Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Recep İvedik

Başlatan primula, Ocak 17, 2008, 03:51:11 PM

Previous topic - Next topic

primula

Yapım :2008, Türkiye

Tür :Komedi

Yönetmen :Toğan Gökbakar

Senaryo :Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne

Oyuncular :Hakan Bilgin, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın, İsmail Hakkı, Volkan Can

Yapımcı :Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan, Ayşe Germen

Gösterim Tarihi :22 Şubat 2008

Özet

Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek...

Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.

Fragman;

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=X0_7uUQKER0[/youtube]

kesinlikle gidicem bu filme  :D

υηƒσяgινєη.

ebru_91

kaçmaz bu film :)
cursedprincess

lp_mike_chester

dün beyaz show dada cıktı fragmanı bencede kaçmaz ! ! !
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

madison

3 sene önce tv8 ilk defa gördüğümde,yarılmıştım,,harika ve çok alternatif bi komedyen şahan,,fragman bile güldürmeye yetiyor  :D

primula

fragmanı bile bu kadar güldürüyorsa filmi nasıldır kim bilir :D

υηƒσяgινєη.

hermione

fragmanı 8 günde 1 milyon izlenmiş  8)

Jason

Demek baya ragbet görecek, gerçekten de kaçmaz bi film..

_lp@chester_

fragman süper bişey olmuş :d

...nem!!..

bız gecen gun ulak dıe bı fılme gıtmıstık arkamızda da bıkactane kadın daha fılmın baslamasına var bıras bız arkadasla konusuyoruz dıe solemedıklerını bırakmadılar sonra bu fragman çıkınca koptular ha desen yumurtlıycaklar yanı 2 saat konusup aynı esprılerı yapıp gulduler düşünün beni  :'( soğutuyolar insanı ama kaçırmıycam gitcem çok önemli bişi gerekırse okuldan kaçayı dusunuyorum   ;D
İmZA yOk PaRmaK baSsaM

haruka

ben seviyodum bu karekteri...gitmeyi düşünüon:)

gokhan

vu fılm arogtan daha ıyı bence...=) facebook muhabetı cok ıyı ya :)

beanlie

şahan gokbahardan nefret ediyorum berbat bi flim olduu kanısındayım we gtmeyi düşünmğyorum :D

genç rockçı:-)))

çok süper film yapmış burayada 22 şubat geliyo kaçmaz bu film ;D fragmanları bile bi acayip  ;)
akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin:D

madison

konuşma laynn  :D

lpbn

gitmek lasım valla.. ;)
snowflake in my hand