Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

inş. diyelim bekleyelim..yaw ben bulamadım bgnkü kadroları yada acıklanmadı bulanınıza varsa sölermi ümit oynuormu?

sceptical

büyük bir ihtimal oynayacak
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

lp_ken_an

muhtemel 11 lerde oynuor gözukuor..

folligue

Transferlerden ne haber?Lincoln geliyormus imzalamaya...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

sceptical

o iş yalan oldu amada kendi takımında kaldı :(

muzzy

lincoln deil juninho kaldı..lincoln işi dewam ediyor..ama olmaz büyük ihtimal..

sceptical

oda klübünde kalmış gelmiyor yani :(

ShapeshifteR

ya galatasaray para vermemesiyle ünlü olduğu için kluplerinden ayrılsalar bile gelmeleri zor olur.. song bile gidio..kimi oynatcaklar defansta... kimle konuşsak gecnler dio ama ilerde oynayan genlere benzemezler defansın göbeği apayrı bi konu..
ribery e istedii parayı verip sene sonunda da satsalardı şimdi köşelikti gs.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

§ïяĝαиα

ben konuya dalim :) geçen gün Gs TV'de Remember The Name çaldı.sırf onu dinlemek için gs tv izledim+dinledim :) muzzy nin deyimiyle "bi işe yaramış saplar" :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_ken_an

ya bu ümit karanın attıgı en fazla gol sayısı 18 miş bu sezonda 18 de kaldı.bide paflarımız Monthey  turnuvasında finaldeler..

sceptical

ya takım çok yaşlı yaa takımın gençleşmesi lazım bazı fosillerin artık gitmesi lazım takımdan ve song gidiyor onun yerine serveti aldık ya sivas spordan :(

muzzy

ben seneye hiçbişi beklemiyom takımdan..naparlarsa yapsınlar..çünkü bu senenin ceremesini seneye çok çekcez..1 yılda anca toplarız kıçı..

bu arada gizemi takan olmamış hiç :D..bende numb encore u duydum nba time programında..

sceptical

ve duyduğuma göre takımdan mondragonda ayrılıyormuş ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum inş yalan bir haberdir. Yoksa tek güvencemiz kalecimizdi oda giderse tam anlamıyla yalan oluruz

immortal

mondragon başka bi takımla anlaşmışmış ama gs kal derse gitmem dedi.karışık ortalık aman off takımı ii bi toparlıcak adamlar gerekte...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Roswegas

Takımımızın en büyük eksiği 10 numara topçu.. Şöyle güney ameriakdan CM misali bi keşif olsa ah olsa en azından bi heyecan olsa takımda...