Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Children Of Bodom

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:06:32 PM

Previous topic - Next topic

wape

ne olduğunu biliyorumda
hani kafandaki bişeyi, melodiyi falan doğaçlama(sallama :mrgreen:) çalmaya çalışırsın, onumu yapmaya çalışmışları kasdettim

Requiem

Anlamadım hala ne demek istediğini..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

wape

ya sorunun cevabını büyük ihtimal bilmiyorsun ama;

bu parçaya daha önceden çalışmışlardamı böyle çalıyolar yoksa o anda kendi yetenekleri sayesindemi uyduruyorlar

sende hiç bir insan çalamaz demişsin, bence çalınmayacak kadar imkansız bişey değil

Requiem

Abi doğaçlama dediğin şey anlık bir şeydir.. Doğaçlama o an aklına ne geliyosa hangi notaya basmak içinden geçiyosa onu yaparsın ve yavaş yavaş notalar anlamlı sesler oluşturunca ortaya bir şeyler çıkmaya başlar.. Doğaçlama budur.. Tabi ki daha önceden çalışılmış bir şey.. Çalışılmadan 2 gitarla Vivaldi çalınamaz.. Yoksa hadi kafamıza göre bu parçayı çalmaya başlayalım demiş olamazlar..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

lpkolik

özellikle geçen sene çok sevdiğim bi grup izmire gelcek söylentisinde bile tansiyonum çıkmıştı arkadaşlar tuttu tabi hikaye oldu.The Final Countdown şarkısıyla çok iyi kafa sallanabilir :wink:

black_ece

bunlar the final countdown ı mı coverladı !!!!!!!!!!!!!!!!!

selinkinpark

evet :D

black_ece

yollasın lan biri msn den !!!
:D

lpkolik

oke yollarım :wink:

selinkinpark

ece yollarım sana bende var live da var(=

bloodwrath

60'lı yıllarda Helsinki şehrinin merkezine bir saat uzaklıkta bulunan Bodom gölü kenarında 4 öğrenci parçalanarak öldürülür. Bu olay Finlandiya tarihine en vahşi ve gizemli cinayet olarak geçer. Katil hiç bir zaman bulunamaz. Bu leziz grupta ismini o gölden almaktadır birçoğumuzun bildiği gibi grubu şu tarz yapıyor bu tarz yapıyor diye adlandırmak çoğu kez imkansız. Kimine göre space,kimine göre power kimine göre black metal ve kimine görede death vokal ağırlıklı parçalar...Bunun hiç bir önemi yok sonuçta kendilerine has orjinal bir tarz yakalamışlar. (kendimize has bir tarz yaratalım derken ortaya kuru gürültüden başka birşey çıkaramayan gruplarıda biliyoruz) Alexi'nin müthiş scream vokali sırasında aynı anda headbang yapıp solo olayında kırık melodiler atması kesinlikle görülmesi gereken enfes manzaralar. Tabi bunu şimdilik ancak konser videolarında görebiliyoruz:( Ve albüm kapaklarınında muhteşem olduğunu belirtelim ;)

Metalwrath

Alexi nin müthiş scream vokali cümlene katılmıyorum..Adam cok yetenekli , mükemmel çalıyo virtüöz de tırmanıyo resmen ve sahne yetenegi harika..Ama vocal Alexinin ve CoBun zayıf halkası bence..
Horse , Woman , Weapon..

thanoth

Grup o kadar koordine ve toplu ki vokalde eksik varsa bile tarafımdan fark edilmedi- dediğim gibi belki koordinasyon illüzyonudur,ama sanmam. Çok değerli bir gruptur.

-yani hayır,ben de vokalin flawed olduğuna katılmıyorum.  ;D

Mr. MeTaLkiSS

Hate me, Everytime I die, Aces High çok bomba :) Şarkılarının tamamı güzel gibi aslında pek ayrım yapamadım :D Biraz da benziyolar gibi birbirlerine dinlemeye deam edip Hate me ve Everytime I die gibi şarkılar çıkarmam lazım kesin çıkar yani çok iyi grup. Grup Finlandiya diil de Amerika çıkışlı olsa dünyada baya bi duyulur ve aşırı bi üne sahip olurdu bence
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

thanoth

CoB Bence,

1-Angels don't kill
2-Bodom Beach Terror
3-Trashed,Lost & Strungout
4-Lil' Red Riding Hood
5-Hate Me

diye gider...tabii abartı derecede iyi bi albüm olan Hate Crew Deathroll'u kesinlikle dinleyin.Başka hiçbişeyini dinlemeseniz de dinleyin,türü sevmeseniz de dinleyin.

Benim dinlediğim en iyi albüm.