Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En Son İzlediğiniz Film

Başlatan delilah, Eylül 03, 2007, 09:44:48 PM

Previous topic - Next topic

linkieboppers

en son bugün  çık aramızdan ı izledim..çok komik ve güzel bir romantik komediydi.. :)

...nem!!..

en son ulağı seyrettım gercekten gsl
İmZA yOk PaRmaK baSsaM

the_R8Ds

Quote from: Darkshines on Aralık 25, 2007, 10:01:04 PM
'i am legend' harbi efsane film.
bende en son onu isledim gercekten de coq kaliteli bir film tavsiye ederim ;)

NEVERlandLP

ratatuy u izledim çok güzeildii ;Dşrek 3 üde yeni izledm tavisye ederim çok komik ;D

ÖzLeM

en son beyaz meleği izlemiştim herlde.. ???

gokhan

legend...

mi_numetal_sa

şeytanın sanatı 2
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

LpNumB

Taze Gelin Şaşkın Damat.. az da olsa güldüm izlenmeye değer =)

NEVERlandLP

sweeney todd u izledim spr bi film en azından ben beğendim tim burton fanı falan değilimdir ama bu film çok hoşuma gitti ;D belli ediorumdur ;D

lpbn

i'm legend güzel filmdi de arkadaş beyenmedi bazı sahneleri yüzünden tüm film boyunca bni izledi desem yalan olmaz ;D  will smith oynuo fln....
snowflake in my hand

artemis

En son sinemada Sweeny todd u izledim gerçekten güzeldi ve oscar da The oscar goes to Sweeny todd  cümlesini duymak için bekledim ama  olmadı  ama ertesi gün en iyi sanat yönetimi ödülünü aldığını öğrenince sevindim  :)

NEVERlandLP

Quote from: artemis on Mart 09, 2008, 06:22:36 PM
En son sinemada Sweeny todd u izledim gerçekten güzeldi ve oscar da The oscar goes to Sweeny todd  cümlesini duymak için bekledim ama  olmadı  ama ertesi gün en iyi sanat yönetimi ödülünü aldığını öğrenince sevindim  :)
kimden öğrendin acaba :D bende söylerken mutlu oldum sana ;D en son m.ö. 10 000 e gittim bugün ;D çok güzel bir film yani acıcık 300 spartalıyı andırıyor ama 300 spartalı buna bin basar tabi...yinede izlenmeye değer...

papatya

dün tvde siyah giyen damlar 2yi izledim en son sinemada da jumper

NEVERlandLP

en son juno yu izledim komedi duygusal sevenler süper bir film yani en azından müziklerle bütünleşmiş müzikleri harika ne bileyim ya çok süper ;D

LpNumB

"Amerikan Pastası 6 Beta Evi".. Süper ya serinin en komiklerindendi..