Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Röportaj: KITS Live 105

Başlatan [lp]_endLeSs, Ağustos 16, 2007, 11:18:33 AM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

KITS Live 105'da Projekt Revolution turunun sahne arkasında yapılmış bir röportaj var..
Soruları röportaj yapma hakkı elde etmiş Claudia adında bir kız yapıyor..

İzlemek için tıklayın.!
İndirmek için tıklayın.!

Chester: Nasılsın Claudia?
Claudia: İyiyim ya sen?
Chester: Bende iyiyim!

Claudia: Peki, o zaman ilk soru..neden bu kadar seksisin?
Chester: Neden mi bu kadar seksiyim? Bilmiyorum annem ve babam yaptı..İyi genleri aldığımı tahmin ediyorum.

Claudia: Peki bu albümü neden diğerlerine göre daha hafif tuttunuz?
Chester: Aslında albümü yapmaya başladığımızda, ne tarzda yapacağımızı bilmiyorduk..Sadece Hybrid Theory ve Meteora’ya göre daha değişik bir şey yapmak istedik.Bizim için daha değişik bir sound yapmak istedik. Ve bu konuda çalıştık.

Claudia: Grup olarak büyüdüğünüzü düşünüyor musunuz?
Chester: Hem grup olarak büyüyoruz, hemde kendi içimizde..İnsanların yeni soundu beğendiklerini görmek güzel..bir sonraki albüm tamamen farklı olabilir..

Claudia: Gruba ilk girdiğinde bu kadar büyüyebileceğinizi tahmin etmiş miydin?
Chester: Gruba ilk girdiğimde, gruptakilerin yetenekli insanlar olduğunu anlamıştım..evet gençtik ama bu konuda çok güçlü hislerim vardı. Önceki gruplarda başırılı olmayı umardım ama bu adamların yaptıkları müzikte ve yazdıkları sözlerde özel bir şeyler vardı..

Claudia: Mike’ın daha az rap yapmasına nasıl/neden karar verdiniz?
Chester: Bu daha çok Mike ile ilgili. Çünkü bildiğiniz gibi Mike ve ben müziği alıp üzarine söz yazardık..Mike genelde rap ağırlıklı giderdi. Ama bu sefer daha melodik şeyler yazdı ve şarkılarda rapden çok melodik bir şeyler duymak istedi. Yani bu Mike’ın kendi kişisel seçimiydi..E o yazmayınca bende yazamam..her nekadar geçmişte küçük şeyler yapmışta olsam ben rapçi değilim…Daha melodik şeyler yazarım..
(Mike çalışmalar sırasında şaka yollu ‘kayıdın üzerine söz yazamıyorum’ yada onun gibi bişey söylemiş..bunun üzerine Chester’da ‘o zaman söylemelisin dostum’ demiş )

Claudia: Hayranlarınızdan birinin yaptığı en çılgınca şey nedir.?
Chester: Hmm şunu söyleyebilirim bir hayranımın yaptığı en iğrenç şey kavanoz içinde kıl(?) vermişti…

Sunucu: Bunu yapan şu tutuklanan sapık mıydı?
Chester: Hayır o değil..O, benim hayatımı 2 yıl boyunca kontrolüne almıştı..e-maillerimi, vs. her şeyimi çaldı. Bütün bilgilerim ondaydı ve gerekli gördüklerini yollardı…2 yıl boyunca beni arayanları listeledi, sesli mesajlarımı engelledi. Tüm telefon kayıtlarıma sahipti..

Sunucu: Ve bir hayatı yoktu.
Chester: Evet yoktu..yazık ki çok uzun süre hapiste kalıcak..O da iyi birine benziyordu..ama bazı şeylerin bu kadar ileri gitmesi çok üzücü. Hayranlarımızla tanışıyoruz ve bu çok güzel..ama sonunda herkes kendi yolundan gidiyor..bir sınır vardır, geçmemeniz gereken. Yoksa tıpkı onun gibi başınız belaya girer.

