Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

yeni yök başkanı

Başlatan neverforgivenangel, Aralık 11, 2007, 08:13:21 PM

Previous topic - Next topic

LParanoid

Quote from: neverforgivenangel on Ocak 03, 2008, 03:19:08 PM
o zaman ya anlayamamak gibi mental sorunların var yada anlamak istemediğin için kötü düşüncelerin var... sen gülmeye devam et ;D
anlamıyoruz canım uyuyoruz çünkü hadi uyandır bizi dinsiz propagandalarınla...

neverforgivenangel

atatürkün büyük nutkunu oku; ilke ve inkılapları oku; tarih oku uyanırsın..tabi sizin gibier atatürke dinsiz dedikleriniz için sen yinede okumazsın...

LParanoid

Quote from: neverforgivenangel on Ocak 03, 2008, 03:41:40 PM
atatürkün büyük nutkunu oku; ilke ve inkılapları oku; tarih oku uyanırsın..tabi sizin gibier atatürke dinsiz dedikleriniz için sen yinede okumazsın...
Atatürk ün kendisi dinsiz değildir O'nu milletin aklına zorla dinsiz diye kazıyan Atatürkçülerdir...ayrıca Atatürk zamanında meclise çok büyük din adamlarını da almıştır...

linkieboppers

ben de bu konuda neverforgivenangel a katılıyorum ve neden gülme gereği duyduğunu da anlayamıyorum başımızda böyle yöneticiler varken ülkemizin hali vahim.. :-\ :-[

ShapeshifteR

Quote from: LParanoid on Ocak 03, 2008, 03:53:20 PM
Atatürk ün kendisi dinsiz değildir O'nu milletin aklına zorla dinsiz diye kazıyan Atatürkçülerdir...ayrıca Atatürk zamanında meclise çok büyük din adamlarını da almıştır...
ataturkun annesinin çarşaflı, eşinin de kısmen kapalı olduğunu hepimiz biliyoruz...
şurda öle insanlar görüyorum ki tek bildikleri kötülemek.. resmen bir karalama kampanyası var ortada...
sözüm rahat batanlara, bi çıkar yol gösteren var mı şöyle olsaydı daha iyi olurdu gibisinden ??? o yuzde 47 kimi seçmeliydi ? ...
bide atatürkü dinsiz gösteren ataturkculer değil, ataturkculuğun arkasına sığınıp milleti dini özgürlüklerinden etmek isteyenlerdir...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

neverforgivenangel

Quote from: LParanoid on Ocak 03, 2008, 03:53:20 PM

koçum senin beynini yıkamışlar saçmalığın daniskası dediklerin. bak bakalım tv gazete dergide zamanında çıkan videolara filan hangi sakallı etrafı dolu amcalar sölemişler atatürke laf... dediğim gibi o sana önerdiklerimi oku ki sana söylenen yalanlardan arınırsın en azından. sen bana atatürk'ü dinsiz olarak gösteren bir adet atatürkçü gösteremezsin ama ben sana -uğraşarak değil sadece yayınlanmış eski görüntüleri bularak- inanılmaz sayıda atatürk düşmanı olan ve o dediğimiz profile uyan insan gösterebilirim.

ayrıca linkieboppers    neden güldüğü de zaten ortada değilmi. o da o yöneticiler orda olduğu için gülüyor ya zaten.

ShapeshifteR

evet ataturk duşmanı olan bir sürü insan var peki bunlar kimler ? tamamen PKK yanlısı olan kürtlerdir... gaziosmanpaşada araba yakanlardır.. ümraniyede gösteri yapıp sağı solu rasgele taşlayanlardır.. son model iett otobuslerine molotov sallayanlardır...

neverforgivenangel

evet sadece onlar atatürk düşmanı. gölcükde depremde hayatını kaybeden askerlere küfredip sizin yüzünüzden deprem oldu diyen dini bütün amcalar tam anlamıyla atatürk aşkı ile yanıp tutuşuyorlar zaten. sarık cüppe giyip de sen çok yaşa atatürk diye bağğırıyorlar zaten sırf atatürk sevgisinden.

ayrıca kusura bakma ama kara cehalet dedikleri bu olsa gerek. sen öncelikle 1900 ile 2000 i nasıl karşılaştırabilirsin sadece sizin düşünceleriniz o zamandan kalma devir değil.

bu latife hanımın kısmen kapalı (o ne demekse) resmi

bu da zübeyde hanımın kara çarşaflı resmi... ( resim siyah beyaz ondanmı acaba diye düşündüm ama yani o dönemin resminde bile başındaki yemeni belli oluyor neyini yanlış görüyorsun anlamadım)

yani çarşaftan mübarek bir tek gözleri görünüyor zübeyde hanımın resimdeki de o mu kesin emin olamadım.

