Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Rammstein

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:09:06 PM

Previous topic - Next topic

blind_clown

Quote from: delilahRAMMSTEİN benim idolüm büyük hayranıyım.. son albümü ile de büyük bir başarı yakaladılar bence.. bir de reise reise albümünü beğenmemişler abim demişti.. beğenmeyenler müzik eleştirmeni.. içinde los gibi dalai lama gibi amerika gibi şarkılar olan bir albüm nasıl beğenilmez aklım almıyor..
keine lust u unutmayalım lütfen!!! :D eleştirmenlere ne bakıon ya o albüm süper bence..bi de moskau var ft tATu..  :D mein teil desen ayrı bişi bi de ohne dich slow ama cok hos..hangi zevksizler begenmemiş o albümü ya..hepsi su gibi aklımda o albümün cok ii bence :ünlem:
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

brad

Quote from: RequiemGrup 84 'ün parçalarına çektiği bi klip Rammstein'ın Du Hast klibinden çalıntı gibi geliyo bana..

nasil bi benzetme dir yaa  :razz:  kmse rammstein olmaz olamazh !
Hiç kimse mükemmel değildir ..

Requiem

Quote from: brad on Eylül 23, 2006, 10:52:17 AM
Quote from: RequiemGrup 84 'ün parçalarına çektiği bi klip Rammstein'ın Du Hast klibinden çalıntı gibi geliyo bana..

nasil bi benzetme dir yaa  :razz:  kmse rammstein olmaz olamazh !
Du Hast'ın klibinde takım elbiseli adamlar sandalyeye oturttukları beyaz gömlekli adamı hırpalayıp en sonunda üzerine benzin döküyorlar ve çakmakla yaktıktan sonra klibin son sahnesinde ev havaya uçuyor.. Aynı sahneler bu grubun klibinde de var.. Sence de benzemiyor mu?
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

beanlie

yanlış bilmiyorsa tam hitler hastası manyaklar ama şarkıları güzel du hast-amerika-hitler-kokain-ichwill şarkıları en iyileri :)

muzzy

hitler şarkısı bayaa ilginç güzel bişi...bide du hast bayaa iii...bu arada hitleri yahudi düşmanlığı yüzünden bende sewerim...

neverforgivenangel

ya bu adamları dinleyip de aşık olmamak(müziklerine tabii ki) ne mümkün. amerika,sehnsucht,rosenrot,mein teil,moskau ve dalali lama en favori şarkılarım....

Mr. MeTaLkiSS

Abi neyine aşık olucan ya :D Bildiin müzik işte heryerde var çok zor deil yaptıkları şey :D bu arada bi konserlerini izledim adam kendisine bi hortum bağlamış annadıım kadarıyla arkadan açıyolar (hortumun ucuda erkeklerin cinsel organı gibi ) Adam seyircilerin üzerine süt fışkırtıyo :D Gül gül öldüm lan sahne şowlarına çok önem veriyolar cidden müzik deil de sahne şowlarıyla iiler bana sorarsanız
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

selinkinpark

sarkı da stripped mi biseydi hatırlayamadım adını sarkının biliyorum o konseri hahaha :D
till alıyo flake i...(=

Requiem

Bir dil, rock müziğe bu kadar yakışır herhalde =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Metalwrath

Amerika şarkısı fena değil..Bende klibi var..Amerikadan kurtulmanın mümkün olmadıgını çok güzel bi şekilde dile getirmiş..Yani ne kadar protesto edersek edelim sonucta onun mallarını kullanıyoruz..Neyse..Almanca olmasına ragmen hoş grup..Ayırıca müthiş derecede zenginler..İnanılmaz derecede hemde..
Horse , Woman , Weapon..

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: selinkinpark on Nisan 03, 2007, 09:12:38 PM
sarkı da stripped mi biseydi hatırlayamadım adını sarkının biliyorum o konseri hahaha :D
till alıyo flake i...(=
stripped deil bcuh dich lan şarkının ismi :D
Limp Bizkit forever...

neverforgivenangel

izlemeyenlere ve bilmeyenlere   "live aus berlin" görüntülerini tavsiye ederim...canlı perfomans nedir görün..

selinkinpark

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Nisan 04, 2007, 02:29:03 PM
Quote from: selinkinpark on Nisan 03, 2007, 09:12:38 PM
till alıyo flake i...(=
stripped deil bcuh dich lan şarkının ismi :D
ne bilim lan öle bisiler yazıodu haha (=
edit:doru ya :D

ayrıca evet o performansı izleyin derim bende(=

delilah

Quote from: neverforgivenangel on Nisan 05, 2007, 12:02:50 PM
izlemeyenlere ve bilmeyenlere   "live aus berlin" görüntülerini tavsiye ederim...canlı perfomans nedir görün..

kesinlikle katılıyorum sana
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Mr. MeTaLkiSS

Engel, Marilyn Mansonla yaptıkları Clawfinger, du hast, keine lust, stripped, buck dich fena şarkılar diil dinleyin
Limp Bizkit forever...