Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

yeni yıldan beklenti ve istekleriniz

Başlatan linkieboppers, Aralık 16, 2007, 06:31:44 PM

Previous topic - Next topic

linkieboppers

bir yılı daha geride bırakırken gelcek yıldan istek ve beklentilerinizi paylaşmak isterseniz buraya yazabilirsiniz..ben benimkilerle basliim:
-yeni bi lp albumu istiorm
-tabiki sağlık ve mutluluk istiorm
-bi de lp'nin turkıye ye gelmesini istiorm.. :)

neverforgivenangel

huzur mutluluk sağlık demeyeceğim tabiki... bol sayıda arkadaşla bol sayıda bira almak için bol bol para istiyorum:D:D:D:D

Chaz.Glsn.Mike

Bu yeni yıldan; OKS'de istediğim yeri kazanmak, sağlık, huzur, para, onur'un hep yanımda olmasını ve ondan hiç ayrılmamayı istiorum. Ve bütün dünya için BARIŞ istiyorum :)
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

Doqqyjuice

inanırsan olur bencea.... :)

ben bisey beklemiyorum birader... ben dalgama bakarım... :P

aha simdi aklıma geldi!! yeni cıkan oyun konsolu varya nintendo wii... boyle hopidik hopidik zıplıyosun ekran karsısında iki hareket yapıcan diye... iste onu istiyorum ben!... noel baba duy sesimi!...
Remember remember the nineteenth of November...

genç rockçı:-)))

ben ailemin ve arkadaşlarımın muutluluğunu ve sağlığını isterim  :) onun dışında seneki bayramda harçlığımın daha fazla olmasını  ;D
akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin:D

InnOCenT_SiNNeR

yılbasında bol bol eglenmek (gecen yılbasında yeni yıla girerken bn kusuyodum cunku  ;D)
arkadaslarımla ailemle birlikte olmak yeni bi gitar ve kafamın ii olmasını (mutlu olmayı  ;D) istiyorum

neverforgivenangel

ne yeni yılı yaa... sırf yılbaşı gecesi için..ekti millet yaa yine evde kaldım. hemen birileriyle tanışıp yılbaşını onlarla kutlamak istiyorum olursa yeni yılda bişi istemiyorum:D ;D

benim dilekler kabul eylendi valla:D ifperformance dayım :D:D:D

lp_mike_chester

yeni yılda askerlerimiz artık sehit olmasın sehit analarımız ağlamasın terör olayları artık bitsin ! ! ! >:(
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Requiem

Yeni yıla hepimiz sanki çok bi şey değişicekmiş gibi giricez.. 10 dan geriye sayıcaz ama her şey aynı :D okula gidip gel sınavlar vizeler derken bi bakmışsın yıllar geçmiş zaten.. pek bi karamsar oldu bu da yahu
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ShapeshifteR

karamsar da olsa öle... yeni bir sayfa açıyorum diye gireceğim.. ama değişmeyen tek şey değişmemezliğin kendisi olcak ... son 3-4 ylbaşım öle oldu..
bu yıldan da öncelikli olarak sağlık,mutluluk, huzur , arka planda yaz okuluna kalmamak için ii bi ortalama, yeni bi kız aradaş  ::) doğru dürüst bi tatil, bir o kdar iyi bi staj, öle işte...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

linkieboppers

mike kendi sitesinde christmas ta çin yemekleri yememizi önerio nedense... :)

Doqqyjuice

yeni bi beklentim daha ortaya cıktı... aklımı mantıgımı geri istiyorum... benden bu iki seyi alanları katlamam icin "sabır" denilen o seyden istiyorum 250 gr... bide hala o nintendo wii yi istiyorum...
Remember remember the nineteenth of November...

pınar özkaya

ben saglık,mutluluk,huzur,bol bol eglence,güzel güzel notlar,çok çok daha arkadaş,yeni lp albümü(mümkünse nu-metal olsun :))ve lp artık Türküye ye gelsinnn istiorum ve bekliyorum ;D
chazzz

pınar özkaya

yanlış yamışım TÜRKİYE olucak o gerçi anlarsınız ama olsun :)
chazzz

ıllp

bn bu yıl güzel sanatları kazanmak,ve lp yi görmek istiyorummmmm :-\ :-*