ShapeshifteR

sen bi kere çarşafın ne olduğunu bilmiyorsun bana burda çarşafı tarif ediyorsun ? her çarşaf giyen burnuna kadar kapatıyo mu sanıyorsun ? boşa vakit harcıyorum... olaylara at gözlüğüyle bakmak böle bişeymiş ..

bide dışarıda çarşaf giyen kimse evin içinde giymez örnek gösterdiğin fotodan belli ki evde çekilmiş... gayet normal.

bide benim bu konuda yaptığım yorumu başka konulara taşıyorsun bu senin acizliğini gösterir..

neverforgivenangel

Quote from: ShapeshifteR on Ocak 03, 2008, 06:06:29 PM
sen bi kere çarşafın ne olduğunu bilmiyorsun bana burda çarşafı tarif ediyorsun ? her çarşaf giyen burnuna kadar kapatıyo mu sanıyorsun ? boşa vakit harcıyorum... olaylara at gözlüğüyle bakmak böle bişeymiş ..

bide benim bu konuda yaptığım yorumu başka konulara taşıyorsun bu senin acizliğini gösterir..

benim etrafımda çarşaf giyecek kadar geri kalmış insanlar olmadığı için ben gördüklerimle ve okuduklarımdan öğrendim ;D o senin deneyimin diyelim çok iyi bilmene.
ayrıca burdaki mesajını oraya uygulayabiliyorsam demekki her iki yere de uyan şeyler yazıyorsun ve bende bunu gayet güzel bir biçimde kullanıyorum. sen buna acizlik diyebilirsin ama siz daha doğru olmayan pek çok şeye doğru dediğiniz için fark etmeyecek benim için

latife hanımın inkılap sonrası dışarda çekilmiş birsürü resmi var ve bunlardan farkı yok. bilen zaten biliyor sadece birileri niyeyse görmek istemiyor. göstersek artık hayır fotomontaj diyeceksiniz nerdeyse.

ShapeshifteR

iyiki etrafımda öle geri kalmış(sana göre) insanlar var... yoksa bende senin gibi insanlara tepeden bakardım...
yazın okul harcımı cıkarmak için çalışmak zorunda hissetmez, kemer e gider ruslarla muattap olurdum.. onlar olurdu etrafımdaki insanlar :-)
hem benim gibi yetişen iki tarafı da görebiliyor.. seninse sadece kendin gibilerle ilgili bilgin var belliki..

LParanoid

benim etrafımda çarşaf giyecek kadar geri kalmış insanlar yok ne demek yaa...çarşaf giymek gericiliği mi temsil ediyo...eğer öyleyse kabul g.tünü açıp modern olmaktansa çarşaf giyip geri kalmayı yeğlerim...bide din çağdan çağa değişen bişey mi sizce...bence değil...bizim dinimizde bi örtünme kuralı vardır ve bu herhangi bi çağ için geçerli değildir...eğer müslümansan bunlar senin içinde geçerli ama eğer değilsen senden özür dilerim 2-3 gündür boşuna başını ağrıttım...

neverforgivenangel

Quote from: ShapeshifteR on Ocak 03, 2008, 07:22:09 PM
iyiki etrafımda öle geri kalmış(sana göre) insanlar var... yoksa bende senin gibi insanlara tepeden bakardım...
yazın okul harcımı cıkarmak için çalışmak zorunda hissetmez, kemer e gider ruslarla muattap olurdum.. onlar olurdu etrafımdaki insanlar :-)
hem benim gibi yetişen iki tarafı da görebiliyor.. seninse sadece kendin gibilerle ilgili bilgin var belliki..

benim bilgim ülke konularında baya derindir merak etme. nede olsa ben askeri lise mezunuyum ve 5 senemi bu kurum içinde geçirdim. onlarda bana sağolsunlar öğrenmem gerekleri gerçeklerle ve gerekçeleriyle çok güzel gösterdiler ve bende sana onları anlatmaya çalışıyorum.ben olaylara ülkemin geleceğini korumaya yemin etmiş olan kurumun bana öğrettiği gibi bakıyorum. atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalan ve onu yaşatan kurum. ve emin ol ben olayları senin gözünden de görebiliyorum. çünkü seni de kendi kuzenlerimden farklı görmüyorum. düşünce ve söylemlerinizde onlardan farkınız yok bana küfür etmek konusu hariç tabi.

kafanda niye öle bi kanı oluştu bilmiyorum ama hemen onu da sileyim. ben zengin çocuğu filan değilim insanlara tepeden bakmıyorum. yazın bende para kazanmak için çalışıyorum. ya köyde inek peşinde yada tatil yerlerinde garson,komi olarak. bunun geri kalmışlıkla olaylarla alakası yok. çevredeki insanlarlada alakası yok.ruslarla ise hiç ama hiç alakası yok.

türban ülkemiz örf adetlerinde yoktur fasdı galiba o ülkeden gelmiştir hemde 1960lı yıllar civarı olmalıydı. sizin için sadece başörtüsü olabilir yada size onu takmanızı söyleyen insanlar sadece o manada olduğunu söyleyebilir. ancak türban bugün bir din, bir şeriat simgesi olarak kabul edilmektedir kanun ve nizam bazında. bunu da ben söylemiyorum uygulanmasada anayasa söylüyor TSK söylüyor.

delilah

Quote from: ShapeshifteR on Ocak 03, 2008, 06:06:29 PM

çarşaf giyenler burnuna kadar kapatır kendini, burnuna kadar olmasa da çenesine kadar kapatır sen hiç gördün mü çarşafa bürünen insan? ha eğer dediğin burun ile çene arasındaki fark ise arada fazla fark yok eğer sen çok büyük fark görüyorsan o da senin at gözlüğündendir ..

IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ousan

Quote from: ShapeshifteR on Ocak 03, 2008, 07:22:09 PM

hmm
ilginç ama bir o kadarda yanlış bir tespit.. işte senin gibi düşünen insanlar da bizim gibi düşünen insanları böyle gördüğü ap açık ortada!
bunu zamanında da duymuştuk.. seçim zamanında.. tatile gitme mevzusu!
neverforgivenangelı çok yakından tanıyorum ve hiçde bahsettiğin gibi biri değildir.... hatta onunla iş aramışlığımız bile vardır....