Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Yeni Video Bleed It Out Yayınlandı.!!!

Başlatan [lp]_endLeSs, Temmuz 31, 2007, 09:11:59 PM

Previous topic - Next topic

LPinar

Quote from: Requiem on Ağustos 04, 2007, 11:28:03 PM
Valla kusura bakmayın ama Chester'ın yeni tarzından ben de hoşlanan gruptan değilim.. Mikrofonu tutup kıçı dışarı çıkararak parça sölemesi,hafiften makyaj yapması benim aklımdaki eski Linkin Park'daki Chester imajını tamamen sildi.. Ben eski hal ve hareketlerinden daha memnundum..

Bu klipten çok genel bi yorumdu onu söyliyim =)

Klipteki hareketler olsun tarzları olsun yeni çizgilerinde ilerlediklerini gösteriyo.. Ben yeni çizgiyi sevmedim ama =)

Ousan'ın dediği gibi o teknik çok hoş durmuş.. Kamera arkasını bi izlemek gerek =)

sana katılıyorum.özellikle chester a hayran biri olarak sölüorum nerde o eski chester nerde bu hali.biran önce eski haline dönse ii olur.klibide çok beğendiimi söleyemicem aslında ama çok da önmli deil.şarkı gzl mi?. gzl! önmli olanda bu bnce.  bu arada siteye yeni üye oldum.bn pınar...

NEVERlandLP

bende yukardakilere katılıyorum chazynin hareketleri bilhassa bu klipte ivrenç olmuş....klipde çok saçmaa teknik güzel ama daha hareketli bi klip bekliyodum ben ne biliyim izlediimde coşup kopabileceim bi klip...

chaz_lp

bişeyi farkettim ki klibi izledikçe alışıyorum ve chaz ın hareketleri batmıyor artık ne bileim ama tabiki nerede o eski chester dedittiriyor

black_ece

chaz in hareketleri şarkının ritmine gayet uygun

shimy

ben beğendim vallaha belliki çok uğraşılmış bi klip geri çekimler falan çok yaratıcı olmuş ama R.E.M.'in kilibine benzediği konusunda hala ısrarcıyım :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

primula

arkadaşlar klip dream tvde yayınlanmaya başladı yarın dream tvde "seç beğen izle"de seçilirse klip izleyebilirsiniz   seç beğen izle yarın 17,00 da başlıo

υηƒσяgινєη.

DefToNeS

Quote from: ousan on Ağustos 04, 2007, 06:14:00 PM
klipdeki etknik süper.. adamlar geri çekim grup normal.. nasıl yapıklarını çok merak ediyorum :D

1- Geri çekimdekiler arkada tek ton yeşil fon, geneli ayrı ayrı çekilmiş ve yine geneli ikili grup.
2-Lp deki zemin arka gerçek.
3-Kamera mekanda belirli bir açıyla boş mekanda kısmen lp'yi göstererek dolaşıyor. (burası çok önemli işte)
4-Aynı açıyla yapılan topluluk görüntüsü tersten alınıyor
5-Bunlar birbirine montajlanıp topluluğun olduğu çekim geriye doğru seyrediyor.
6-Klip gayet başarılı özellikle ışık kameraya RAY etkisi verdiğinde kusur göremedim
7-Bu klip ve yeni imaj sayesinde...çok üye varrrr... ;)
Tanrı nefret eder gölgeden,siyahtan ve dövmelerden
Eminim tamamen ezilmiştir beni tüm anlayanların şerefi
ve aydınlara göre yıkanmış beynimin tedavisi yok
Bu beni kül gibi mi gösterir ? (Deftones-7 words)
SATURDAY NIGHT WRIST - just get it now

NEVERlandLP

bende izledikçe alıştım galiba yaw...güzel gelio bu aralar :D

a[LP]

dream tvde izledim sonunda:)
put me out of my fucking misery?

rose_bennington

ben chaz ı her haliyle sewiyorum o hangi halini beyeniosa bn de onun o halini beğeniyorum chazı sewen biri onu her haliyle beğenmeli tamam klipteki hareketlerini pek fazla bn de beğenmedim ama olsun o herhaliyle benim aşkitommm

BeYourself

güzel klip ya bnce şarkı çok iyi zaten ama sanki klasik bi klip olmş konser görüntüleri falan . . .

InnOCenT_SiNNeR

fena klip deil klasik bi sey olmus

Ra[P]uNzEL

gercektne harıkasın

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

haruka

ya işte hahn yönetmenlik seyleri bunlar güya güzel video yaptım die geçiniyo.bence basıt olmus biraz...daha farklı olabilirdi

ajan scully

ya chester ın hareketler ne öyle
the x-files