Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sosyalist Şirinler

Başlatan neverforgivenangel, Ocak 08, 2008, 12:50:50 PM

Previous topic - Next topic

the_R8Ds

Quote from: ShapeshifteR on Şubat 24, 2008, 01:52:09 PM
düşündümde şirinler türk yapımı olsaydı herhalde bi kaç şey daha eklenirdi.. mesela kapkaççı şirin, terörist şirin, deniz baykal şirin, batakçı şirin vs...  :)  böle daha bi ilgi çekici olurdu =) üstelik bunlar bide sosyalist olcak...
onlar olsa olsa wahsi sirinin arkadaslari olurdu  ;D

crazy_bennington

lafı nereye cevirisen oraya gider gerçide gayet mantıklı
When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistake
Staring back at me.

Ruhumu YakaLayın çünkü o aRtıK uçMak iStiYoR

Doqqyjuice

Quote from: the_R8Ds on Şubat 24, 2008, 02:21:39 PM
Quote from: ShapeshifteR on Şubat 24, 2008, 01:52:09 PM
düşündümde şirinler türk yapımı olsaydı herhalde bi kaç şey daha eklenirdi.. mesela kapkaççı şirin, terörist şirin, deniz baykal şirin, batakçı şirin vs...  :)  böle daha bi ilgi çekici olurdu =) üstelik bunlar bide sosyalist olcak...
onlar olsa olsa wahsi sirinin arkadaslari olurdu  ;D

şirinler kıraathanesi, şirinenin altın günleri, orkestradan saksafonu kemanı da cıkar mis gibi ud u kanun u ney i koy, şirin çileği de neymiş? şirin cevizidir o olsa olsa... şirin pastasınıda yeme çilekli çilekli... şirin dolmasını koyucaksın....

"laa laa la la lal laaaaa" olayıda bize uymaz "aman ormancı canım ormancım" sesleri yukselir idi şirin gazinosundan... şaka maka super olurmus...
Remember remember the nineteenth of November...

neverforgivenangel

ya saolsun bir adet kanalımız o la la lalalala şarkısını zaten la ilahe illahlaahh.... diye değiştirdi onu zaten yaptık:D

ousan

Quote from: Doqqyjuice on Ocak 10, 2008, 05:28:12 PM
eger boyle bi propoganda kampanyası vardıysa allah akıl fikir versin... birazda zeka ihsan eylesin diyorum baskada bisey demiyorum... anlamadıgım bunu bugun ogreniyoruzda 5-6 yasında kafamız basıyodu "marksist-leninist" dusunceye sanki... len ben şirineyle guclu sirin evlensin cocukları olsun diye beklerdim hep... feminizim miş macolukmus falan... bacak kadar cocugun izledigi seye siyaseti karıstırırsan iste boyle bi b*ka yaramaz...

rober hatemonunda bole bi sarksıı vardı sirinlerle ilgili... alla cezanı versin onun pis komünist!... bırakın allaskına yaaa :D

küçük yaşta senin blinç altına işleniyor bu düşünce... çok mantıklı aslında... ağaç yaşken eğilir...

Doqqyjuice

evet şirinlerle buyuyen ben şirinler koyunu gozum kapalı haritada gosterebilirken her ne hikmetse pis bi kapitalist oldum... nerde hata yaptı bu adamlar acaba? =)
Remember remember the nineteenth of November...

black_ece

hımm şimdi seni freudçuekole göre incelersek senin kapitalizme yönelmen direkt olarak sosyalimzme olan tutkundan kaynaklanıyo :P

ousan

Quote from: Doqqyjuice on Mart 14, 2008, 11:31:26 PM
evet şirinlerle buyuyen ben şirinler koyunu gozum kapalı haritada gosterebilirken her ne hikmetse pis bi kapitalist oldum... nerde hata yaptı bu adamlar acaba? =)

eğer o yöne doğru bi adım atmış olsaydın daha kolay ilerler daha kolay özümse ve benimserdin... sen diğer tarafa yönelmişsin... bunda bi yanlışlık yok yani :D her izleyen komünist olcak diye bi düşünce yok... :D

Requiem

ben o yaşta ne sosyalizm ne de kapitalizmin anlamını biliyodum o yüzden çok da mantıklı gelmiyo.. üniversiteye geldim öyle tanıdım karl marx ı.. o yüzden çocukların bunlardan lost çıkarımları gibi şeyler yapmasını beklemek saçma geliyo bi çizgifilmden.. "aaa şirin baba adeta karl marx, hemen sosyalist tavırlar içerisine girmeliyim" diyen bi çocuk hayal bile edemiorum =)

Bazı şirinlere de anlamlar yüklemişler.. Daha bi sürü şirin vardı gözlüklü,uykucu,şakacı diye..

bırakın allaaşkına ya :D
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ousan

Quote from: Requiem on Mart 17, 2008, 04:49:39 PM
ben o yaşta ne sosyalizm ne de kapitalizmin anlamını biliyodum o yüzden çok da mantıklı gelmiyo.. üniversiteye geldim öyle tanıdım karl marx ı.. o yüzden çocukların bunlardan lost çıkarımları gibi şeyler yapmasını beklemek saçma geliyo bi çizgifilmden.. "aaa şirin baba adeta karl marx, hemen sosyalist tavırlar içerisine girmeliyim" diyen bi çocuk hayal bile edemiorum =)

Bazı şirinlere de anlamlar yüklemişler.. Daha bi sürü şirin vardı gözlüklü,uykucu,şakacı diye..

bırakın allaaşkına ya :D

yahu anlamıyomusunuz... anlam çıkarsın ona benzetsin diye dğeil.. bilinç altına işlesin diye. ::)

Requiem

bilinçaltına da işlemez bence :D
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

neverforgivenangel

işlenir yada işlenmez adam yapmış mı yapmış kendisi açıklamış mı açıklamış:D öle işte ya olay:D

the_R8Ds

bence coq ii islemistir bir cogunuza sorsak sirinler gibi yasamak istermisin die  bir cogumus ewt diyebilir cunku cocuk ne gorurse onu gercek hayatta da ole sanar mesela pokemon ewrimin gercekligini savunur pokemon izleyen bir cok cocuk ewrimin gercek olduguna inanıyor sorsanız ewrim warmıdır deseneniz wardır der canawarlı cizgi film isletince de canawarlarin gercek oldugunu sanan karanlıktan korkan bir suru cocuq war daha coq ornekleri saymakla bitmezz

Darkshines

e iyide nihayetinde pokemon izleyende şirinler izleyende şahin k izleyende büyüyüp belirli bir eğitim aldıktan sonra onların sadece çizgifilm olduğu kanısına varabiliyor. bizim şu an da farkında olduğumuz durum gibi. he dersen amaçları sadece çocuklar rejimleri malesef ki çocuklar belirlemiyor.

the_R8Ds

Quote from: Darkshines on Mart 18, 2008, 07:42:50 PM
e iyide nihayetinde pokemon izleyende şirinler izleyende şahin k izleyende büyüyüp belirli bir eğitim aldıktan sonra onların sadece çizgifilm olduğu kanısına varabiliyor. bizim şu an da farkında olduğumuz durum gibi. he dersen amaçları sadece çocuklar rejimleri malesef ki çocuklar belirlemiyor.

herseyi aqnladım da bu sahin k nerden cıktı o bi kere cizgi film deil  ki  hem onu izleyen cocuklar deik yetiskinler  :)