Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Kendini 1 cümleye sıkıştır!!

Başlatan bloodwrath, Eylül 11, 2007, 11:05:09 PM

Previous topic - Next topic

ezqi

salak aptal beyin özürlü gerizekalı şuuuursuz dengesiz benliğini yitirmiş kendinden nefret eden sokaga cıkmaktan okula gitmekten hiç hazetmeyen ölü gibi biriyim-------------------------  :'( ölmek istiyorum (eger bi kurtulus yoluysa)

satmışım bu dünyanın anasını babasını hiç umrumda degil

NEVERlandLP

yüksek enerjiyle çalışmaya başlayan son teknoloji delilik mekanizmasının bozularak patlaması sonucu  ortaya çıkan bir uzaylı olduğnu bilen karma ama canlı bir insanım ;D ;D çook saçma oldu ama bunun gibi bir şey işte :)

sametb

şişman lpyi seven bir türk genciyim  ;D

deathwax

müziksiz duramayan, LP hastası, asosyal, agresif, iğrenç esprilerle dolu gıcık biriyim

_lp@chester_

Quote from: deathwax on Şubat 10, 2008, 08:14:02 PM
müziksiz duramayan, LP hastası, asosyal, agresif, iğrenç esprilerle dolu gıcık biriyim
aynen yaww ama gıcık olduğumu sanmıyom insanlarla uyumluyumdur ::)

sheyda

her ortama ayak uyduran kimsenin kalbinin kırılmasını istemeyen lp delisi biriyim işte  ::)
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

Sumween

Ahah aslında bir cümle yazmamız gerekiyor ve ben yazdım da (hala aynı düşünüyorum) ama geçen gün bi psikolojik test yaptım sonucu çok gerçeğe uygun çıktı onu buraya kopyalayasım geldi, test sonucu:
''Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz. ''

Linki de veriyim hatta siz de bakın. Sevgilinizin adını yazın aşk uyumunuzu ölçelim tarzında bişey olmadığını bildiğim için ilginizi çeker diye düşündüm...
>> http://www.testler.org/test.php?test=8

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

the_R8Ds

bendede bu cıktı nerdeyse beni tarif edioo(icindeki hepsi dogru ama biras eksikleri war tabii  ;))  payasımın icin saoll  :)
Test Sonucu:Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan: Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz.

blackgirl52

lp hastası mike delisi özgürlükçüü deli bişeyim
FrEe LiKe a cAt

EBRU ?!

yaşanmam lazım !!:D
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

S@N£M_LP

pisikopat,agrasif,karamsar,genelde insanlara sevgisini pek gösteremeyen ve sürekli müzikle yaşayan biriyim :D
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU

The sun goes down
I feel the light betray me

mi_numetal_sa

sanemin kankasıyım :D
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

prensesss

tek bir cümle çok yüzeysel ve basit oluo bence..
tek bi cümleyle anlatmak istemem
. . . EvAnEsCeNcE . . .

ousan

yahu felsefeye yapmaya ne gerek var... anlatın işte bi cümleyle :D
daha yaratıcı olalım biraz :D yani şu bile bi kendini bi cümleyle anlatmaktır.. arkadaşı çok tebrik ediyorum senemin kankasıyım... süper ya bayıldım :D

Quote from: Sumween on Mart 01, 2008, 08:02:08 PM
Ahah aslında bir cümle yazmamız gerekiyor ve ben yazdım da (hala aynı düşünüyorum) ama geçen gün bi psikolojik test yaptım sonucu çok gerçeğe uygun çıktı onu buraya kopyalayasım geldi, test sonucu:
''Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz. ''

Linki de veriyim hatta siz de bakın. Sevgilinizin adını yazın aşk uyumunuzu ölçelim tarzında bişey olmadığını bildiğim için ilginizi çeker diye düşündüm...
>> http://www.testler.org/test.php?test=8

bu arada nazlı bende de çıkan şey şu ;
Dinamik - Aktif - Dışa dönük: İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz.

ama bişeyde de çok kararsız kalmıştım onda da bu çıktı

Romantik - Hayalci - Duygusal: Çok duygusal bir insansınız. Olayları gerçekçi tarafından görmeyi reddediyorsunuz. Sizin için duygularınızın size söyledikleri önemli. Ayrıca yaşamda hayallere yer olması gerektiğini savunuyorsunuz. Romantizmi reddeden ve her şeyi akılcı bir yolla çözmeye çalışan insanlarla anlaşamıyorsunuz. Hayallerinizi, duygularınızı sınırlayacak her şeyi reddediyorsunuz.

gizli güç testinde çıkan sonuç :D
CESARETLİ Sen süper birisisin. Hiçbir şeyden korkmuyorsun. İnsanlar da senin cesaretine ve kararlılığına hayranlar. Zor olayların üstesinden nasıl geleceğini çok iyi biliyorsun. Çevrendekilerin çoğu sana hayran.

Sumween

aa gizli güç testinin sonucunu bi youtubegirl yazmış:P
Edit: bnm gizli gücünm dee... ÖNSEZİLİ: Önsezilerin çok kuvvetli ve sen onlara güveniyorsun. İçgüdülerinin hayatını yönlendirmesine izin veriyorsun. Bu da seni başarılı yapıyor. Öğretmenlerin seni sevmesi, beğendiğin çocuğun senden hoşlanması, moda hakkındaki doğru kararların hep önsezilerinin gücü sayesinde.  (wow bu testlerden korkar oldum.)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!