Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

ilk defa Linkin Park dinleyecek olan birine tavsiyen ne?

Başlatan Ra[P]uNzEL, Ağustos 18, 2007, 10:09:06 PM

Previous topic - Next topic

linkieboppers

ben numb ı dinletirdim hem de hayattan tamamen bıkmış olduu bi durumda ya da in the end i bağımlılık yapıo çünkü.. :)

Asi MeLeK

from the inside ve ya numb =)
Yapsam bozulmayacak;bozulsa yapılmayacak kadar darmadağın tüm hayaller. . .
Niye KapatTınız DünyaMIn ıŞıklarıNı??!şşŞŞş SesSİZ....
¯`·._.·[€ڪے®å]·._.·´¯)

KaraKule_cradle of filth

bence dinlkemesinler cünkü artik lp kırolar dinliyo kundura giyenler o yüzden sadece bize metalcilerekalsin lp miz
bana katilan

LParanoid

ilk defa dinleyecek olan kişinin daha önce ne dinlediğine bağlı...eğer rap dinliyosa reading my eyes veya a place for my head olabilir...ama daha özgün bişeyler dinliyosa breaking the habit olabilir...mesela bizim coğrafyacıya dinletmiştim breaking the habit i çok beğendi...

ezqi

bence lp dinlemeye numbdan başlamalı cünkü ben öyle yaptım------- umarım cok sewer. (her kimse)

linkieboppers

Quote from: KaraKule_cradle of filth on Aralık 31, 2007, 10:01:53 PM
bence dinlkemesinler cünkü artik lp kırolar dinliyo kundura giyenler o yüzden sadece bize metalcilerekalsin lp miz
bana katilan

nedense bugune kadar boyle bir seye rastlamadım..o adamlar müslüm babaları warken neden lp dinlesinler ki??? :-\ :)

ezqi

Quote from: linkieboppers on Ocak 08, 2008, 09:01:19 PM
Quote from: KaraKule_cradle of filth on Aralık 31, 2007, 10:01:53 PM
bana katilan

nedense bugune kadar boyle bir seye rastlamadım..o adamlar müslüm babaları warken neden lp dinlesinler ki??? :-\ :)

evet bencede hem kıroların lple ne işi olur ?? şahsen ben çevremde hiç böyle bişeye rastlamadım-- hem dinlicek kişilerin kıro oldugunu nerden biliosun*?.

pınar özkaya

ilk önce a place for my head live in texas'ı dinletirim ve dinlettiğim bütün arkadaşlarım da çok begenio zaten  :D sonra from the inside,papercut ı dinletirdim heralde  :)
chazzz

MoR | ♫

"crawling" olurdu benim dinleteceğim parça

gitmek istiyorum.
bir de uyumak.
anestezi... alkol... duman...
her ne gerekiyorsa o...
ama gitmek istiyorum burdan hemen şimdi...

mr.rocker

lp müziğini ii dinlemesi isterdim

_lp@chester_

a place for my head dinletirdim  ;Dsonra zaten istesede bırakamaz lpyi
banada ole oldu çünkü :D

melisss

ilk basta encore snra gerisii   ;D ;D ;D ;D
        I miss  youu

chaz_lp

what ı've done,a place for my head,bleed it out,figure09,breaking the habit,ın the end,somewher ı belong la başlar bütün şarkıları da dinletirdim

berkut96

önce in the end sınra faint sonrada given up ve sonra shadow of the day

MT

boş ver abicim. San'at ı öldürüyorlar. ben bulaştım sen bulaşma. zar zor kurtuldum. bol bol petrucci, malsteen dinle. gitara aşık ol. geç bunları vasat bunlar ölmüş oto geberik vaktin varken kurtul.
|v|