Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Bu Yıl Rock'n Coke Yok

Başlatan primula, Nisan 13, 2008, 03:33:37 PM

Previous topic - Next topic

primula

Coca-Cola tarafından Pozitif organizasyonu ile 2003’ten bu yana düzenlenen Rock’n Coke Festivali’nin, sanatçı sıkıntısı nedeniyle bu yıl yapılmayacağı açıklandı. Rock’n Coke Organizasyon Komitesi’nin yaptığı açıklamaya göre her yıl çıtayı yükseltmeyi hedefleyen festival, bu yıl hedeflenen uluslararası sanatçıların turne programlarının Rock’n Coke takvimine uymaması, bazı sanatçıların ise bölgemiz coğrafyasında turnede olmayışları nedeniyle iptal edildi.

Bu kararı çok zor aldıklarını söyleyen komite “Bu yıl İstanbul’a ve geçtiğimiz beş senede oluşan Rock’n Coke nesline bekledikleri heyecanı yaşatamayacağımız için büyük üzüntü duyuyoruz. Ancak, festival ateşi içimizde ve bu ateşi hep birlikte büyütmek için şimdiden çalışmalara başladık. Amacımız, 2009 yılında Rock’n Coke İstanbul Festivali’ni daha da geliştirerek, siz müzikseverlerle yeniden buluşturmak.” dedi.

alıntıdır.

υηƒσяgινєη.

NEVERlandLP

aa neden ama ya üzüldüm ben buna şimdi :(

Littleches

Türkiye'ye bu sene çok sayıda kaliteli müzisyenler geliyor haliyle bırakın da iptal etsinler.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

oha björk le metallica yla fln nasıl yarışsınlar ki :D:D
bu arada metallica nın official sitesinde yayınlandı 27 temmuz da istanbul ali sami yen de diye

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: Littleches on Nisan 13, 2008, 06:38:25 PM
Türkiye'ye bu sene çok sayıda kaliteli müzisyenler geliyor haliyle bırakın da iptal etsinler.
evet bnce de zaten Haziran da Temmuz da fln bir suru isim sahne alıcak. O yuzden o kadar onemli olucagını sanmıyorum.

lpbn

aa hadi yaa
Quote from: Littleches on Nisan 13, 2008, 06:38:25 PM
gerçi evet bnde katılıyorum
snowflake in my hand

ebru_91

tüh tam bu sene gitcektim ben ya :/
cursedprincess

beanlie

bu senede olmasın saki çok umurumda :P

ousan

banada mail geldi bu konu hakkında :)

LpNumB

Hay.. ama ya tam bu sene gidicem :S olucak iş mi..

EBRU ?!

pfff...nie yaw
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

Darkshines

radarlive de iptalmiş. hayırlı olsun.

mi_numetal_sa

puff ya geçen sene iyiydi sanatçı mı yok dünyada :p
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

ezqi

:S cok üzüldüm  8)

linkieboppers

tum organızasyonlar iptal oluyo bu ne ya..!!? :-\