Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Unutulmaz maçları hala sıkılmadan açıp izliyorum yıllar önceki heyecanı sanki dünmüşcesine yeniden yaşıyorum.. Çok özlemişim =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

muzzy

abi kanal da açıldı yaw..orda da güsel şekilde arka fonda müzikle orjinal spiker sesiyle eski golleri ara sıra gösteriyor...walla bugün gördüm gözümden yaş geldi yaw...eskiler süperdi yaw... :(

muzzy

edit kuralına uymuyos ama olsun..mecburen...

ultrAslan 6 yaşında....

www.ultraslan.com

_m_e_t_o_a_r_a_

arkadaşlar geçen anti fb sitelerinden birinde okudum sitenin admini şöle diodu .....
geçen ezik fb lilerin bi forumundan şöle okudum
arkadaşlar gs lilere ne zaman yeensek yine de biz bişe yabamıoz çünkü ne zaman laf atsam adamlara uefa ve süperrrrrr kupanız varmı diye otutturuyolar yazıodu.....

lp_______lp______lp

muzzy

insanın takımının geçmişinin güsel olması ayrı bişi yaw...dün GS-glasgow rangers maçı vardı gs tv de...spiker GS avrupada 54.galibiyeti için oynuyo diyodu..ozmanlar daha fener avrupada 50 maç yapmamıştır... :D

LpNumB

:D:D:D e yani şu anda onlar bizm 1/3 iz kadar maç yapmıştır heralde :D

muzzy

o kadar yapsalar daha ne isterler yaw...kayseri onnardan daa çok yapmıştır... :D :D

LpNumB

ehueuhe evet kesinlikle

folligue

Abi galatasaray niye yine transfer yapmadı ya...Abi bu sene sampiyonlugu kıl payıyla kacırıcaz sanırsam...Besiktasa bakın 3'er 4'er gidiyor vallaha...Onu bırak Fener'in kadro bi oturursa o zaman babayı aldık...Abi sizce Galatasaray kimi transfer etmeli hangi mevkide eksik var ya? :neutral:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

ousan

uyuzsunuz hepiniz.. banlıcam hepinizi hihi :D birazda ben bi geyik geçiyim... bu da son... :D
eylendim heh peh...

makinacı

ousan uykun mu geldi la :D neci bu :S
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

folligue

benim geldi ama yatmaktan korkuyorum .q'im ya... :(
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

muzzy

şii nereyi kullanırsanız kullanın ama bu topiği geyiğe kullanmayın abi.. :twisted:....
bizim transfere filan ihtiyacımız yok kardeş..bizim adamlar bize yeter..yeterki Galatasaray lı olduklarını bilerek oynasınlar..tüm gereken bu..RUH önemli RUH...görüyoz bjk yı aldıı adaları...ricaedinho die övüp durdukları adam ayağında top durdıraıor kaç kere görfüm..sjrf adı var aq..bırakın bu transfer haberlerini..fos işler onnar..bizim altyapımız yeter bize...korkma..

ZongiR

muzzy saygım sonsuz ama transfer olmadan bu takımın basarılı olacagına inanmıyorum ben.diğer takımları örnek gösteriyor.diğer takımlar doğru futbolcuyu seçemiyorsa transfer yanlış diyemeyiz.galatasaray takımının ekonomik olsun sportif başarı olsun herşeyi belli.biz demiyoruz gidip diğerleri gibi kadro yenilesin ama takıma tecrübeli belli bir kapasiteye ulaşmış adam lazım bazı mevkilere.alt yapımız yeter demiş.fakat bana göre eksik mevkileri alt yapıdan cıkmış oyuncular kapayamaz.biz avrupada başarı istiyorsak bana göre bu eksık mevkilere alt yapıdan oyuncu getirilerek olmaz.ayrıca bu kadroylada olmaz...
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

makinacı

abi o değilde ben bir beşiktaşlı olarak hem fb tv hem gs tv hem bjk tvyi izlemekten zewk alıorum. bu normalmi?fb tvyi sadece avrupadan futbol maçlarını werdiinde izliorum.ama gs ve bkj televizyonlarında eski maçları werio güzel oluo :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...