Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chester Charles Bennington

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 03:56:55 PM

Previous topic - Next topic

delilah

ben de duymuştum kanser lafını iki üç  yıl önce..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

b:shRa

ne diosunuz ark.lar tanrı korusun chazzy'yii =))

shimy

yok ya ööle bişi bir deli bi kuyuya taş atıo 40 akıllı çıkaramıo hesabı :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

yok dediysek yok kurcalamayın :D:D

Dehşet xXx

Ayhh!! saçmaLamışLar haaa  :S

Littleches

Kanser değil ama olacaktı .. 4 kere ameliyat oldu , gırtlaktan bağıra bağıra zedelemişti ses tellerini ve ameliyatLa bi süre yasak geldi sahne alınmayacak diye bi süre dinLendi .. Eğer yasağa rağmen hala şarkı sölese idi kaçarı yoq gırtLak kanseri olucaktı şarkı sölemeyi bırakın konuşamayacaktı biLe .. Kötü bi durum .!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

yaaazıııkkkk geçmiş olsun diyelim bari :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ayyy eet yazıkk .. ama ben diodum bu çocua bişey olucak böyle bağıra bağıra diye :) ya ama gerçekten kendini zorlayınca bi dikkatli bakın;;gırtlak-boyun civarındaki damarlar nası oluyo ..

Sumween

Quote from: b:shRa on Ekim 04, 2006, 03:14:18 PM
ayyy eet yazıkk .. ama ben diodum bu çocua bişey olucak böyle bağıra bağıra diye :) ya ama gerçekten kendini zorlayınca bi dikkatli bakın;;gırtlak-boyun civarındaki damarlar nası oluyo ..
hiç böle hem komik hem wahim bi cümle görmedim ayy chaz e bişi olsaydı kim böğürücekti bizim tüylerimizi diken diken edicek kadar :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: Sumween on Ekim 04, 2006, 08:23:09 PM
Quote from: b:shRa on Ekim 04, 2006, 03:14:18 PM
hiç böle hem komik hem wahim bi cümle görmedim ayy chaz e bişi olsaydı kim böğürücekti bizim tüylerimizi diken diken edicek kadar :)
yine yardın beni sumween ya :D

bu arada ben o ameliyat meselesini bilmiyordum saol littleches hakkaten üzüldüm adama ya
ay canım kıyamam ben ona :D

ms.messer

bende bi arkdaştan duyduydum bu meseleyi ameliyat filan ama o derece olduunu bilmiyodum.

muzzy

bende ilk burda duyuyom yoktur öle bişi...

black_ece

abi çok fenayım yardım edin kurtarın beni ben bu adamın sesini duyunca bi fena olmaya başladım özellikle albüm dışı şarkılarda what s in the eye da ve system de crawling de carousel de falan böyle gözlerim doluyo ya

aramısa hoşgeldin :D aynı şey bana da oluyo .. amynin sesini duyunca da oluyo,,chazin haykırışlarını da ..

black_ece

yok her zaman olan bişeydi o ama bu dönem çok kötüyüm chester ın sesini duyunca bak çığlık falan demiyorum adamı görünce böyle sesini falan duyunca bi fena oluyorum ağlamak geliyo içimden ki anathema bile bu kadar duygusallaştıramaz beni o derece bunalım yaptım :'((