Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Genco

Başlatan lp_mike_chester, Ağustos 17, 2007, 07:29:10 PM

Previous topic - Next topic

raines

Bunun başrolünde oynıyan hatun benim liseden arkadaşımdı. Son sene gelmişti fakat şöyle bir durum var lisedeyken kıza kimse bakmazdı yani benm bi arkadaşım var o hariç bi o peşinden koşardı =)
neyse gel gelelim lise bitti görüşemez oldu tab herkes sora bi baktım gaztenın 2. sayfasında bunun davut güşoğluyla resmi var. sonraki günler bir daha baktım özcan denizle bi resmi var. sora artık olayı iyice ilerletip dizilerde oynamaya başlamış aa dedım şimdi de sinema filmi çekmiş yine başrolde. Ne diyim yeteneksiz bir insan sonucta işin ilmini almamış fakat başrollerden eksik kalmıyor. İşin içinde bir iş var demekki :) neyse ben cok kurcalamak istemem sonucta bi yüz yüze bakmışlığımız var ayıp böle çekememezler gibi hehe

neyse ilk bölümde mi ne bir sahne vardı cok gulmustum
bombayı bu genco ımha edıodu sanırsam ordan birisi dio ki genco hayatını tehlıkeye attın ya patlasaydı bomba dıo
genconun cevap :
-ölürdüm heralde.

ben tv başında böleyim. Vaaaaayyyy beeeee ulann hiç aklıma gelmemişti die kaldım.

o kadar basit senaryo yazıyolar ki ortaokula giden bir çocuk bile yazabilir hissi uyandırıyor insanda adeta.

Darkshines

Genco'nun yavuklusundan bahsediyosan o bir yönetmenin yeğeni imiş.Yanlış hatırlamıyosam Ezel Akay.

Sumween

O tiple bişey elde edemezdi zaten, belli amcasının fabrikatör olduğu :D ahuah

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

raines

ezel akayın yeğeninin ne işi varmış peki ankarada ki düz bir lisede :D neyse dogrudur ne dıyım. yeteneksizlik abidesi fakat ölede bi durum var. voleybol bile oynyamazdı zaten ahaha bende eze eze bi hal oldum bananeyse aa kıskanıomuyum nedir peh

geçerken_ugradım

başlarda güzel gibiydi ama şimdi bozdu biraz :/

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: geçerken_ugradım on Eylül 06, 2007, 01:02:14 PM
başlarda güzel gibiydi ama şimdi bozdu biraz :/

guzel bi dizi deil ama hakkaten sonlara dogru baya bi bozuldu baslarda genconun bi gizemi vardı nerden geldigi bilinmeyen bi kahraman gibiydi ama simdi okulun en populer cocugu ;D

berkut96

yaa iğrenç bir dizi yayından kaldırsınlar bence boşuna yer kaplıo

Darkshines

Piyanoya her oturan Moonlight Sonata çalıyo (:

AtanuR

Quote from: Darkshines on Eylül 11, 2007, 10:35:12 PM
Piyanoya her oturan Moonlight Sonata çalıyo (:
Katılıyorm... Ezberledik artık dın dın dın dın.....

lp_mike_chester

bence güzel bir dizi severek izliyorum hele sabırsızkla salı günün bekliyorum en güzel yerinde bitmişti...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !