Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

ya su satanıst kelımesını duymaktan bıktım.....

Sumween

Artık alışmadınız mı millet?..
   Metal müziğin içinde olmayanların bağdaştırması gayet normal bi dıştan bakın dinlediğiniz müziğe, bi empati yapın adamlar bas bas bağırıyor, geneli şiddet yansıtıyor ve çoğunlukla siyahlığın içindeler (illa kıyafet için demiyorum) dolayısıyla pek bi fikri olmayan elemanımız bu kesimi ''şeytani'' görüyor. Doğal...
   Ha şöyle de diyebilirsiniz, örneğin Linkin Park ve benzeri gruplar için ''adamların öyle bi siyaha düşkünlüğü yok, dış görünüşleri normal, bunalımlı vs. halleri de yok, evli barklılar hatta, müziklerinde de öyle aşırı bi sertlik yok; o vb. grupları dinlememize rağmen hala niye bu bağdaştırılma yapılıyor?'' ee rock-metal müzik deyin de, damganızı yemeyin derim. Adınız çıkmış dokuza inmez sekize yani.
   Size tavsiyem açık ve net: eğer ki öyle bunalımlı,siyahi hallerde değilseniz buna rağmen ''satanist'' diye adlandırılıyorsanız, söyleyen kişiyi iplemeyin abicim. Cahildir...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Darkshines

şeytan siyah giyer hatta ayakkabıları da kemal tanca'dan siyah köselelerdir. şeytan metal hard rock falan dinler hatta ve hatta manyard çok yakın arkadaşıdır ve bunu da duyurmuştur: bütün (Türkiye) halkı duyun bilin ki ben siyah giyer metal dinlerim diye.
oldu da don kalmadı siyah don geçirdik. oldu da manyard ya da başkasının şarkılarından vazgeçemez olduk. olsun varsın satanist olalım a.k
he "satanist olmanın ölçütü bi kere sert dinlemek lan lavuk." diyosanız da o kadar sert dinlemediğimden yobaz oluyorum herhalde. sevgi,saygı.

deathwax

Quote from: gokhan on Şubat 01, 2008, 07:27:33 PM
aynen

ÖzLeM

kesinlikle...

neverforgivenangel

ahahaha varya bugün gülmekten yarıldım...  adamlar ( cahiliye insanı ;D)satanistler kedi peşinde koşuyor diye artık onlara satanist yerine bakın satanist yerine  satanPist demeye başlamışlar bunu bide övüne övüne anlatıyolar yav ::)

kaderLp

Quote from: deathwax on Şubat 07, 2008, 07:20:43 PM
Quote from: gokhan on Şubat 01, 2008, 07:27:33 PM
aynen
bnde ya 

lpbn

çok sıkıldım artık anlatamam ne alakaysa  >:( kimse bunu idrak edemiyor.bazı   cahiller metalle bağdaştırmıyor mu ne diyim yani..*?
snowflake in my hand