Sunucu: Ondan mektup gibi bir şey aldınız mı?
Chester: Benimle iletişimi yasaklandı. Denerse çok kötü şeyler olur..Ama demek istediğim bu çok çılgıncaydı ve aynı zamanda ürkütücüydü..Beni arar ve ‘çocuklarının nerde olduğunu biliyorum’ derdi, eşime ise ‘senin hakkında her şeyi biliyorum, sen bir "sansür"sin’ derdi..bu çok çılgınca! Bir hayranımın yaptığı en aptalca ve çılgın şey buydu.

Claudia: Yıllar geçtikçe daha oturaklı mı oldun yoksa ününü kişisel çıkarların için kullandın mı.?
Chester: Ağırbaşlı olduğumu düşünüyorum ama bu benim verebileceğim bi karar değil..beni tanıyanların kararverebileceği bir şey..Ama bildiğiniz gibi biz de normal insanlarız. Arkadaşlarımızı ve ailemizi önemsiyoruz, kendimizi onların iyi olmaları için odaklıyoruz ama bazen ünümü kişisel çıkarlar için kullanabiliyorum.

Claudia: Ne gibi?
Chester: Ara sıra golf oynamayı seviyorum ve bedava oyuna girmek yada ders alamak için Linkin Park’ı kullandığım oluyor..Bir keresinde bilet karşılığı tüm gün oynamıştım, bedava.., imzalı resime karşılık hotdog yedim mesela..böyle işte

Claudia: Kendi yaptığınız albümlerden en çok hangisini beğeniyorsunuz?
Chester: Hybrid Theory gerçekten mükemmel bir albüm ama Minutes To Midnight yaptığımız en iyisi çünkü daha olgun. Kendi hakkımızda anlatmak istediklerimizi söyleyen bir albüm ve tek bir stilde olmadığımızı gösterdiğini düşünüyorum..MTM ‘in yaptıklarımızın en iyisi olduğunu düşünüyorum..

Claudia: O zaman en çok Minutes To Midnight ile çok gurur duyuyorsun?
Chester: Bilmiyorum..yani yaptığımız her şeyle çok gurur duyuyorum. Sonuçta Hybrid Theory dünya çapında 20 milyon sattı ve bunu unutmak mümkün değil.

Claudia: Peki ya bir sonraki albüm.?
Chester: Şu an önümüzdeki albümü düşünmek istemiyorum. Minutes To Midnight albümü için çok zaman harcadık ve şimdilik yeni müziğimizle ilgileniyoruz..Yani bilmiyorum, eğer hissettiğimiz, önemli olduğunu düşündüğümüz şeyleri yapmaya devam edersek her albüm güzel olur..Ve eğer eğlenmezsek ve yeni bir şeyler yapamazsak bu demektir ki biraz ara verip düşünme zamanı gelmiştir..

Sunucu: Teşekkür et..
Claudia: Çok Teşekkür ederim..
Chester: Önemli değil. Tanıştığımıza memnun oldum.

chaz_lp

saol paylaşım için
bi sonraki albüm daha da farklı olabilir falan demiş bundan kastı ne acaba ya nası  bi değişim bu üfff aman ne diye değiştiriorlar ki gerçi ihtimal vermiş gibi olabilir dediğine göre

[lp]_endLeSs

^evet daha farklı bişey olabilir demiş..ve en son sorulan soruya verdiği cevaptan anladığım kadarıyla da uzun bi süre yeni albüm yok gibi...

bu arada röportajı indirmek isteyenler için link ekledim..

chaz_lp

yine 3 sene bizi albümsüz bırakmasınlar :( aslında jay-z yi saymassak 4 sene oluyor

primula

paylaşım için saol yine 3 sene beklicez galiba

υηƒσяgινєη.

melis

teşekkürler konu için:D

I_am_free

mtm bize uzun süre yeter

haruka

ayy  kıskandım kızı walla ne yalan sölüyim:)

carbon

güzel röportajmış aferin kıza,,benim biraz chester'a bakışım deişti sanki,yani aslında bakışlarım kesinleşti diyebilirim..Chester burda çok içten ve sıcakkanlı dawranmış ondan da bu beklenirdi zaten.. ;) :)

LpNumB

Gayet Açık sözlü "imzalı resime karşılık hotdog yedim mesela.." bunu sewdm ya  :D