Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Çin işkenceleri

Başlatan prensesss, Mart 23, 2008, 02:51:03 PM

Previous topic - Next topic

prensesss

1- idam edilecek adamın yanı başında bir sac hazırlanırmış ve bu sac allttan verilen ateşle iyice kızdırılırmış...kafası kesilen adamın kafasını kestikten hemen sonra bu saca bastırırlarmış...sıcaktan dolayı kan beyinde 2 saniye kadar dolaşacağı için adama yerde duran cansız bedeni son defa gösterilirmiş...

2- suçlunun derisini yüzüp denize atarlarmış...(acıyı tahmin edin artık)

3- suçlu ortası delik bir sandalyeye cıplak bir şekilde oturtulurmuş...bu delik yere içinde fare olan bir kase yerleştirilirmiş...ve kaseyi alttan yavaş yavaş ısıtırlarmış...tabiki sıcağa dayanamayan fare çıkacak biyer bulamayınca suçlunun makattan kemirmeye başlayıp en son ağzından çıkarmış...

4- suçlu güneşin altına ellerinden bağlı biş şekilde yatırılırmış...suçlunun saçları kazınıp kafasına deve derisi geçirilirmiş...deve derisi güneşte eriyip suçlunun kafasına yapışırmış...saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlarmış...bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda adam ölürmüş...

5- suçlunun sığabileceği bir çukur kazılır ve suçluya tıkabasa yemek yedirilirmiş...dışkısını da o çukura yapmak zaorunda kaln adam bir süre sonra dışkılarının bedenini çürütmesiyle ölürmüş...

6- suçlunun kafası kazınırmış ve suçlu bir direğe hiç hareket edemiyeceği şekilde bağlanırmış...ve üstten damlalar halinde soğuk su damlatılırmış...damlalar bir süre sonra balyoz etkisi yaptığından adamın delirmesi sağlanırmış...

7- suçlunun göz kapaklarına iğne batırılırmış...ve adam bir süre sonra daynamayıp gözlerinin kapatır ve kör olumuş...(adamın biri 2 günün dayanmış)

8- suçlu 10 metre karelik bir odaya kapatılırmış...ve burdan hiç çıkartılmazmış...yemeği düzenli olarak verilen adam tuvalet olmaması nedeniyle tuvaletini odanın bir kenarına yapmak zorunda kalırmış...bir süre sonra yaptığı dışkı ve idrarların zehir salgılamalarından dolayı adam zehirlenerek ölürmüş...

9- suçlunun göz kapakları açık kalacak şekilde tutuluruş...ve belli bir mesafeden ellerinin adamın gözüne doğru ileri geri sallarlarmış...saatlerce süren bu olayın sonunda adam kafayı yermiş....

10-at hırsızlarını önce sırtından kırbaçlarlarmış sonra çölüm ortasında tuzlu bi direğe keçi derisiyle bağlarlarmış ve önünede bi tas su koyarlarmış adam suyu almak için eğildiğinde keçi derisi esnek olduğu için adamı direğe yapıştırırmış
. . . EvAnEsCeNcE . . .

bLOODsUCKEr

ııııyyy iğrenç
çinlilere bvak sen hele
harbiden çin işkencesi ha

linkieboppers

6. yı eğer -izleyenler varsa bilirler- discovery dekı mythbusters programında denedıler.. deney soyle yapıldı : ordakı kızı ellerı bağlı bi şekılde masaya yatırdılar ve hiç durmadan damla damlatan bi aletın altına yatırdılar..kız tam 2 saat boyunca oyle durursa mit doğrulanmıs olacaktı..ama 2 saat dayanamadı..ve sanıldığı gibi balyoz etkısı yaptığından değil..ruhsal dengeyı bozmasından dolayı o işkence kullanılıyor yoksa balyoz etkısı falan yapmıyor..ben bile programı izlerken kotu olmustum..sonuc olarak orda fiziksellik değil ruhsallık on planda..
ki cin işkencelerının çoğunluğunda da ruhsallık on plandadır..bir insanın ruhsal ozellılerını bozduğunda o insan fazla dayanamaz ya delirir ya da olur zaten..

prensesss

ben bunları kendi fikrim olarak yazmadım, öle yazıodu. zaten ordada delirmiş dio yani balyoz etkisendenmidir bilmem.ama sennde dediin gibi ben o su sesini başka birndende duymştum daha çok ruhsal etkisi oluyo..
. . . EvAnEsCeNcE . . .

InnOCenT_SiNNeR

ewt 6 yı denemislerdi ama sadece baglanınca oluyomus Kari delirdi ama Adam ohh keyif yaptı walla  ;D

Sumween

Hmm ilginç... Psikotik işkenceler fiziksellere tercih edilir ama. Yani sadist biri için karşısındakini yokedişteki zevk psikolojik işkencelerde daha yüksek olur, kesinlikle daha mahvedici...  Onun dışında Fransız işkencesi gibi softlar da tercih edilebilir. :D Yemek tarif eder gibi oldu biraz. arzuya göre mağdura tuz,biber sürünüz fln.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

psiklojik olarak delirtmek warken öldürmeye ne gerek war zaten delirttikten snra hergün öldürürmüşçesine zevk alırsın :D

LpNumB

En hafifi 8. gibi geldi  ::) hafife bak sen  :P

LinkinBerk

ben de bi tane yazıyım bari;
ince uzun bir cam parçası kurbanın cinsel organına sokulur ve kurbanın onune bir fahişe konur fahişe soyundukça kurban ereksiyon olur ve cam cinsel organın içinde milyon parçaya bolunerek akla hayale gelmeyecek
acılar verir..

prensesss

bu en ireç olanıymış yaa :S  ay çok kötüüü.
. . . EvAnEsCeNcE . . .

Sumween

Quote from: LinkinBerk on Mart 23, 2008, 10:29:42 PM
ince uzun bir cam parçası kurbanın cinsel organına sokulur ve kurbanın onune bir fahişe konur fahişe soyundukça kurban ereksiyon olur ve cam cinsel organın içinde milyon parçaya bolunerek akla hayale gelmeyecek
acılar verir..
izlemesin ne var. iki dakka kapayamıyo mu gözünü... yok izlicem acımı da çekerim diyosa kendi işkencesini kendi yapıyo demektir!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

the_R8Ds

tabi cinde o kdar nufus olunca bole fantezilere kurban gidecek adam coq oluor surekli yeni bir iskence  turu cıkıor tabii adamların dusunceleri heralde sudur nasıl olsa daha bir suru adam war bir tanesi gitse ne olur buna da iskence cektirelim mi diolar napıyorlar  ;D 

ShapeshifteR

acılar verir..

baka baka ereksiyon mu olunur ? hadi bi faaliyet olsa nese  :P
eğer o şekilde ereksiyon olunuyorsa, camı yerleştirene kadar oooooo  ;D
fahişeye yetecek kalori kalmaz  :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

LinkinBerk

Quote from: ShapeshifteR on Mart 25, 2008, 11:40:43 AM
acılar verir..

baka baka ereksiyon mu olunur ? hadi bi faaliyet olsa nese  :P
eğer o şekilde ereksiyon olunuyorsa, camı yerleştirene kadar oooooo  ;D
fahişeye yetecek kalori kalmaz  :D
ereksiyon cinsel organın sertleşmesidir.sen sanırım boşalması falan gibi anladın.ve baka baka da ereksiyon olabilir.(pardon konu farklı bi yere kaydı ama neyse :) )

lpbn

en ktüsü 7 valla kim ne derse desin iğrenç bişi o ya gzlere iğne batırmak  :o dierleri hafif kaçıyo buna gre
snowflake in my hand