Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Cradle Of Filth

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:04:57 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

qürültü de diröpörtajlarında okudum türkiye ye qeleceklerken qrubun bişeycisi tr ye qelmelerini iptal etmis.sebep olarak holiqanları söylemis :D ama yinede tr ye qelmeyi cok istiyormus dani.. :Dröpörtajı yazıcaktım ama icerde üsendim iceri qitmeye :D bi ara röpörtajı da yazarım..
bu arada dani nin en sevdiği sey de bos zamanlarında ailesiyle vakit qecirmekmis(:

NOT:edit kuralını çiğnemek zorunda kaldım :D

black_ece

ben bunların sadece bi albümlerini falan dinledim heralde ya ya da öyle zannediyorum böh bilmiyorum ya

lpkolik

ne kadar savunmaya kalksamda evet live performance ları bad  :ünlem: kötü ya pek iyi değil yani.dani türkiye'yi çok sevdiğini söylemişti gerçi gerekçesi kötü nese boşverin :wink:

beanlie

metal konusunda iyi bi grup sayılır ama o kdrda iyi sayılmaz çok fazla tanınan bir grup olmamasına rrağmen nymphetamine şarksıı çok bilinir bana görede güsel bi grup:)

Mr. MeTaLkiSS

Düşüncemi söylemem gerekirse nymphetamine milletin birbirine bakıp aa bu da dinliyo dinliyim fln diye özenerek dinledii ve bildii bi şarkı bence gayet berbat bi şarkı :D bi ara ben de milletten etkilenerek beenmiştim kabul ediyorum ama kötü
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

makinacı

mannequin şarkıları güzel de ben o adamın sesinin oynanmadıına inanmıorum...orijinal ses öle olamaz olsa live lerde belli olurdu
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

Bu aralar Cradle çok dinliyorum, peşpeşe...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

makinacı

abi biraz sahte gibi gelior bana bu grubun güzel şarkıları...yani bir şarkı canlı ile kayıtta bu kadarmı farkeder...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

kaanfblp

yeah black metal C.O.F.

.(....\............../....)
. \....\........... /..../
...\....\........../..../
....\..../´¯.I.¯`\./
..../... I....I..(¯¯¯`\
...I.....I....I...¯¯.\...\
...I.....I´¯.I´¯.I..\...)
...\.....` ¯..¯ ´.......'
....\________.·´
.....l-_-_-_-_-_-l
.....l-_-_-_-_-_-l
Linkin Park & System Of A Down

Schizrophenic

gayet piyasa bi gruptur kendileri.sevmem Dani den de nefret ederim :S

Üzerimdeqi laneti seviyorum

ölü gelin

bi türlü ısınamadım  :D bazen tırstığım bile oluyor :D öyle çok gaza getirecek şarkıları yok :D şöle elementim gibi disturbed gibi chimaira gibi daan duun girse :D

Chaz.Glsn.Mike

Dani  sevmiyorumm kesinlikle
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

InnOCenT_SiNNeR

Ben pek sevmiorum bunları ya Her ghost ın the fog, nemesis, nymphetamine sarkıları fena deil onun dısından fazla dinlemem

the_R8Ds

ben dinliorum daninin makyaji coq hosuma gidio tam benlik nymphetamine, mannequin, tonight in flames ,tepmtation sarkilari coq gusel bence

InnOCenT_SiNNeR

nymphetamine sarkısı gzel sarkı da buraa yazana kdr 10 dk gecio  ;D kimse de doru yazamıo bu sarkının adını