Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nefret Edilenler...

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 03, 2007, 08:10:16 PM

Previous topic - Next topic

lpbn

okuldan,benim aldığım her şeyin alınmasından(aşırı gıcık olurum),matematikçiden,sabah erken kalkmak zorunda olmaktan,telefonum bozulduğunda servisten 1 ay sonra bile gelmemiş olmasına vs. vs. vs............
snowflake in my hand

Sumween

Evet yaptığımın yapılmasından, Littlenazlıların oluşmasından vs ben de rahatsızlık duyarım.. Geçen gün birine rastadım benden bir veya iki yaş küçük (Allah'ın kazığı işte)
''Nazlı bak saçlarım güzel olmuş mu araları siyah... Tam siyah yapcam olmazsa sonra kızıl yapıcam senin gibi...'' Ben tabi kıza tezgahtaki domates gibi bakarım ama çaktırmam inceden laf sokarım karşımdakinin seviyesini 10 saniyede ölçtüm:seviye 1=salak! ''hmm izimden geliyosun yani'' diyorum heyecanla evet deyip gülüyor! Bi de pişkinliklerine ölürüm yahu...
     Aynı gün ortaokuldan arkadaşa rastlıyorum kızın yorumu şu ''Nazlı süpersin ya senin tarzdan yapmam lazım hemen, bi ara görüşek...''
     Bariz bi farklı tarzım olsa neyse diycem ilgi çekiyor, ama normalim abi :) bildiğin spor,rahat tip...
    Gel de şimdi insan ırkından uzaklaşma, niye susuyon derler bi de sohbetin ortasında... Kafasını geliştirememiş hormonluyla sohbet edeceğime kimseyle muhattap olmaz,deli gibi kendimle konuşurum daha iyi. En azından karşımda kafa biri var:kendim!

Bunun dışındaaa suyu sevmem pek... Çok susadıysam ancak rahat içerim, onun dışında midemi bulandırır nedense.. Yukarıdaki susuz bırakmasın yine de... Garip bi huy.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ölü gelin

siyasetin tanımını bilmeden siyaset yapmaya girişenlerden ....

linkieboppers

dusunmeden konusup daha sonra hiçbişey olmamıs gibi davrananlardan...=S

LpNumB

Kendisini sürekli öven ve kendisine gerektiğinden fazla güvenen insanlardan..