Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

TakıntıLılar?..

Başlatan Sumween, Şubat 10, 2007, 07:07:57 PM

Previous topic - Next topic

LinkinBerk

ya bnde de hafif simetri hastalığı var yamuk veya düzensiz bişey gördüğüm an illa ki düzeltcem kendimi tutayım diyorm ama aklıma takılıo içim rahat etmiyo bi de sokakta kulakla müzik dinlerken arasıra coşuyorm vokaller scream atarken falan bnde onlara eşlik ediyorm,millette deli mi bu ya falan oluyo  :D

Sumween

Quote from: gokhan on Mart 28, 2008, 06:59:51 PM
bende hep kendımle yarısırım =) ya bır arabanın arkamdan geldıgını gorunce kendım ıcın sectıgım bı warıs noktası oluyo o noktayı bu arabadan once ulasmalıyım dıyorum...cok tuhafız =) otobuste en onlerde oturmaktan nefret ederım :/ muzıkle yurumek ap ayrı bı olay =)
Evet ne kadar ön tarafa geçersem o kadar rahatsız oluyorum... Bazen gidip söylüyorum ''siz şuraya geçseniz ben buraya otursam'' diye, kaldırıyorum milleti :)
Simetrinin tam tersi var bi de. Asimetri hastalığı mı dersiniz artık... Ojelerimi aynı renk sürmüyorum genelde bi parmak veya bi el farklı olur. Ayakkabılarımın da sağdakinin bağlanma şekliyle soldaki farklı. Her zaman geçerli değil bunlar ama düzgün ojeler ve bağcıklarla da dolaşıyorum =)
  Dilimden düşmeyen sözcükler var: ''uç git ya'' veya ''sakat'' veya ''dalarım!'' :D ki bunlar faaliyete de geçer dalarım diyosam arkanızdan düzgün doğrusal hızlanan hareketle gelip bi tane gömçürebilmem yüksektir! vs...
  ousan gibi klip çeker modda da dolaşırım çoğu zaman,yalnızlıktan yalnız kalmaktan sıkılmam bu yüzden.. Aşırı fotoğraf çekerim (telefon da her gün şarjdadır bu yüzden :D )
Böyle bi şeyler işte.. Ki çoğu da takıntıdan çok alışkanlık kapsamına girer ama topic karma olmuş böyle devam etsin hadi (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

kaderLp

Quote from: LinkinBerk on Mart 28, 2008, 10:52:45 PM
ya bnde de hafif simetri hastalığı var yamuk veya düzensiz bişey gördüğüm an illa ki düzeltcem kendimi tutayım diyorm ama aklıma takılıo içim rahat etmiyo bi de sokakta kulakla müzik dinlerken arasıra coşuyorm vokaller scream atarken falan bnde onlara eşlik ediyorm,millette deli mi bu ya falan oluyo  :D
bndede var galiba yamuk syler sinirimi bozuo düzeltmedn rahat edemiorm  :)

EBRU ?!

karsımdaki kaşınmıck yaw bnde kaşınıom sonraa =)yapmayın
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

mi_numetal_sa

bendede simetri hastalığı war bide tartıştığım insan beni dinlemeyip hıhı evet falan derse sinirden ağlıyom :( >:(
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO