Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı

Başlatan ebru_91, Ağustos 10, 2007, 06:22:22 PM

Previous topic - Next topic

NEVERlandLP

ben ziledim nihahahaha:) çekim süper bence.eski filmlerde kitabın her bölümünden bişeyler olmuyodu bu daha bi bağımlı kalmış kitaba...güzeldi ya :)

lp_jean

bn şu harry choyla öpüştükten sonra nasıldı sorusuna ıslaktı die cevap weriodu ya orda koptm :D
çok güsel filmdi biterken keşke daha devam etse die düşündm

rock 4ever

daha izleyemedim umarım en kısa zamanda giderim kitabını da okudum eğer kitaba bağlı kalındıysa yeterince güzel olmuştur zaten

Sumween

Harry Potter serisinin bir tek filmini bile izlemedim ve merak etmedim bunu da hiç etmiyorum =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

e o zaman niye yazma gereği duydun =)
ben hala izleyemedim bi iki hafta içinde seyredicem =)

haruka

ben izledim bence şimdiye kadarki en iii filmdi.ama coğu yerini kesmişkler.umbridge süperdi yıkıldım onu izlerken gülmektn :)bide ron un replikleri çok azdı yaw neredeyse hiç konusmuyodu:(

hermione

bugün çok şükür mr. metallkiss, thanoth ve ben filme gittik. hemi de olmuşken 3 boyutlusuna gidelim dedik. ben filme bayıldım. süper olmuş, özellikle 3 boyutlu da dumbledore ve voldemortun dövüş sahneleri muhteşem görünüyo, imkanınız olursa öle gidin :D ( 3 boyutlu sahneler sona doğru 15dk fln oluyo ama biz dağıtılan gözlükleri filmin başından beri takmıştık, öle bir hataya düşmeyin  :D :D ;D ) bu filmde harryi ayrı bir kaizmatik buldum 8) dumbledore daha çok görünsün isterdim ama kitapta da azdı ztn. umbridge de yeterince gıcık bi tip olmuş, pembeler içinde fln çok iticiydi. weasley kardeşlerin okula vedası da süppperrdi ;D 8)

Doqqyjuice

siriusun malfoy la olan duellosu harikaydı... :D o ne kıvrak bilek hareketleri ne harika figurlerdir... hele hele son buyu... koltuklarım kabardı :D
Remember remember the nineteenth of November...

thanoth

Evet bir adet gittik :D

Filmde bir tek azkaban hapishanesi olduğunu anladığım şeyin etrafında uçan zırzır şeylerin(ruh emiciymiş tamam) olduğu bir 10 sn etkiledi beni

Genel olarak komikti :D

Bu filmde gelsin beni de yensin durumu yoktu ama.Hayri kimseyi dövmedi.

Mr. MeTaLkiSS

Her gittiğimiz yerde rezil ediyonuz bizi hermione ve thanoth adlı rezil kişiler sizinlen bi daa bi yere gitmem fln =] Film de güzeldi şıktı beğendim tabiki ben fredle george'a bittim film boyu şlsdkflşsdkflşsdkfşls adamlar ya =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

black_ece

evet dün akşam gitmiş bulundum ablamla beraber koskoca salona iki kişi olarak yayıldık o sirius un malfoyla düellosu ve dumbledore volddemort karşılaşma anları süperdi
cornelius fudge şunu söledii an "geri dönmüş" ben böle bi salak gerizekalı gibisinden bişiler dedim rahat rahat
dumbledore la harry nin konuşmasını katletmişler
ama siriusla harry  karşılaştığı zaman harry koşa koşa siriusa sarılıyodu süper ötesiydi orası :'(

hermione

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Eylül 07, 2007, 03:44:45 PM
Her gittiğimiz yerde rezil ediyonuz bizi hermione ve thanoth adlı rezil kişiler sizinlen bi daa bi yere gitmem fln =] Film de güzeldi şıktı beğendim tabiki ben fredle george'a bittim film boyu şlsdkflşsdkflşsdkfşls adamlar ya =]

neee neee allah seni bildiği gibi yapsın mr. metallkiss senin yaptıklarını anlatıp seni burda rezil etmek vardı ya neyse...
benim en sevdiğim karakter her zamnaki gibi ron, hele onun o yarım konuşmalarına bitiyorum :D