Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

sınavda kopya çekme yöntemleriniz neler?

Başlatan bLOODsUCKEr, Ocak 13, 2008, 02:48:20 PM

Previous topic - Next topic

bLOODsUCKEr

ben kendi yöntemimi söyliyim , öğretmen sınıfa gelip dosyalarını bırakır ve gider daha sonra ben devreye girip dosyalarını içinden bizim sınıfın sorularının cevap anahtarlarını alıp bi kenara yazarım, sınav zamanı saatimin kordonuna cevapları yapıştırır kopyayı gayet güzel çekerim

sizin kopya yöntemleriniz neler?

ShapeshifteR

cık cık cık kötü öğrenci olmayın, kınıyorum seni :P 
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

neverforgivenangel

ortaokulda kocaman açılır katlanır bir kalemkutum vardı. içine küçücük harflerle dünyaları sığdırırdım ;D birde eski moda klasörler vardı içine defter kitabı açık koyardım sınav esnasında aç bak filan ;D

lisede bizde tüm okul aynı anda sınava girerdi tek ve en güvenilir kopya yolu yanında oturan alt sınıfın diğer yanındaki bizim sınıf elemanına bakarak bana sölemesiydi. bir de test sınavlarında mutlaka bir haberleşme yöntemi bulunurdu sınava özel. kocaman yemekhane elbet birileri bulunurdu 8)

linkieboppers

her ne kadar kotu bişey olsada hepimiz kopya cekmişizdir.. :) bence en guvenilir yontem yanındakine sormak..yakalanma riskin daa az.. :)

ezqi

evet  ;D yanımdaki arkim sınıfın hatta okulun en calıskanı benim sınawlarımıda o yapıyo saolsun  ;D

mi_numetal_sa

biz arkilerle birbirimizden peçete istiyoruz cwpları yazıp çaktırmadan geri alıyoz yada ineklerden biri hocayı oyalıyo bizde kağıtları değişiyoz ;D ;) :D
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

mike_feyza

ohhooo bir sürü yöntemi var şimdi bunun  ;D kitap fLn açarız öğretmenine göre yani,sonra küçük kopya kağıtları var,onlara yazarız kopyamızı,sınavda hoca kağıtları dağıtınca yazılı kağıdının altına koy,ordan bak bak yaz  :P yanımızdakine bakamayız,baksak da işe yaramaz,bütün sınawLar A'lı B'li çünkü,ama öndekinden aynen geçirme yöntemi var  ;D ;D ;D testse zaten bütün sınıf berabercenek yaparız  :P

ajan scully

of manyak kopya çekerim. hele ki üniversite söz konusu ise bu daha bi cesaret isteyen bişi. küçük kağıda yazıp elime koyuyorum ordan bak bak yaz. ya da o kağıdı sınav kağıdının altına koyup ordan  ;D
the x-files

linkieboppers

hocalarınız korksun sizden diyorum baska da bişey demiyorum.. :o

TosSsi

biz direk hocanın cantasından kagıtları çarparak yerıne yenılerını koyuyoruaz biraz kotu bi yontem ama hakedıyorlar ;D ;D ;D ;D ;D

deathwax

metinden bakarım
en önde oturduğum için hoca cevap anahtarını hazırlarken ona bakarım
cam kenarında olduğum için cama yada perdeye yapıştırırım
sıranın üstüne yazarım

black_ece

fısıldaşarak =))
bu arada dikkatimi çekti hayvani boyutta imzaları olan arkadaşlar düzeltir misiniz yani küçültür müsünüz =))

gokhan

ya test cozuyosanız....hangı soruda takıldıysanız hocanıza sorup hocam ben bu sorunun burasını anlamadım weya oyle mı dıyıp dıer arkadaslarınızdan sıfrelı yardım alabılırsınız...oksuruk weya hapsırma weya tın tın tın ses cıkartırsınız :D kı 

1 oksuruk a
2 oksuruk b ws ws ıste :d

papatya

abi direkt diyorum yandakine kağıdını aç die öle bakıyorum veya da kağıda yazıp gömleğin koluna fln sıkıştırıyorum basit şeyler yani ;D

Sumween

soru çalmak dışında her türlüsü...
Din dersindeki kopyamı hiç unutamam, bi büyük dosya kağıdının üstüne oturdum yetmedi çıkardım 4 kağıda daha baktım onlarda dua yazdığı için ayrı bi muamele gerekti tabii,gömleğin altından soktum,yakadan çektim gömleği de burnuma kadar ilikledim yazılı sonuna kadar öyle A4 girl modunda kazık gibi durdum öne doğru eğilince kağıtlar fışkırıyodu yakadan çünkü...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!