büyük olduğunu sanıyorsunuz :)vericekseniz Ali sami yene gelmiş olan iron maiden dan örnek verin. Yada blind guardianlardan yada dream theater lardan örnek verin. Senelerini müziğe vermiş ustalar geldi bu memlekete, sizin götü boklu arkada ritim bile tutturamayan gruplarınız türkiyeye geldi diye övünmeyin bilhassa ben utanıyorum bile çoluk çocuğa konser vermeye geliyorlar diye.

neyse bunu şu yüzden sölüyorum lp de sizin o örnek verdiğinz gruplardan farklı bir grup değil. Demekki birileri çok pohpohlamış ki yer beğenmıyor adamlar.

Terörmüş bilmemneymiş komiklik yapmayın yapıcı olun.
Çıkın deyin ki bizim gibi dinleyiciler yüzünden bunların g.tü kalkmış şimdi naparlar ne ederler bilinmez deyin. Doğrusu bu çünkü

Bu sana göre olan doğrusu , ona göre olan doğru o doğrultuda demek ki. Senin komik bulduğun gruplar ona daha çekici geliyordur belki , birde bu tarafa gel , hep orda kalma (:

Türkiyeye Linkin Park gelmiyorsa bu ciddi ciddi dediğin gibi beğenmemekten kaynaklanıyor bir teklif ne kadar itici olabilir ki adamlar gelmesin bende buna katılıyorum ama dream theater'dan blind guardian'dan haberi olmayan birine böyle örnekler verme , yeni gelen nesil bu abi çünkü sen ne sölersen söle o bildiğini okur , üstelemeninde bi manası olmaz. Sen kendi doğrunu söylersin , o kendi doğrusunu söyler maalesef böle.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

burakobe

benim duyduğuma göre chester ve mike 1 er milyon dolar istolarmış bi konser için bunu karşılıcak bi organizatör de yok şu an türkiye de ama gelsin ben 500 milyon bilet parası vermeye razıyım yeterki bu müzikle koopiiimm ölmeden önce yapmak istediim şelerden biri buu . . ama ben bunu türkiyede yapmakdan umudu kesdim gelmicekler hiç bi zaman yurtdışında bakıorum bi daha sene için almanya da fln bulursam gidicem kesin . .
LP yi sewmeyen ÖLSÜN

AtanuR

Benimde kafamı en çok kurcalayan şeylerden biri bu!! Yıllar once bi rasmus wardı sevdiim acaba gelr mi dedim, geldi! Şimdide Lp war! inş. o da gelr... 1 milyar isteseler okulu bırakır , çalışır yinede o parayı toplarım!!

ebru_91

valla çok fazla olursa gitmem konsere fln o kadar para veremem :D
cursedprincess

crawling_07

onları getirmek bence rock'n coke un işi onlar gelirse hazarfen pazar günü yıkılır.Ben gayet ciddiyim ve bu konuyu açalım

raines

neryee acalım?
cumhurbaşkanlığına gidelim 3500 kişi olur mu birşey dersin?
her şey senin içi yani crawling_07 hemşerimsin hem oh tamam gidiyoruz.

LPNagehaN

yeterince lp hayranı yoktur belkide ilgisizlikten korkuyolardır:P

ardarda mesaj atmak tehlikeli ve yasaktır =P...black_ece

yeterince lp hayranı olmadıını düşünüyolardır yada ilgisizlikten korkuolardır belki biz yetemeyebiliriz onlara şarkılara eşlik bakımından:P

chaz_lp

yoo bence yetebiliriz bu foruma tam olarak kaç kişi üye bilmiyorum ama baya bi kişi var sanırsam e her LP fanı bi fan clup a üye olacak diye bişey de yok yani bu tür forumlara üye olmayan kimbilir kaç kişi vardır bunları da göz önünde bulundurursak bence tr de de yeterli sayıda fanı vardır

aysetein

yaw daha 3 ayd1r LPciyim ama simdiden beklemee basldm ama umitliyim gelirler innnnnsalllllllah umidimizi kesmeelim

lp_mike_chester

LP türkiyeye gelse en az 10 bin kişi gelir konserine benim kanaatim... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

LpNumB

Herkesin Türkiye'ye karşı 1 ön yargısı var ki onlarda bu yargıdan etkilenmiş olablirler... :-\

aLone_LP

Arkadslar türkiyeden lp ye ilgi yokki buraya gelsinler biz varız bir de tv de rast gelip severek dinleyenler var.Birde onlar  çok para isterler bi de yeni albümleri çıktıya.Korn yeni albümü çıkamdan once rockn coke a gelmişti 2005 yılında hatırlarsınız.Hemde LP den daha koklu bi grup.İlerleyen zamnalarda lp gelcek ole tahmın edıyorum.Ayrıca Türkiyede pop ve rap (hiphop) müsiz daha cok ilgi görüyor.(kafama takılan lp de rap yapıyor ama :D:D }