Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

davullar...

Başlatan makinacı, Eylül 08, 2006, 10:15:32 PM

Previous topic - Next topic

ıllp

''lpfan659 : robun baterisi mi yakışıklı?'''
hyr ya robun baterisi deil puaha:Dben bizzat rob'un kendisine hastayımda:D:D

Ra[P]uNzEL

Quote from: shimy on Aralık 22, 2006, 01:59:54 PM
e kaç kişi davuldan anlıoki :)
walla yenı gordum o yuzden ayıpsın shımy cım yya benı begenmıormusunuz :D :D :D ben anlıorum abıcım kalbımı kırıdnız aama bole ımalı ımalı konsumayla :D :D :D :D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

shimy

mesaj tarihine bakarsan daha sen üye bile değildin o mesaj atıldığında ahaha :D anlıyorsan en mutlu sana =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Ra[P]uNzEL

Quote from: lpfan659 on Haziran 18, 2007, 11:16:25 AM
Quote from: baterist12 on Haziran 17, 2007, 09:40:12 AM
Quote from: Littleches on Aralık 27, 2006, 02:37:28 AM
Bu konuyu çok gördüm fakat yazmak gelmiyo içimden :) Çok tuhaf bir davul setup'ı var Rob'un ilgimi pek çekmiyor açıkcası..

Linkin Park grubunda olmasa belki körelmez diyeceğim herife fakat o grupta oldukça Rob hep aynı Rob olacak , sürekli  [kick, cross, crash] üçünü kullanıyo adam .. Alıştık artık Rob'a ben size bir setup'ının fotoğrafını koyayım birde ünLü bir davulcu setup'ı koyayım sölemek istediğimi anlarsınız :)

Haa bu demek değil ki Rob kötü ir davulcu adam hata yapmayan en genç davulculardan biri , birçok sponsor teklif getiriyor adam'a adam istemiyor.. Oldukça başarılı bir davulcu fakat bu gibi bir grupta davul'u ancak bu kadar duyarsınız ...

ROB'a ait setup ;

Joey Jordison'a ait setup ;

Mike portnoy'nin setup'ı ;

Chris adLer'a ait setup ;

Jimmy degrasso'nun setup'ı

Neden Linkin park'ta davulu duyamadığınızı açık açık gösterdim :)
gercekten saol zate rob un bateri si bnm resmim bu adamla kesin kapıscam yya hele su opeth deki adam la anathema daki herif manyak calıo yya rob u walla yenerler ;D ;D ;D Ayıp olmasında ;D ;D ;D ;D :D :D

abi kim kimi neyde yeniyo ben anlamadım
abi bıraz gec bastım ama olsun :D :D abı rob cok ıı harıka ama opeth nın ve anathemanın bateristleri bu adama bın basar ben buyuk bır lp FANIYIM ama bu opeth katatonia ve anathema gruplarındakı bateristlwe dunya capındakı tek adamlar sıdmı anladınmı kardesım :D :D :D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

simariq

o kadar ßuyuge ne gerek var ßence roß cok gusEL caLıo.:D

ıllp

o bateri resmi asırlar öncesinden kalma bi kere şimdiki baterisi daha iyi :-* :-* ;) ;D

Chaz.Glsn.Mike

Davul sesini severim ama  çalmayıı  ???  ;D
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

kmkzefrvr

favorim mike portnoy ama mike da güzel çalıo ama mike portnoy 1
dominator

Requiem

Quote from: kmkzefrvr on Mart 15, 2008, 05:21:57 PM
favorim mike portnoy ama mike da güzel çalıo ama mike portnoy 1

Sen şimdi Mike Portnoy'la Mike Shinoda'yı mı karşılaştırıosun.. Ben mi yanlış anladım? =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

lpbn

valla bana gre bu gruba uygun bi davul kullanılıo daha büyüğüne fln hiç gerek yok. gayet de güzel çalıyo live in texas da da olduğu gibi.
snowflake in my hand

the_R8Ds

robun baterisini kotu goruyorsunuz da rob un baterisi coq ii goruntu olarak ii olmasada dawulu coq kaliteli bir dawul sadece dawuluna bakmakla olmuyor kullandıgı dawul hardweri coq kaliteli bas pedalı coq kaliteli bunlara nie bakmıyorsunuz sadece zile we dawula bakıyosunuz zili kotu deil aksıne coq kaliteli ziller kullanıor rob zildjian A serisi zillerin tanesi en kotusu  400 $ dan baslıor yani neresini begenmediniz anlamadım kullangı baterisine werdigi parayla burak ın baterisinden 2 tane alır bi kere robun mantıgı kalitesiz coq alacagıma  kaliteli ama az alırım daa ii mantıgını kullanıor bole dierek mike in joey un baterisi kalitesiz demiorum ama onların baterilerini sponsorları alıor istese rob da sponsor bulup ole bi bateri alabilir ama adam istemior