Arkadaşlar güzel bir oyun söyleyin Torrent'den indireyim

Başlatan makinacı, Haziran 25, 2007, 10:16:41 AM

Previous topic - Next topic

Requiem

Quote from: wape on Temmuz 21, 2007, 03:11:51 PM
evet güzelde orayı geçtim. yanlış yerden bahsediyoz ya, benim söylediğim yer oranın ilerisinde. hani bi şantiye var karşıda 3 tane demir kule var üstünde taramalı tüfekçi adamlar var, gemiye binemiyorsun çünkü giriş yok. hatta el bombası falan var tren rayının üstünde. bölümün giriş sinematiğinde; arabayı girişe yan çevirerek durduruyo ve sonra sen başlıyosun oyuna. anlatabildimmi bilmiyorumda kısaca geçiş yolunu söylerseniz sevinirim ;)
Hııı hatırladım.. Orada gemiyle bi işin yok o sadece süs =) Sen adamların hepsini öldürmeye bak.. Orada gemiden de ielri yürüdükten sonra arabanın yanında durduğu bi ambar gibi bi yer olucak.. Vagonların raylarının yönünü değiştirip vagonu ambara gidicek şekilde ayarlaman gerekiyo daha sonra vagonun tekerleklerinin altındaki tahta kütüklere ateş edince vagon ilerlemeye başlayacak ve ambarın kapısına çarpıcak çıkan yangınla beraber kapı patlayarak havaya uçucak.. Sen de ambarın içine kaçan patronla silahlı bi kapışma yaşayacaksın.. Baya zor ölüyo söyliyim =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ad infinitum

fahrenheit/indigo prophecy hocam kendi alanında üstüne tanımam