Age Of Empires III ve Age Of Empires Asian Dynasties(Demo)

Başlatan L!nK!nP@rK, Ekim 12, 2007, 01:19:44 PM

Previous topic - Next topic

delilah

age of un bu üçüncüsünde tek sevmediğim nokta ya da daha çok kışkırtan nokta sen hile yazdıkça karşı tarafın da bundan nasibini alması onların da güçlenmesiydi. :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

I_am_free

var bundan bende çok güzelama herzaman benim için I.si güzeldir bu oyunun

[lp]_endLeSs

L!nK!nP@rK bi yerden kopyala+yapıştır yaparak bişeyler paylaşmak istiyosan bi dahakine linkleri kontrol et bi zahmet.

açtığın konuların çoğunda kopyala+yapıştır yaptığından dolayı (bkz. rapidshare.com/files/3567679/...com.part01.rar) linkler çalışmıyor..eğer düzeltmiyceksen konuları kaldıralım?

L!nK!nP@rK

Quote from: [lp]_endLeSs on Ekim 12, 2007, 06:51:37 PM
L!nK!nP@rK bi yerden kopyala+yapıştır yaparak bişeyler paylaşmak istiyosan bi dahakine linkleri kontrol et bi zahmet.

açtığın konuların çoğunda kopyala+yapıştır yaptığından dolayı (bkz. rapidshare.com/files/3567679/...com.part01.rar) linkler çalışmıyor..eğer düzeltmiyceksen konuları kaldıralım?

pardon,degısıyorum..

degıstımm..

wape

ben biraz oynadım görsel yönden çok zengin ama multiplayer oyun zevki bakımından 2 ye yaklaşabileceğini sanmıyorum :D campainglere başlıyayım dedim ingiliz tür köpüği falan diyo ya şahin karakterindeki adama, campaingleri tam bitiren var mı oyun böyle osmanlıya türklere ülkelerin birbirine hakaretleriyle mi geçiyor? bide bi ara age of 2 oynayalım falan deniliyordu iddalı kişiler varsa oynayalım ;D