Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

haruka

küçükken bi tane pembe dizi wardı küçük melek maria(carita del angel) die onu izlerdim...
sonra power rangers wardı hiç kaçırmazdım..hatta mavi renger ın oyuncağı bile wardı...düğmesine basınca kafası değişip sewaşçı oluyodu...

Sumween

Rosalinda, Mari Mar vs Brezilya dizileri vardı bi de haheh, Rosalindanın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelemeyecek cinstendi ya :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

chaz_lp

disney zil saati miydi neydi :D bide digimonla pokemon :)
bi de tüftüf oynardık :) çok severdim

Heart Attack

ben şirinleri çok izlerdim . Başlarken ' iyi bir çocuk olursanız belki şirinleri bile görebilirsiniz ' diyordu . Ben de anneme ikide bir soruyordum iyi çocuk olursam şirinleri görürmüyüm diye annemde evet diyordu  :D Bende inanıyordum . Hey gidii günler !!!  ::)
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

neverforgivenangel

Quote from: Heart Attack on Ocak 07, 2008, 09:57:32 PM
ben şirinleri çok izlerdim . Başlarken ' iyi bir çocuk olursanız belki şirinleri bile görebilirsiniz ' diyordu . Ben de anneme ikide bir soruyordum iyi çocuk olursam şirinleri görürmüyüm diye annemde evet diyordu  :D Bende inanıyordum . Hey gidii günler !!!  ::)

şirinleri bende çok severdim. geçenlerde şirinler hakkındaki gerçekleri öğrendim daha da çok sevmeye başladım:D

Heart Attack

Quote from: neverforgivenangel on Ocak 08, 2008, 12:38:46 PM

şirinleri bende çok severdim. geçenlerde şirinler hakkındaki gerçekleri öğrendim daha da çok sevmeye başladım:D

bu yıl yeni bölümleriyle yayınlanacakmış  :)
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

chaz_lp

Quote from: Heart Attack on Ocak 18, 2008, 09:23:22 PM
Quote from: neverforgivenangel on Ocak 08, 2008, 12:38:46 PM

bu yıl yeni bölümleriyle yayınlanacakmış  :)
ciddi misin sevindim  :D

neverforgivenangel

hangi kanalda nerdee??  yani o yeni bölüm dedikleri şey gibi değildir demi hani bir ara birtakım kanallarda şirinlerin şarkısı la ilahee illlaallaahhhh ... diye gidiyodu şirinlerin tek amacı allaha hizmet filandı:D o tür bişi olmasında:d

ebru_91

biz sekizinci sınıftyken blue dinnerdik  :-[
cursedprincess

Sumween

Zamanında kırmızı kareli oduncu gömlek,cepli bol pantolon giyiyoduk hey gidi hey, ellerimi de ceplerime koyar yürürdüm babamın yanında.. çok seviyoduk susup etrafı seyrederek uzun uzun yürümeyi, gözlerim doldu =)
   Yalnız ben nası bi tipmişim öyle ya oduncu gömlek,bol pantolon ahah tabi hemcinslerim kaçar benden :D ama küçüktüm ya

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

bugün herkes karnesini almıs çocuklar karneleri elinde sevinçle geliodu baktım hepsi beş bende bi ara öleydim ama hepsi zayıftı :P yinede o günleri özledim

Doqqyjuice

eskiden bizim evin orda bisiklet yarısı yapardık... benim bisikletim biraz kucuktu boyumdan dolayı ama fena hile yapardım... hic gozunun yasına bakmaz iterdim yolun kenarına lavugu... ahh ahhh... boncuklu silahımı geri istiyorum...
Remember remember the nineteenth of November...