Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

mısır piramitleri kaçırılmıs :D

Başlatan beanlie, Kasım 26, 2007, 08:49:07 PM

Previous topic - Next topic

beanlie

mısır piramitleri kaçırıldı  ;D

[youtube=425,350]_NkXoZRwoNc[/youtube]

selinkinpark

bunu ilk gördüğümde orda konuşan tarih hocasına gercekten kıcımla güldüm :-X

black_ece

oha yuh artık
sölenicek bişi yok yani

merve t.

ya nasıl bişeydir bu...insanımız bu kadar mı cahil ya...ama doğru tarih öğretmeni olduğunu zanneden kişi bile rahat rahat saçmalıyorsa gerisine diyecek bişi yok zaten

ebru_91

şaka gibi höh!  :-X
cursedprincess

-NUMB-

abi bunun kültürlede alakası yokki koskoca piramit yaaa  beyni çalışan herkes bilir heraldee bitanesi de çanta falan aransın diyo yyaaa piramidi çantaya atmıştı zaten 

linkieboppers

bunu beceren bence aklını daa baska şeylere yormalıymışş.. :P

neverforgivenangel

eee bilmediği konuda atıp tutmayı seven insanlarımız işte böle rezil oluyolar:D 
piramitleri öküz arabasyla kaçırmışlardır kanımca :P

slmaky

yaa böle bi şey hayatımda görmedim 96 puan alan öğretmen olamıyor bunları öğretmen yapıyorlar... Allah'ım Allah'ım piramidi kaçırsalar nerede saklarlar bide bu soruyu sorsalar daha güzel olur azuhahaha :D:D

blind_clown

gülüyoruz ağlanacak halimize işte :-\ ama bu durum hepimizde var ya!bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz çoğu konuda..önemli bir tespit olmu bu video da!gerçi sondaki tarih öğretmeni ayrı bi konuda incelenmeli ama ;D
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ShapeshifteR

nasılda alışmışlar memleketi kötülemeye... avrupada gümrük kontrolleri sıkıymış herkesin çantası kontrol ediliyormuş.... eminim 100 küsür mtre yükseklikte ve tonlarca ağırlığında çantalarla kaçırmışlardır...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

ya nıye kacırmıslar piramıtlerı? :D :d

ezqi

zohahaa :):):):):):):):):):):):):) bu ne ya :(   

NEVERlandLP

abi bu ne ya o insanları bileeek öyle konuşturduklarını düşünmek istiyorum ya tarih öğretmeniymiş yazık valla :-X :-X :-X

gokhan

ya hepsının oyle soyledıgıne ınanmıyorum yanı 100 kısıye sormuslardır aralarından secıp ekrana cıkarmıslardır....o adamında tarıh hocası oldugunu kesınlıkle ınanmıyorum...