Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

en sevdiğiniz online oyun...

Başlatan TosSsi, Kasım 03, 2007, 03:21:50 PM

Previous topic - Next topic

hangi online oyunu daha çok seviyorsunuz???

World Of Warcraft
Knight
Star Craft2
Silkroad
okey

ezqi

niye? kızlar oynayamazmı? kızlar knight oynama özürlümü???

TosSsi

bencede knighti herkes oynayabilir ama DİKKAT bağımlılık yapıyord...

ezqi

evet  ???

sametb

valla bencede en gussel oyun KNİGHT ONLİNE bnm server ronark ardream kasıyorum herkesi beklerim  ;)

S@N£M_LP

bnde knigt oyuyorum aslında oynuyodum bıraktı ve bnde hiçde bağımlılık yapmadı ama güzel oyun :D
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU

The sun goes down
I feel the light betray me

ShapeshifteR

goalunited oynuordum uzun zmandan beri... yeni yeni WOW oynamaya  başladım acaip sardı... eh bunda arkadaşın 59 luk mage hatunu bana vermesi de etkili oldu  ;D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

the_R8Ds

Quote from: ShapeshifteR on Mart 03, 2008, 05:27:07 PM
goalunited oynuordum uzun zmandan beri... yeni yeni WOW oynamaya  başladım acaip sardı... eh bunda arkadaşın 59 luk mage hatunu bana vermesi de etkili oldu  ;D

wow oledir ilk bashta ark bana oyunu oynayan herkese esit adil oldugunu soleyince beni coq heweslendirmishti oyunu oynayinca ses olsun grafik olsun oyunda werilen gorewlerin guzellikleri olsun oyundaki herkesin esit olması oyunu bi baska zewkli kılıor  ne yasık ki oss yusunden shimdi oynayamıorum  bu yusden yasın gelmesini iple cekiorum  ;D

crazy_bennington

POPOMUNDO
When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistake
Staring back at me.

Ruhumu YakaLayın çünkü o aRtıK uçMak iStiYoR

MT

Counter strike. profesyönelim. internette takım maçınada gelirim. walla diom. ulaşmak isteyen profilimde msn im var bilader. Çok pis aim kasarım. Hadi len ordan dedirtecek headshotlar kaçırıyorum bazen bileklerimden. hissediyom oyunu hissediyom. içime doğuyo adamın hangi stilde öleceği. Çok pis takım yönetirim. Manyak taktiklerim var. dinlerlerse lafımı manyak Clan maçı yaparım. . Adminlik ve clanım yok sormacaksanız cvp olsun.  Adminlik alınca amele gaynüüy de o yüzden almiyom. ööfff dilimde tüy bitti beee. CS kasalım biladeeeer. Hazırlık öğrencisiyim. vakit geçmiyo Cvp gelsin plüüzz.
Ayrıca anketi açan arkadaşa seceneklere cs ve aeo gibi online devlerini koymadıgı için esefle kınıyorum..
|v|

prensesss

ben oyun oynanmam kiii . sevmem yani.. ;D 
. . . EvAnEsCeNcE . . .

Requiem

Quote from: MT on Mart 14, 2008, 05:19:46 PM
Counter strike. profesyönelim. internette takım maçınada gelirim. walla diom. ulaşmak isteyen profilimde msn im var bilader. Çok pis aim kasarım. Hadi len ordan dedirtecek headshotlar kaçırıyorum bazen bileklerimden. hissediyom oyunu hissediyom. içime doğuyo adamın hangi stilde öleceği. Çok pis takım yönetirim. Manyak taktiklerim var. dinlerlerse lafımı manyak Clan maçı yaparım. . Adminlik ve clanım yok sormacaksanız cvp olsun.  Adminlik alınca amele gaynüüy de o yüzden almiyom. ööfff dilimde tüy bitti beee. CS kasalım biladeeeer. Hazırlık öğrencisiyim. vakit geçmiyo Cvp gelsin plüüzz.
Ayrıca anketi açan arkadaşa seceneklere cs ve aeo gibi online devlerini koymadıgı için esefle kınıyorum..

Öncelikle söyliyim bu kadar iddialı konuşabiliosan söylediğin kadar iyi bi cs oyuncusu değilsindir =)

Benim şahsen son favorim Team Fortress 2
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

lpbn

popomundo  :D onun dışında zaten pek oynamam
snowflake in my hand

Sumween

Hitman!
Unutamıyorum o adamı abi.. Halbuki oynamayalı yıllar oldu! Ensesindeki barkod dövmesini az izlemedim :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ousan

Quote from: Sumween on Nisan 02, 2008, 11:31:40 PM
Hitman!
Unutamıyorum o adamı abi.. Halbuki oynamayalı yıllar oldu! Ensesindeki barkod dövmesini az izlemedim :D
hitman online oyunmuydu :O

Sumween

Haa.. Olmaya da bilir :D Bilmiyorum...Sanmıyorum! Her neyse canım! Oyundu :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!